kronostime72 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 39 minutes ago, uini said: poznat si mi nesto; jel prihvatas teokratiju kao drugog oca i jedinog boga a da mu nije ime bodiroga?? Pitaj ga za Ntilikinu, sta obilazis k`o kisa oko McLaudovog solitera? 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, kronostime72 said: Pitaj ga za Ntilikinu, sta obilazis k`o kisa oko McLaudovog solitera? I meni čudno, s obzirom da bi se baš dobro slagali po pitanju tog igrača neizgovorivog prezimena osim za pojedina plemena centralne Afrike.
kronostime72 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: I meni čudno, s obzirom da bi se baš dobro slagali po pitanju tog igrača neizgovorivog prezimena osim za pojedina plemena centralne Afrike. Ko ga ne zna "Uinija" ne bi ga kupio - mi koji ga znamo placamo da ga neko uzme. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Milošica said: Ko su ovi novi ljudi, ko nas to okupira. Ja sam nov od danas. A ova dvojica uini i kronos su moje kolege sa drugog foruma pa se malo šalimo. Ako te nešto zanima piši
kronostime72 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Milošica said: Ko su ovi novi ljudi, ko nas to okupira. Ma zalutasmo ovde pa nadjosmo poznanike... 1
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Montoja sasvim slučajno banuo baš danas. Ubačeni element braćo cigani, to vam je jedan latentni grobos par ekselans! 😁 2
Midžeta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, JPM said: nisam vas čitao dok mi nije savetovano da ovde ima dosta pozitivnijih i tolerantnijih ljudi nego li na drugim virtuelnim mestima. Šalim se, dobrodošao ofc 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, garmonbozia said: Pritom Block Out u potpisu, voleće te i @Ratamahatta A i Sepulturu slušao kao mlađi...dosta za danas 😁
kronostime72 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, Son_of_a_gun said: Montoja sasvim slučajno banuo baš danas. Ubačeni element braćo cigani, to vam je jedan latentni grobos par ekselans! 😁 O, sinko na livor i ti si tu? Jbg, jos 20 postova i mogu da vidim ko sve i sta pise.... Brzo cu ja to
assignment Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Skinuo sam Sferu sa avatara, iako sam mu i dalje zahvalan za metlu i proslu sezonu, ali ne oprastam mu sto je sklonio Rokasa u treci red. Sada sam stavio avatar koji nesto sto bolje odslikava stanju u timu, uz predlog da polako postujemo ppp tradiciju i pricamo o sledecoj sezoni, lol
kronostime72 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, assignment said: Skinuo sam Sferu sa avatara, iako sam mu i dalje zahvalan za metlu i proslu sezonu, ali ne oprastam mu sto je sklonio Rokasa u treci red. Sada sam stavio avatar koji nesto sto bolje odslikava stanju u timu, uz predlog da polako postujemo ppp tradiciju i pricamo o sledecoj sezoni, lol Davidovac i Dobric ili Teo i Kalina? Bacio si nas u rebus sa ovim avatarom.
assignment Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 31 minutes ago, kronostime72 said: Davidovac i Dobric ili Teo i Kalina? Bacio si nas u rebus sa ovim avatarom. A moze takodje Cannan i njegov "buddy" Brown, sky is the limit....
Recommended Posts