March 14Mar 14 39 minutes ago, uini said: poznat si mi nesto; jel prihvatas teokratiju kao drugog oca i jedinog boga a da mu nije ime bodiroga?? Pitaj ga za Ntilikinu, sta obilazis k`o kisa oko McLaudovog solitera?
March 14Mar 14 2 minutes ago, kronostime72 said: Pitaj ga za Ntilikinu, sta obilazis k`o kisa oko McLaudovog solitera? I meni čudno, s obzirom da bi se baš dobro slagali po pitanju tog igrača neizgovorivog prezimena osim za pojedina plemena centralne Afrike.
March 14Mar 14 1 minute ago, JPM said: I meni čudno, s obzirom da bi se baš dobro slagali po pitanju tog igrača neizgovorivog prezimena osim za pojedina plemena centralne Afrike. Ko ga ne zna "Uinija" ne bi ga kupio - mi koji ga znamo placamo da ga neko uzme.
March 14Mar 14 1 minute ago, Milošica said: Ko su ovi novi ljudi, ko nas to okupira. Ja sam nov od danas. A ova dvojica uini i kronos su moje kolege sa drugog foruma pa se malo šalimo. Ako te nešto zanima piši
March 14Mar 14 1 minute ago, Milošica said: Ko su ovi novi ljudi, ko nas to okupira. Ma zalutasmo ovde pa nadjosmo poznanike...
March 14Mar 14 Montoja sasvim slučajno banuo baš danas. Ubačeni element braćo cigani, to vam je jedan latentni grobos par ekselans! 😁
March 14Mar 14 3 hours ago, JPM said: nisam vas čitao dok mi nije savetovano da ovde ima dosta pozitivnijih i tolerantnijih ljudi nego li na drugim virtuelnim mestima. Šalim se, dobrodošao ofc
March 14Mar 14 1 hour ago, garmonbozia said: Pritom Block Out u potpisu, voleće te i @Ratamahatta A i Sepulturu slušao kao mlađi...dosta za danas 😁
March 14Mar 14 39 minutes ago, Son_of_a_gun said: Montoja sasvim slučajno banuo baš danas. Ubačeni element braćo cigani, to vam je jedan latentni grobos par ekselans! 😁 O, sinko na livor i ti si tu? Jbg, jos 20 postova i mogu da vidim ko sve i sta pise.... Brzo cu ja to
March 14Mar 14 Skinuo sam Sferu sa avatara, iako sam mu i dalje zahvalan za metlu i proslu sezonu, ali ne oprastam mu sto je sklonio Rokasa u treci red. Sada sam stavio avatar koji nesto sto bolje odslikava stanju u timu, uz predlog da polako postujemo ppp tradiciju i pricamo o sledecoj sezoni, lol
March 14Mar 14 9 minutes ago, assignment said: Skinuo sam Sferu sa avatara, iako sam mu i dalje zahvalan za metlu i proslu sezonu, ali ne oprastam mu sto je sklonio Rokasa u treci red. Sada sam stavio avatar koji nesto sto bolje odslikava stanju u timu, uz predlog da polako postujemo ppp tradiciju i pricamo o sledecoj sezoni, lol Davidovac i Dobric ili Teo i Kalina? Bacio si nas u rebus sa ovim avatarom.
March 14Mar 14 31 minutes ago, kronostime72 said: Davidovac i Dobric ili Teo i Kalina? Bacio si nas u rebus sa ovim avatarom. A moze takodje Cannan i njegov "buddy" Brown, sky is the limit....