March 18Mar 18 On 17. 3. 2025. at 20:34, Dankan Ajdaho said: Nek ostane u Bgu da vežba bacanja. Bolje da poseti psihoterapeuta. I juče je dobio tehničku.
March 18Mar 18 Raspored Crvene zvezde u ABA ligi do kraja sezone: 24. kolo: Borac Mozzart - Crvena zvezda 25. kolo: Crvena zvezda - Spartak Subotica 26. kolo: Cibona - Crvena zvezda 27. kolo: Crvena zvezda - SC Derbi 28. kolo: Partizan Mozzart Bet - Crvena zvezda (18.4. mozda ce biti odlozeno zbog Velikog petka) 29. kolo: Crvena zvezda - Krka 30. kolo: FMP - Crvena zvezda Partizan gostuje u Podgorici i Ljubljani od tezih utakmica. Edited March 18Mar 18 by Milosh76
March 19Mar 19 Author na centru braun i deda... neka se pripaze nikola i mustafa. teska ce borba da bude
March 19Mar 19 Javila se Zvezda: Operisan Luka Mitrović! Saopštenje objavljeno na zvaničnom sajtu prenosimo u celosti. "KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je našem igraču Luki Mitroviću u utorak 18. 3. 2025.godine obavljena artroskopska intervencija na kolenu. Ova intervencija obavljena je uspešno, a nakon kraćeg perioda oporavka, njegov povratak treninzima očekuje se za 14 dana. KK Crvena zvezda će u narednom periodu izveštavati javnost o zdravstvenom stanju naših igrača isključivo na zvaničnom sajtu kluba uz konsultacije sa lekarskim timom našeg kluba", navodi se u saopštenju.
March 20Mar 20 Biće veliki izazov pratiti večerašnju utakmicu. Bukvalno se osećam kao da sam ispred "zelene milje" na putu ka električnoj stolici. Vidim dva moguća scenarija. Jedan je totalno gaženje od 30+ razlike, možda i 40+. Drugi je da poginemo hrabro nakon fenomenalnog otpora u prvom poluvremenu, i vođstva, pad u drugom i komotan poraz od desetak razlike. Hvala braći što su se nakon sigurnog prvog mesta usrali od Petruševa i nisu dozvolili da igra.
March 20Mar 20 ^ja sam se brinuo do skoro, dal ce petrusev igrati ako se sretnemo sa olyjem u plejofu ali sam to prevazisao lately
March 20Mar 20 On 20. 3. 2025. at 7:57, Heyter said: .. kad si shvatio da ćemo preko groblja do Abu DabiJa! ma jok, partizanen nisu briga na koju se obazirem, njih cemo da pumpamo po jadranu
March 20Mar 20 On 20. 3. 2025. at 7:57, Heyter said: .. kad si shvatio da ćemo preko groblja do Abu DabiJa!
March 20Mar 20 On 20. 3. 2025. at 7:47, uini said: ^ja sam se brinuo do skoro, dal ce petrusev igrati ako se sretnemo sa olyjem u plejofu ali sam to prevazisao lately I ja. Više ne brinem.
March 20Mar 20 On 20. 3. 2025. at 8:08, JPM said: I ja. Više ne brinem. tai rad. imam vaznije stavke od brige o basketsportsu. precenjen je sport generalno :i
March 20Mar 20 On 20. 3. 2025. at 7:57, Heyter said: .. kad si shvatio da ćemo preko groblja do Abu DabiJa! To je jedno tumačenje. Drugo je da plej ofa za nas neće ni biti.
March 20Mar 20 Na 16-10 i rasporedom do kraja sam nas već video (barem) u PO, sad se to menja, posebno due to Bolomboy. Sutra verovatno imamo 16-14 i još 4 tekme od kojih valjda 3 igramo kod kuće. Don't stop believin'