Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Ne radi, nego je jednom uradio, ja da znam.

• +1 2
Posted

Kalina je stvarno mučan za gledanje, u odbrani ga lome, proklizava, ispada ali tako da ne izgubi čoveka - nego nestane sa terena dok se ne oporavi nekako i vrati u položaj, na drugoj strani neka tužna 1 na 1 zidanja posle kojih sledi ili kamen ili prodana lopta, šut se još ponekad i pojavi ali sporadično, nesigurni pasovi, uostalom svi sve vide i znaju… Nisam puno očekivao od njega kad je dolazio letos (što sam ovde i napisao pa bio posut kofama i kofama govana), ali brt ovo je ispod nivoa čak i mog skepticizma. Nije dzabe prošlu sezonu savršio na kraju Barcelonine klupe, i sad je odjednom volšebno trebao da preuzme ulogu lidera EL ekipe sa “nikad jačim rosterom”, kak da ne :covid19:

• +1 3
Posted

#glodzemSkusuiPrebranac i citam sta pisete....

:lolol:

Posted

Ima li vesti o Džoelu?

Posted

Pozdrav ljudi,

Da se ne lažemo, nisam vas čitao dok mi nije savetovano da ovde ima dosta pozitivnijih i tolerantnijih ljudi nego li na drugim virtuelnim mestima. Pa se eto pridružih. 

Nadam se da ćemo dobro sarađivati.

Ukratko, Zvezdaš, Đinđićevac, Meklarenovac... to je to za sad.

48 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ima li vesti o Džoelu?

Osim onoga od sinoć da nije prelom, nema. Mada tek danas ide na snimanje.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Kalinicev decline je evidentan, zasitio se kosarke i vise ne igra sa istim zarom, a u osetnoj meri je propao i fizicki. Otprilike je na 50-60% onog starog Kaline, daleko od X faktora i elitnog el krila kakvo smo mislili da dobijamo, ali ne bih njega svrstao medju goruce probleme ove ekipe.

Sva muka krece od bekova. Da stvar bude gora, po novcu koji je investiran u bekovsku liniju sigurno smo u gornjoj polovini El, ali selekcija se ispostavila katastrofalnom.

Niti su sposobni da kreiraju za sebe, niti umeju da kreiraju za druge, niti su u stanju da igraju odbranu. 0/3, trostruko golo.

Jedini koji defanzivno radi posao (korektno, ne sjajno) je Mekintajer, ali je zato na drugom kraju parketa najveci problem. Za njega je placeno masno obestecenje, ocito je bio velika zelja trenera i doveden je sa idejom da bude lider. On to ne moze da iznese, radi se o priucenom plejmejkeru i olicenju mediokriteta za ovaj nivo kosarke. Pritom ovako okruzen nesuterima u staticnom Sferoballu bez trcanja i tranzicije izgleda jos grdje nego sto jeste. 

Nedovic i Kenan su na zalasku karijera i prave vise stete nego koristi. Tu i tamo bljesnu, ali apsolutno nisu u stanju da obezbede poene u kriticnim momentima i najcesce ni zajedno ne dobace do ucinka jednog ozbiljnog el beka. Yago igra ocajnu sezonu, Misa je mator, Dobric krajnje besmislen potpis.

To se mozda moglo korigovati u doselekciji, ali Sfero se nije usudio da zrtvuje nekog od bekova, vec je potpisao Dzona jebenog Brauna i probao da pojaca osoblje za hard difens. Medjutim, tesko je igrati defanzivno orijentisanu kosarku kad vise od pola rostera cine losi defanzivci.
Uz to ofanzivno nemas nikakav spejsing, nikakvu iso opciju i prinudjen si da iz napada u napad poradjas poene, igraci se trose i upadaju u nervozu.

Pritom je jedan od boljih defanzivaca u ekipi, Giedraitis, potpuno marginalizovan. Delimicno da bi se na silu pronasla kakva-takva uloga Dobricu, delimicno zbog onih suludih petorki sa 3 beka koje valjda treba da otcepe napad, ali u praksi izgledaju grozno.

Za jednu tako neizbalansiranu ekipu izrudarili smo dosta dobar skor, ali ni u jednom trenutku nismo uspeli da u kontinuitetu zaigramo stabilnu, kvalitetnu kosarku i na kraju cemo zavrsiti tamo gde i pripadamo - izmedju 8. i 12 mesta.

Nismo imali ni srece sa povredama ubedljivo najvaznijeg igraca, Bolomboja, to ce nas verovatno kostati par pobeda u konacnom zbiru.

Sfera ne bih dirao, nisam neki fan, ali ima jasne kvalitete. Omiljen je kod igraca i ume da napravi dobru hemiju u ekipi, u stanju je da kvalitetno zategne odbranu i napravi dobar gameplan. Uz to se pokazao i kao veliki gospodin i penicilin za Zelimira.

Ocito nije neki ofanzivni mastermind, ne snalazi se bas optimalno tokom samih utakmica, posebno kad plan A padne u vodu, ali jbg, sumnjam da mozemo dovesti boljeg.

Sasu Obradovica nikako ne volim, ni lik ni delo, a sem njega ne vidim neko ozbiljno ime na radaru. Itudis nam je, nazalost, promakao.

• +1 3
Posted
33 minutes ago, JPM said:

Zašto ti nick onda nije ZĐM umesto JPM?

Posted
2 minutes ago, Mil@n said:

Zašto ti nick onda nije ZĐM umesto JPM?

Čak nije ni loš predlog. Juan Pablo Montoya je nick. Omiljeni vozač.

• Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
49 minutes ago, JPM said:

Pozdrav ljudi,

Da se ne lažemo, nisam vas čitao dok mi nije savetovano da ovde ima dosta pozitivnijih i tolerantnijih ljudi nego li na drugim virtuelnim mestima. Pa se eto pridružih. 

RzK7TBq.gif

Велкам!!! :lolol:

• Haha 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

Pozdrav ljudi,

poznat si mi nesto; jel prihvatas teokratiju kao drugog oca i jedinog boga a da mu nije ime bodiroga??

• Haha 1
Posted
1 minute ago, uini said:

poznat si mi nesto; jel prihvatas teokratiju kao drugog oca i jedinog boga a da mu nije ime bodiroga??

Zavisi, jedeš li ćušpajz redovno ili samo povremeno :)

Naravno da me znaš, ne krijem se. Izbacili su Kronosa sa onog mesta odakle si i ti otišao, nažalost. Moram nekako da komuniciram sa ljudima poput vas, a trajni ban ne volim ni malo kao instituciju.

• +1 1
Posted (edited)
9 hours ago, Ratamahatta said:

Taman sam teo da idem na Real, Kinder i Efes da podrzim kosarkase koji zele da ubace

No pasaran, sisajte ga renesansnoj licnosti

Zar ti to nije dodatna motivacija da odeš i da pumpaš?

edit, takođe:

Gl89pqtWgAAHp1i?format=jpg&name=large

Edited by copkillah