Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa kuka se jer ljudi nisu teletabisi da veruju da će na kraju sezone biti bilo kakvog iskoraka kad se povuče crta, ako iščačkamo nešto protiv Drakule biće 17-17 u vr’ glave i to je pozicija 11/12, osim ako se ne desi neko čudo i pojavi se forma pravo niotkuda™. U zoni PO smo samo fiktivno i ne zadugo. Ali se niko time ne zadovoljava jer eto bolji smo od Albe. Velika je prilika ispuštena, naravno da će razočarenje biti na visokom nivou jbg. 

U ostalim vestima:

IMG_0544.jpeg

Edited by ducca
  • +1 1
Posted

Sfero popizdeo na KZŠ što su navijači pevali “Dubai Dubai Dubai” (:laugh:) i s kojim pravom to rade kad klub nikad nije pobedio u playoff utakmici. Ovo nema ni u cirkusu :clown:

• Haha 2
Posted

Pokusava da skine pritisak s momcadi 

Posted
8 minutes ago, ducca said:

Sfero popizdeo na KZŠ što su navijači pevali “Dubai Dubai Dubai” (:laugh:) i s kojim pravom to rade kad klub nikad nije pobedio u playoff utakmici. Ovo nema ni u cirkusu :clown:

Ja sad čitam na SK i ne verujem.

Aj što on nema pojma šta je PUMPAJ ali da se prebaci na Dubai a Plej Of se igra u Abu Dabiju, i da mu niko to ne kaže, pa stvarno :lolol:

• Haha 2
Posted
8 minutes ago, Valk said:

Ja sad čitam na SK i ne verujem.

Aj što on nema pojma šta je PUMPAJ ali da se prebaci na Dubai a Plej Of se igra u Abu Dabiju, i da mu niko to ne kaže, pa stvarno :lolol:

Dobro je već sam pomislio da sam gluv jer je na Mozzartu pisalo da su pevali Abu Dabi a nista slično se nije čulo.

Posted

Nisam uspeo da gledam utakmicu (bolje), pogledao sam sada snimak i mogu da kažem samo jedno - ne da se usranom do potoka. U tu rečenicu spada sve što ima veze sa ovim klubom i EL.

Posted
33 minutes ago, *edited by mod said:

Dobro je već sam pomislio da sam gluv jer je na Mozzartu pisalo da su pevali Abu Dabi a nista slično se nije čulo.

Mozzart. Mala doza spina da ne poveže neko neupućen ne daj bože.

• +1 3
Posted
3 hours ago, *edited by mod said:

Pum-paj!

Du-bai!

Aj Mocart, ali me malo iznenađuje da sportklub portal nije našao za shodno u tekstu da pruži pojašnjenje.

Posted

Sfero je ovim cinom implicitno podrzao Tomasevica i Gorana Karadzica, ako do ponoci ne demantuje kao Zika Todorovic na moj avatar moze da zaboravi

• Haha 2
Posted

Taman sam teo da idem na Real, Kinder i Efes da podrzim kosarkase koji zele da ubace

No pasaran, sisajte ga renesansnoj licnosti

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Upao sam tačno na Kalinino čupanje ruke Ledeja i batalio. 

Kalina stari kao Bajaga. Onog dripca i kola da udare, neće se uspostaviti kosmička ravnoteža, al brate koji su ovo potezi.

Posted

Rezultati su bili daleko iznad igre u EL.

Sad se to lagano niveliše.

Nadam se barem jednoj pobedi do kraja- protiv Virtusa.

Osnovni problem ekipe je lažni plej CMM.

Kada se  na to doda da nemamo, slovima, ni jednog igrača koji može da napravi prednost 1 na 1, potpuno postaje jasna negledljivost igre ove ekipe i mučenje  u svakoj utakmici i ABA lige.

Jedini igrač koji može da napravi takvu prednost, Petrušev, je takva nežna dušica da ako ga neko popreko pogleda ili sudija ne svira prvi kontakt na njemu, ode totalno u kurac i ne može da dođe sebi celu utakmicu.

P.S. onaj faul Davidovca za 3 bacanja je za fizičko kažnjavanje.

• +1 1
Posted

Osnovni problem Zvezde je što nema ko da da koš.

Bekovska linija ne može da dobaci do 40ppg sveukupno

Da nema Petruševa (koji je, ako sam dobro razumeo, bio neplanirano pojačanje) bilo bi još gore.

Ja ne znam ko je bio projektovan da bude vodja ove ekipe i čovek u koga se gleda kad je gusto?

• +1 1
Posted
27 minutes ago, steins said:

Osnovni problem Zvezde je što nema ko da da koš.

Bekovska linija ne može da dobaci do 40ppg sveukupno

Da nema Petruševa (koji je, ako sam dobro razumeo, bio neplanirano pojačanje) bilo bi još gore.

Ja ne znam ko je bio projektovan da bude vodja ove ekipe i čovek u koga se gleda kad je gusto?

covek u koga se gleda

Picturi pe numere Religioase 40x50 cm Isus Hristos PDP1493

• Haha 2
Posted (edited)
2 hours ago, kralj said:

Upao sam tačno na Kalinino čupanje ruke Ledeja i batalio. 

Kalina stari kao Bajaga. Onog dripca i kola da udare, neće se uspostaviti kosmička ravnoteža, al brate koji su ovo potezi.

Kalina to sigurno radi zbog kosmičke ravnoteže...

edit: Ne znam je li Grk ono sinoćno "pumpaj" čuo kao "dubai" ili je njegova izjava zbog generalno nerealnih očekivanja javnosti i navijača? NIje ona igra od sinoć bila nešto drastično lošija u odnosu na neke pobede ranije, mogli ste i sinoć da dobijete... Minhen je bio mnogo gori.

Edited by Djolle