Friday at 05:473 days Kad bismo nekako mogli da namincamo Olimpijakos ili Monako u plejofu, i bio bi Dubai™Fener i PAO bi nas satrali na nulu
Friday at 06:582 days sfero ugasio crveni meteo alarmidem na volfgang amadeus sajt da vidim jel ugasen, tj
Friday at 07:292 days 30 minutes ago, uini said:idem na volfgang amadeus sajt da vidim jel ugasen, tj
Friday at 07:342 days https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/doktorska-disertacija-janisa-sferopulosa/507873
Friday at 07:472 days imao je vec disertacije, pa kad izgubi, nije zvezda saka zobi da je pojebe svaki janiskod zeljka su porazi zbog debila igraca i samo ih trwba voleti jos jace@ubibobi , valjda ce da vas pusti efes veceras.
Friday at 07:512 days 53 minutes ago, dragance said:Gde su sada povici kako je Sfero prevara, Nedović govno, Kalina prop’o?Navijači su skloni preterivanju i krajnostima, nema tu nikakve logike. Samo fatalistički stavovi, koga briga za bilo šta drugo. 😀
Friday at 16:512 days Moje moderatorske funkcije su trenutno van stroja u ovom novom forumskom ruhu tako da mi ne stižu reporti, kad budem u prilici prebacicu ovaj sadržaj na sportic (glupo mi da brišem, @Nikodije dobro kaze)Vidim da ste si dali oduška, posebno Bobiska, ali nemojte vise plizI čestitke na pobedi još jednom
Saturday at 00:112 days Evo pocistila sam temu, koga radi neizdrz da kaže još nešto, na sporticu je temaHvala na pažnji i prijatno veče, da ne kažem ugodan vikend
Saturday at 12:251 day Ortak mi upravo sedi sa Joel-om u hiberbaričnoj.. Kaže mu, još se ne zna kad se vraća, 3-6 nedelja.
Saturday at 16:051 day 3 hours ago, Heyter said:Ortak mi upravo sedi sa Joel-om u hiberbaričnoj.. Kaže mu, još se ne zna kad se vraća, 3-6 nedelja.ovo mora da je terzin cudotvorni mediko™ centar, bice to za dve nedelje
Saturday at 16:141 day 7 minutes ago, Nikodije said:ovo mora da je terzin cudotvorni mediko™ centar, bice to za dve nedeljeNoup, kod vojaka na Banjoli.Možda je vojni osiguranik..
Saturday at 19:181 day 3 hours ago, Heyter said:Noup, kod vojaka na Banjoli.Možda je vojni osiguranik.. Klasičan vojni klub