Thursday at 20:025 days 10 minutes ago, Nikodije said:Šta bi ovo jbt, šta sam propustio...Mora repriza da se gleda.Šteta za Kostića, jbg, opet se provozao samo.
Thursday at 20:055 days 10 minutes ago, MiddleClass said:Bravo Zvezdo! 🔴⚪Jel si ti onaj koji je pre neki dan tvrdio da je Mesi uzeo WC na nepošten način?
Thursday at 20:065 days na stranu ljubomora onih koji služe za ribanje parketa u pireju, ova pobeda je najbitnija zbog ovih lažnih navijača tačnije nenavijača KKCZ od čijeg košarkaškog neznanja i nadobudnosti bukvalno nedeljama ne može da živi ovdea lukavi litvanski satnik se namenski raspucao u pireju, možda zabode koje milionče dole i gajbu na vulijagmeniju sa pogledom na pučinu
Thursday at 20:085 days 10 minutes ago, Nikodije said:Pa bukvalno bi nas Željko pre pustio nego ovaj Ciganijakos lažni bratski klub.I onda se iznenadite kad vas opere Žalgiris
Thursday at 20:105 days A zašto bi Oly rizikovao prvo mesto?Ne znam ni što se pecam..Bravo Zvezdo! Lepo je rekao Plavšić, glupi Barcokas nije hteo da se prilagodi našoj iznuđenoj postavci na terenu. Nadam se da se Gidra def otključao u napadu, čekam(o) ga cele sezone, ostalo u njega, sve5. CMM respektabilna partija, samo 3ass, mašimo dosta zicera over and over again. Dobismo i svežeg Petruševa za bolonjeze..Uprošćeno, potcenili su nas, iskoristili smo, efharisto para poli "adelfos" malakas.. Edited Thursday at 20:135 days by Heyter
Thursday at 20:175 days 16 minutes ago, assignment said:Deda je bio solidan, ali Kalina je pokidao pod košem 👍Deda je pokidao!+ 4/4 bacanja na kraju.
Thursday at 20:255 days 3 minutes ago, Heyter said:Junački je odbranio poziciju br. 5! DeDe Mraz!Igra bukvalno od 1 do 5. On i Lebron. Treći takav ne postoji. Edited Thursday at 20:255 days by Nikodije
Thursday at 20:315 days 3 minutes ago, Nikodije said:Igra bukvalno od 1 do 5. On i Lebron. Treći takav ne postoji.Možda N Bjelica.. Isto mislim za dekicu godinama!
Thursday at 20:415 days 15 minutes ago, Nikodije said:Igra bukvalno od 1 do 5. On i Lebron. Treći takav ne postoji.Dončić ne može na 5.Samo on i Lebron.