Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

2 minutes ago, Heyter said:

Na 16-10 i rasporedom do kraja sam nas već video (barem) u PO, sad se to menja, posebno due to Bolomboy. Sutra verovatno imamo 16-14 i još 4 tekme od kojih valjda 3 igramo kod kuće.

Don't stop believin'

Pa sada se to ne menja, nego je bilo jasno nakon  3 poraza za redom gde smo igrali bas lose...

Ali bez brige, citam da smo spremili 4 miliona evrica za Vasu Micica tako da "sledece sezone" gazimo sve redom :wub: 

4 minutes ago, assignment said:

citam da smo spremili 4 miliona evrica za Vasu Micica tako da "sledece sezone" gazimo sve redom :wub: 

Bočni vetrovi tm

zna se cija je to kujna

7 minutes ago, assignment said:

Ali bez brige, citam da smo spremili 4 miliona evrica za Vasu Micica tako da "sledece sezone" gazimo sve redom :wub: 

Letnja liga u sahu na Kalemegdanu? :D

Nije Vasa još za šah, ali Kalemegdana će biti, no worries :D 

zeljko nije bio na kalishu, ne pamti

3 minutes ago, uini said:

zeljko nije bio na kalishu, ne pamti

images?q=tbn:ANd9GcSpBCweA4r0BnCMkQ0bG8S

Večeras ide small ball special, Barcokas neće znati šta ga je snašlo :ikona Nestorovića koju sada ne umem da okačim:

Nadam se da bi kouc mogao ovaj revijal iskoristiti da pruži neke minute malom Kostiću, nije da će mu škoditi... (ako je u timu uopšte)

stop the count!

Dogovor je da Barcokas luduje i bude iskljucen da ne bude suvise providno fantom

Centri su precjenjeni u kosarci fantom

Pustio Barcokas je novo pustio Željko.

lepo je rekao barcokas da vam u bg nije nedostajao ni bolomboj ni petrušev da ih razvalite

zašto bi falili večeras

Obaramo mi večeras rekord po broju ŝutnutih trojki, nema nam druge.

Sviraj kraj, Oli počeo utakmicu kao na treningu, mojne će nas pustiti huh