Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

39 minutes ago, uini said:

poznat si mi nesto; jel prihvatas teokratiju kao drugog oca i jedinog boga a da mu nije ime bodiroga??

Pitaj ga za Ntilikinu, sta obilazis k`o kisa oko McLaudovog solitera?

:D

• Replies 14.3k
  • Views 693.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

2 minutes ago, kronostime72 said:

Pitaj ga za Ntilikinu, sta obilazis k`o kisa oko McLaudovog solitera?

I meni čudno, s obzirom da bi se baš dobro slagali po pitanju tog igrača neizgovorivog prezimena osim za pojedina plemena centralne Afrike.

cmm u evroligi

avavavavavv.thumb.png.74a5d98aea9214d8ec1631b6a6a4bb38.pngvsvsvsvsvsvv.thumb.png.f8885c3755ec45036a653e24f2d39344.png

Ko su ovi novi ljudi, ko nas to okupira.

1 minute ago, JPM said:

I meni čudno, s obzirom da bi se baš dobro slagali po pitanju tog igrača neizgovorivog prezimena osim za pojedina plemena centralne Afrike.

Ko ga ne zna "Uinija" ne bi ga kupio - mi koji ga znamo placamo da ga neko uzme. :D

1 minute ago, Milošica said:

Ja sam nov od danas. A ova dvojica uini i kronos su moje kolege sa drugog foruma pa se malo šalimo.

Ako te nešto zanima piši :)

1 minute ago, Milošica said:

Ma zalutasmo ovde pa nadjosmo poznanike...:lolol:

Montoja sasvim slučajno banuo baš danas. Ubačeni element braćo cigani, to vam je jedan latentni grobos par ekselans! 😁

3 hours ago, JPM said:

nisam vas čitao dok mi nije savetovano da ovde ima dosta pozitivnijih i tolerantnijih ljudi nego li na drugim virtuelnim mestima.

Martin Luther King Jr Lie GIF

Šalim se, dobrodošao ofc :D

1 hour ago, garmonbozia said:

Pritom Block Out u potpisu, voleće te i @Ratamahatta

A i Sepulturu slušao kao mlađi...dosta za danas 😁

39 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Montoja sasvim slučajno banuo baš danas. Ubačeni element braćo cigani, to vam je jedan latentni grobos par ekselans! 😁

O, sinko na livor i ti si tu?

Jbg, jos 20 postova i mogu da vidim ko sve i sta pise....

Brzo cu ja to

Skinuo sam Sferu sa avatara, iako sam mu i dalje zahvalan za metlu i proslu sezonu, ali ne oprastam mu sto je sklonio Rokasa u treci red.

Sada sam stavio avatar koji nesto sto bolje odslikava stanju u timu, uz predlog da polako postujemo ppp tradiciju i pricamo o sledecoj sezoni, lol

9 minutes ago, assignment said:

Skinuo sam Sferu sa avatara, iako sam mu i dalje zahvalan za metlu i proslu sezonu, ali ne oprastam mu sto je sklonio Rokasa u treci red.

Sada sam stavio avatar koji nesto sto bolje odslikava stanju u timu, uz predlog da polako postujemo ppp tradiciju i pricamo o sledecoj sezoni, lol

Davidovac i Dobric ili Teo i Kalina?

Bacio si nas u rebus sa ovim avatarom.

Jel bila ta magnentna?

31 minutes ago, kronostime72 said:

Davidovac i Dobric ili Teo i Kalina?

Bacio si nas u rebus sa ovim avatarom.

A moze takodje Cannan i njegov "buddy" Brown, sky is the limit....