Eleniko Posted July 4 Posted July 4 11 hours ago, *edited by mod said: Šta će vam toliko Bugara? Ali da, on je očigledno oduvao PAO da bi u februaru dobio nogu iz KKP. Onda se tri godine jebavao po Jl Bourgu, Andori i Turskoj. Slušao sam ceo podkast prošle sezone. bio je na korak da batali i krene putem Istoka, menadžer mu sredio lepe pare dal Kina dal Japan, ali mu uletela Baskonija u zadnjem trenutku pa je rešio da ostane. https://www.youtube.com/watch?v=NzemJYmm0rA 1
MiddleClass Posted July 4 Posted July 4 Juri ga Partizan. Bi li nama bio dobar fit na postojeci roster? @uini
uini Posted July 4 Posted July 4 @MiddleClass, pitao sam na partizanovom topiku kakav je ovih dana godina, pošto sam ga poslednji put čestito gledao u barci; dobio sam odgovor da je još uvek dobar, so there's that : i mislim, ako lik nije nešto propao kondiciono-fizički, ni ne mora da bude aždaja kao u barci, 70% toga bi radilo pos'o. koliko se ja sećam, on je striktno centar, mislim definitivno bi bio opasno pojačanje ako se nio odao alkoholu drozi i fastfudovima izgleda da niej prop'o
MiddleClass Posted July 4 Posted July 4 Just now, uini said: @MiddleClass, pitao sam na partizanovom topiku kakav je ovih dana godina, pošto sam ga poslednji put čestito gledao u barci; dobio sam odgovor da je još uvek dobar, so there's that : i mislim, ako lik nije nešto propao kondiciono-fizički, ni ne mora da bude aždaja kao u barci, 70% toga bi radilo pos'o. koliko se ja sećam, on je striktno centar, mislim definitivno bi bio opasno pojačanje ako se nio odao alkoholu drozi i fastfudovima izgleda da niej prop'o Svega 3.8 skokova po sezoni, uz Daumovih 2.2 skakace Kodi i Rokas 1
uini Posted July 4 Posted July 4 ima ovde čitavih čuku vremena hajlajca kod videokoordinatora, taman da se @Dankan Ajdaho zanima al kapiram da mi nismo u krugu favorita za njega 1
*edited by mod Posted July 4 Posted July 4 2 hours ago, Eleniko said: https://www.youtube.com/watch?v=NzemJYmm0rA Na kapiram jebavao as in gubio vreme jer je očigledno EL nivo a trošio je dobre godine na EK i niže timove. Tako da je verovatno ljut jer su ga šutnuli na pola sezone umesto da mu na vreme kažu da ide kada ga je PAO zvao.
harper lee Posted July 4 Posted July 4 3 minutes ago, *edited by mod said: Na kapiram jebavao as in gubio vreme jer je očigledno EL nivo a trošio je dobre godine na EK i niže timove. Tako da je verovatno ljut jer su ga šutnuli na pola sezone umesto da mu na vreme kažu da ide kada ga je PAO zvao. Mene cudi sto mu je to jos uvek u glavi, zato mislim da se verovatno nesto desilo ispod zita (sto verovatno nikada necemo saznati) zbog cega je jos uvek besan. Skoro svi igraci na svetu imaju uspone i padove u karijeri, ne snadju se u svim klubovima za koje igraju, retko se desi da neki od njih toliko dugo nosi grudge koji mu je ocigledno dovoljno bitan da ga pominje javno. U svakom slucaju, za nas je povoljna okolnost to sto smo doveli igrace koji smatraju da imaju nekom nesto da dokazu jer motivacija moze da bude klimava kad su stariji igraci u pitanju. CMM ima nesto da dokaze Partizanu, Kenan Olimpijakosu, Plavsic prelazi na visi nivo i ovo leto provodi sa reprezentacijom pa zivi medeni mesec s karijerom, Daum startuje sezonu po prvi put u evroligaskom timu i grebace da pokaze da mu je u Evroligi mesto a Kalinic je... Kalinic. Bice tu prostora za Sferopulosa da naprzi tim i stvori dobru atmosferu a on je vec pokazao da ume sa igracima. 1
Heaviside Posted July 4 Posted July 4 (edited) 2 hours ago, MiddleClass said: Juri ga Partizan. Bi li nama bio dobar fit na postojeci roster? @uini dobar je on bas, po meni nije nista losiji od Bolomboja al ja mislim da nama vise treba neko ko je primarno cetvorka, a davies je cista petica i mislim da bi opet gledali Mitrovica na cetvorci ako bi on dosao, a to ruzno izgleda evenutalno ako dodje djurisic, pa da se Kalina pomeri na cetiri, onda bi Plavsic verovatno ispao iz 12 . nije mi ni to prava stvar da Kalinu skroz sklonis sa trojke, ali ima smisla da napravis kompromis da bi otvorio mesto takvom talentu kakav je Djurisic i jos dobijes vrhunski kvaliet od Dejvisa ili ako ode Mitrovic, pa da dodju i vrhunska cetvorka i Davies, to bi vec bio ozbiljan upgrade, ali sa druge strane Mitar je nas i nije sad neka rupa teska, naprotiv Ja bih najvise voleo Petruseva i Djurisica Edited July 4 by Heaviside 1
uini Posted July 4 Posted July 4 @Heaviside, nema sanse da kalinari primarno igra PFa, to bi bilo glupo. slazem se za daviesa, cista 5ica ali takav igrac se ne propusta e sad, mi smo bolomboya verovatno potpisali i uz neko obecanje slicne uloge a ovaj lik otprilike moze da bira izmedju euroleague klubova, tako da mi se cini da ga ne trazimo a i da ce radije birati neke ekipe gde ce imati vise prostora.
