Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

On 17. 3. 2025. at 20:34, Dankan Ajdaho said:

Nek ostane u Bgu da vežba bacanja.

Bolje da poseti psihoterapeuta. I juče je dobio tehničku.

Raspored Crvene zvezde u ABA ligi do kraja sezone:

24. kolo: Borac Mozzart - Crvena zvezda
25. kolo: Crvena zvezda - Spartak Subotica
26. kolo: Cibona - Crvena zvezda
27. kolo: Crvena zvezda - SC Derbi
28. kolo: Partizan Mozzart Bet - Crvena zvezda (18.4. mozda ce biti odlozeno zbog Velikog petka)
29. kolo: Crvena zvezda - Krka
30. kolo: FMP - Crvena zvezda

Partizan gostuje u Podgorici i Ljubljani od tezih utakmica.

Edited by Milosh76

Sutra bez Petruševa i Bolomboja

IMG_20250318_172524.jpg.d8bf7f63e1d241c01e324395b0574475.jpg

Javila se Zvezda: Operisan Luka Mitrović!

Saopštenje objavljeno na zvaničnom sajtu prenosimo u celosti.

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je našem igraču Luki Mitroviću u utorak 18. 3. 2025.godine obavljena artroskopska intervencija na kolenu.

Ova intervencija obavljena je uspešno, a nakon kraćeg perioda oporavka, njegov povratak treninzima očekuje se za 14 dana.

KK Crvena zvezda će u narednom periodu izveštavati javnost o zdravstvenom stanju naših igrača isključivo na zvaničnom sajtu kluba uz konsultacije sa lekarskim timom našeg kluba", navodi se u saopštenju.

Biće veliki izazov pratiti večerašnju utakmicu. Bukvalno se osećam kao da sam ispred "zelene milje" na putu ka električnoj stolici.

Vidim dva moguća scenarija. Jedan je totalno gaženje od 30+ razlike, možda i 40+.

Drugi je da poginemo hrabro nakon fenomenalnog otpora u prvom poluvremenu, i vođstva, pad u drugom i komotan poraz od desetak razlike.

Hvala braći što su se nakon sigurnog prvog mesta usrali od Petruševa i nisu dozvolili da igra.

^ja sam se brinuo do skoro, dal ce petrusev igrati ako se sretnemo sa olyjem u plejofu ali sam to prevazisao lately 

.. kad si shvatio da ćemo preko groblja do Abu DabiJa!  :evilsmile:

...

Edited by kronostime72
Nedovrsen

On 20. 3. 2025. at 7:57, Heyter said:

ma jok, partizanen nisu briga na koju se obazirem, njih cemo da pumpamo po jadranu

On 20. 3. 2025. at 7:47, uini said:

^ja sam se brinuo do skoro, dal ce petrusev igrati ako se sretnemo sa olyjem u plejofu ali sam to prevazisao lately 

I ja. Više ne brinem.

On 20. 3. 2025. at 8:08, JPM said:

I ja. Više ne brinem.

tai rad. imam vaznije stavke od brige o basketsportsu. precenjen je sport generalno :i

To je jedno tumačenje. Drugo je da plej ofa za nas neće ni biti.

Na 16-10 i rasporedom do kraja sam nas već video (barem) u PO, sad se to menja, posebno due to Bolomboy. Sutra verovatno imamo 16-14 i još 4 tekme od kojih valjda 3 igramo kod kuće.

Don't stop believin'