beeva Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, assignment said: Bili smo ispred na tabeli imali po 2-4 pobede više od tih timova, nije poenta, već je trenutna forma presudna. Mi smo dobrom formom bili nadomak 4 mesta, i to uz brdo utakmica bez Bolomboja. I onda dok si rekao keks padneš na nivo forma po kojoj si bukvalno najlošiji tim lige, iako si na 6stom mestu.... Sve se slažem ali gomilu ovakvih mečeve smo dobili.. 1
*edited by mod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 14 minutes ago, Valk said: Dao jednu čim je ušao, drugu uzeo i promašio. Trenutno se samo nadam da je Žoel dobro, zbog njega se nadam. Zato sam ga i stavio, da nije dao tu trojku već bi bilo davno rešeno. Sad gledam stats i u drugom poluvremenu Shields dao jednu na početku 3/4 i ta jedna Mišina za zajedničkih 2/18 za tri 17 minutes ago, MiddleClass said: To sto igrac nema pojma gdje se nalazi ne moze da ga oslobodi krivice kod faula. Da je znao i napravio faul onda bi to bila nesportska. Ovako obican faul... Stvarno ne znam gde si video da igrač sa leđa nadskoči drugog, uzme loptu sa obe ruke i još dobije faul. Pri tom nisam primetio da su navlačili u zavrsnici ni za vas ni za njih. 1
theanswer Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 38 minutes ago, MiddleClass said: Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku... Pa nije šutirao 1
Valk Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, *edited by mod said: Zato sam ga i stavio, da nije dao tu trojku već bi bilo davno rešeno. Sad gledam stats i u drugom poluvremenu Shields dao jednu na početku 3/4 i ta jedna Mišina za zajedničkih 2/18 za tri Milano je pocrkao do kraja, mi smo posle igrali dobru odbranu ali nas je opet zaklalo ciglarenje i skandalozna slobodna bacanja. Oni se više uopšte nisu libili da fauliraju FP jer im je bilo bolje da ga puste na liniju nego da ih unosi u koš. 2
Michael Krueger Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 35 minutes ago, steins said: Ona dva poteza, Davidovca i KMMa, na kraju prvog poluvremena su u laganih Top10 brainfartova ikada u košarci. Lagano su koštali Zvezdu pobede. Davidovac je i protiv Cedevite napravio glupost kad je pustio igrača da šutira, mrzelo ga da digne ruku... sa sam trener, još tad bih ga ušutirao iz tima nogom u doope. Ionako deluje kao raspali penzos. A on za nagradu dobije da odigra celo prvo poluvreme večeras, u utakmici gde nam je biti ili ne biti i uspeva da bude još gori...
MiddleClass Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Uh, ala se iznervirao Sfero U pravu je za dosta toga. Navijaci su nam razmazeni kao da smo CSKA i misle da je smak svijeta ako ne odemo na F4, a zaboravljaju da smo klub koji ima jedno ucesce i 0 pobjeda u plejofu EL.
Djolle Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Šteta za Bolomboja, definitivno komšijski igrač koga najviše cenim... Delovalo mi je da Grk previše rotira, pogled na boxscore to potvrđuje, niko preko 25 minuta, svih 12 igrača dobilo minute. Za moj ukus, previše za mart mesec i odlučujuće utakmice. 1
kud u maglu Simoviću Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 minutes ago, Djolle said: Šteta za Bolomboja, definitivno komšijski igrač koga najviše cenim... Delovalo mi je da Grk previše rotira, pogled na boxscore to potvrđuje, niko preko 25 minuta, svih 12 igrača dobilo minute. Za moj ukus, previše za mart mesec i odlučujuće utakmice. kalinić, brown III, petrušev preko 25min tek je nešto više rotirao od mesine, koji svakako ima jači core tima
Jimmy Kowalski Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 minutes ago, MiddleClass said: U pravu je za dosta toga. Navijaci su nam razmazeni kao da smo CSKA i misle da je smak svijeta ako ne odemo na F4, a zaboravljaju da smo klub koji ima jedno ucesce i 0 pobjeda u plejofu EL. Jedino sto nije odgovarao na pitanja navijaca, nego novinara koje interesuje sta se desava sa ekipom posle pauze. Ali oseca pritisak definitivno, pa je posegao za "setite se gde smo bili 2011 ili 2012" frazama.. 2
assignment Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, MiddleClass said: U pravu je za dosta toga. Navijaci su nam razmazeni kao da smo CSKA i misle da je smak svijeta ako ne odemo na F4, a zaboravljaju da smo klub koji ima jedno ucesce i 0 pobjeda u plejofu EL. To je možda jedna strana medalje, a ta umaženost ne postoji, već očekivanja kada ti je tim posle 26 utakmica na 16:10, I onda padne i igra sve gora i tim gubi u seriji... 1
Ratamahatta Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Pokusava da skine pritisak s ekipe Bolomboj ako je slomio stopalo ili clanak, to je to, osvajamo samo KLS i to mozda
ducca Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 26 minutes ago, MiddleClass said: U pravu je za dosta toga. Navijaci su nam razmazeni kao da smo CSKA i misle da je smak svijeta ako ne odemo na F4, a zaboravljaju da smo klub koji ima jedno ucesce i 0 pobjeda u plejofu EL. Pa jbg sa takvim stavom će tako i da ostane (mislim na učešća u PO i pobede, sa F4 se niko realno nije zanosio). Mora se nekad jebeno pomeriti lestvica i očekivati malo više, to se zove evolucija, ali to je nama ipak previše apstraktan pojam. Luzeraj do kraja.
MiddleClass Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 minutes ago, ducca said: Pa jbg sa takvim stavom će tako i da ostane (mislim na učešća u PO i pobede, sa F4 se niko realno nije zanosio). Mora se nekad jebeno pomeriti lestvica i očekivati malo više, to se zove evolucija, ali to je nama ipak previše apstraktan pojam. Luzeraj do kraja. Procitaj malo topik. Mi jesmo u zoni plejofa, a kuka se ko da smo tamo gdje su Makabi i Alba 1
Recommended Posts