Jesper23 Posted July 4 Posted July 4 Sumnjam da su naši u stanju da zabodu dobru 4/5 opciju (takvi igrači su zaista rijetka opcija), sigurnije je ići na čisto 4 ili 5. U toj situaciju ja bih radije birao 5 obzirom da imamo samo jednu legit opciju, na 4 se može nekako i zakrpiti, ali 5 nema šanse i svako krpljenje se debelo plaća.
Heaviside Posted July 4 Posted July 4 zavisi od toga gde Janis vidi Luku. Ako ga vidi na 4, sto se nadam da nije slucaj vec samo nuzda prosle sezone, onda nam vise fali petica i obrnuto daj Petruseva i sve je ok...jes da nije primarno cetvorka ali resio bi nam sve glavne brige @uinida, bilo mnogo glupo pomerati Kalinu na 4, ali on ce to morati da igra pre ili kasnije ako ne dovedemo jos jednog igraca 1
Nikodije Posted July 4 Posted July 4 2 minutes ago, Heaviside said: @uinida, bilo mnogo glupo pomerati Kalinu na 4, ali on ce to morati da igra pre ili kasnije ako ne dovedemo jos jednog igraca Kalina će svakako igrati na 4 i novi igrač neće doći, mislim da nema potrebe da se dotični priziva. Ne verujem da je Gidra produžen sa namerom da isključivo bude bekap Kalini na 3 i igra 10-15 minuta. Igraće mnogo više. A to znači da će Kalina igrati i na 4 dosta. Uostalom neka našamaraju Dedu i nateraju ga da nešto odigra i pre finala aba lige, i neka izvuku nešto od Plavšića kad su ga već doveli. Brojčano, to je dovoljno igraća na 4 i 5. Ako nešto znamo, znamo da gužva i nagomilavanje nikad ništa dobro nije donelo.
harper lee Posted July 4 Posted July 4 7 minutes ago, Nikodije said: Kalina će svakako igrati na 4 i novi igrač neće doći, mislim da nema potrebe da se dotični priziva. Ne verujem da je Gidra produžen sa namerom da isključivo bude bekap Kalini na 3 i igra 10-15 minuta. Igraće mnogo više. A to znači da će Kalina igrati i na 4 dosta. Uostalom neka našamaraju Dedu i nateraju ga da nešto odigra i pre finala aba lige, i neka izvuku nešto od Plavšića kad su ga već doveli. Brojčano, to je dovoljno igraća na 4 i 5. Ako nešto znamo, znamo da gužva i nagomilavanje nikad ništa dobro nije donelo. To su skoro sve "moze tu da zakrpi" opcije osim Plavsica i jedna povredica Bolomboja u kriticnom delu sezone bi od nas napravila kantu za napucavanje u reketu. Sto puta smo gledali kako Covic pokusava to sto predlazes i sto puta smo pucali u decembru zbog jedne ili dve povrede. Cujes, da nasamaraju Dedu da nesto odigra pre finala ABA lige. Pa, bar jedno pet sezona smo dolazili na tu genijalnu ideju koje se niko do sada nije setio. 2
Nikodije Posted July 4 Posted July 4 1 minute ago, harper lee said: To su skoro sve "moze tu da zakrpi" opcije osim Plavsica i jedna povredica Bolomboja u kriticnom delu sezone bi od nas napravila kantu za napucavanje u reketu. Sto puta smo gledali kako Covic pokusava to sto predlazes i sto puta smo pucali u decembru zbog jedne ili dve povrede. Cujes, da nasamaraju Dedu da nesto odigra pre finala ABA lige. Pa, bar jedno pet sezona smo dolazili na tu genijalnu ideju koje se niko do sada nije setio. Ja mislim da smo mnogo češće pokušavali sa nagomilavanjem. Npr prošle sezone Dulo Ivanović nije imao blage veze koga da stavi u tim od 17 kandidata, pa je u prvoj utakmici van 12 ostavio Jaga i Bolomboja.
uini Posted July 4 Posted July 4 prosle sezone je davidovac bio jedini PF a povremeno je kod svemiropulosa i giedra igra PF, onda i taj eksperiment sa mitrovicem, kojeg ne zelim da se prisecam ma sta & ko mislio o kvalitetu, sada su tu dva igraca - daum & davidovac, plus nesto minuta kalinari, cak i giedraitis, koji moze u pravoj postavi, koja dobro prangija i nema prekoputa nekog rmpaliju da ga unosi u kos, takodje 3-5mins u tom smislu, koliko god bi neki odlican igrac na PFu da startuje bio super, mi smo na ovoj poziciji vec u apgrejdu u odnosu na proslu sezonu. tako da, za mene bi bio prioritet da igrac koji dolazi bude jako dobar a ne to da li je pf ili c. trecim recima, apsolutno sam za daviesa ukoliko se bira izmedju njega i nekog okejish pf-a. apsolutno sam za pf-a startera, ako takav uopste postoji u opticaju. 1
Recommended Posts