Thursday at 19:095 days Kako se primaknu čoveče, u 40 sekundi.Bugarin namestio ruku na oroz tj držalju noža.A i Mekisik jebeni.Bugarin fleksuje ka Miši. OK 🍿 Edited Thursday at 19:125 days by Valk
Thursday at 19:165 days 18 minutes ago, assignment said:Ma nije ništa puklo kod njih, jednostavno su opušteno ušli u meč...Aok, zajebavam se na racun pppojmasa koji vec par nedelja pricaju da je nesto puklo u nasoj
Thursday at 19:235 days Just now, Valk said:Barcokas Još čekamo dosuđen faul Mekisika u napadu.A moze biti i da su ovi nasi igraci njihovima obecali neke bahanalije u junu u Bg, a Barcokas ne zna za dil :)
Thursday at 19:265 days Just now, MeanM@ said:A moze biti i da su ovi nasi igraci njihovima obecali neke bahanalije u junu u Bg, a Barcokas ne zna za dil :)A možda su i u šumi.Jbt, već sam videla kako Luka izbija s leđa loptu Nedi, secnulo me preko džigerice.Treba da gnjavimo max, i da im ne damo da šutiraju za 3, pod košem šta uradimo - uradimo
Thursday at 19:425 days Čestitke drugari, mnogo mi je drago što krizavi Barcokas nece jebati i neće uzeti El
Thursday at 19:435 days Svaka čast, prava timska pobjeda, apsolutno su svi dali doprinos. Bravo Sfero.