Monday at 19:512 days Simpa klinĵa bio Rokas, i sad je bas simpa lik. Skroz na mestu. Sezona mu je losa ali to je koliko do njega toliko i do Janisa koji ga je cesto hladio bez pravog razloga.
Monday at 20:162 days @JPM , jeste do sferopulosa u smislu da verovatno nije imao dovoljno strpljenja ali kao kontraargument su ti kontinuirani meteoalarmi na tri glavna online basket portala, plus tupavi niko nije iznad kluba zvezdasi plus brate sto ima kalinarija koga realno moras da istrpis (top3-4 za istrpljivanje u rosteru), pa onda i dobrica.rokas je cepao vrhunski difens ali je bas fejlovao u tricama pa je bilo no 3 just D i takoali eto, sad je pravi trenutak da se vozdigne, trebace nsm ionako i kreativnosti u posadama i prangijata, dok bolomboy ne ozdravi, sto ce svakako biti kasno ili kasnije ( :
Monday at 20:591 day 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Ti prežive?umreo sam, pišem iz ladne grobine
Monday at 21:071 day Eleniko, kao braća stamenković na šabačkom vašaru, uvek se vozi na 2 cm od smrti.Jel opet preti ona zlokobna automatska aktivacija?
Monday at 21:561 day 49 minutes ago, kralj said:Eleniko, kao braća stamenković na šabačkom vašaru, uvek se vozi na 2 cm od smrti.Jel opet preti ona zlokobna automatska aktivacija?
10 hours ago10 hr Fingers crossed, ovo nam je kljucna tekma. Ako izduvamo veceras, izduvacemo i ostale 3
10 hours ago10 hr Ko ide u Arenu, nadam se da zna, da se Brankov most blokira od 15-18h, računaj bar do pola7 dok se narod raziđe.. tako da, moj plan je preći na NBG do pola 3, i lagano početi sa anesteziranjem (trebaće mi, zbog Nedovića) po tamošnjim lokalima..Samo da ne bude pred tekmu.. Edited 10 hours ago10 hr by Heyter
8 hours ago8 hr 1 hour ago, Heyter said:lagano početi sa anesteziranjem (trebaće mi, zbog Nedovića) po tamošnjim lokalima..
8 hours ago8 hr Da, preći most pre blokade, sesti u bircuz kod Arene dok traje protest i posle Pumpaj kad počne utakmica.