Michael Krueger Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Isplatiće se Grku i poslednji Euro kad ga najure, a moraće, kao i Saši Obradoviću. To govori koliko smo neozbiljni, kad produžavamo trenera u toku sezone, posle dve uzastopne pobede. Sad nek kušaju svoje gluposti. Previše rupa u rosteru, bukvalno nas je Bolomboj držao ove sezone. Sad kad se ponovo povredio, izgleda ozbiljno, možemo već da krenemo da pravimo tim za sledeću sezonu... Ovu smo završili... 2
assignment Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Michael Krueger said: Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... Nije samo Kalinić, Kodi je najpreplaćeni igrač ikada, a to su već dva igrača, koji ne izporučuju očekivano... Možeš dodati Nedovića i Kenana koji preretko izporučuju. I ono dan mrmota, sećam se kako sam pre pet godina rekao da nećemo ništa u EL učiniti dok su tu neki igrači koji jednostavno nisu igrači za EL... Možeš dovesti Kampaca, Berona, Vildozu ili Stef Kerija, dzabe dok su Davidovac, Dobrić i ostali penzioneri tu i imaju role pa zabodu 2-3 solidne ili dobre partije. Dok Rokas guli klupu, a kada je ušao nije napravio jednu grešku, sve košarkaši ispravno, eh još da je ušla... Nbt.. 1
MiddleClass Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Oh, opet kukanje. Poraz ko poraz, ali povreda Dzoela je bas sranje... 1
MiddleClass Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, *edited by mod said: Pa da ali skocio je iza leđa igraču, ne znam kako bi i mogao da ga očekuje. . To sto igrac nema pojma gdje se nalazi ne moze da ga oslobodi krivice kod faula. Da je znao i napravio faul onda bi to bila nesportska. Ovako obican faul...
Valk Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 minutes ago, *edited by mod said: jedino Teo Dao jednu čim je ušao, drugu uzeo i promašio. Trenutno se samo nadam da je Žoel dobro, zbog njega se nadam. 1
Mindaugas Žukauskas Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 minutes ago, theanswer said: Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste Možda u vakuumu, ako zanemarimo šta je sve (ne)suđeno u poslednja 3 minuta utakmice. Iskreno ne sviđa mi se kakav su rukomet sudije napravile od završnice, trebalo je krv propišati da se da koš. 3
MeanM@ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, Michael Krueger said: Isplatiće se Grku i poslednji Euro kad ga najure, a moraće, kao i Saši Obradoviću. To govori koliko smo neozbiljni, kad produžavamo trenera u toku sezone, posle dve uzastopne pobede. Sad nek kušaju svoje gluposti. Previše rupa u rosteru, bukvalno nas je Bolomboj držao ove sezone. Sad kad se ponovo povredio, izgleda ozbiljno, možemo već da krenemo da pravimo tim za sledeću sezonu... Ovu smo završili... Nema sledece godine Fantasy-ja. U subotu rebalansiramo budzete drzavnih projekata
Michael Krueger Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, MeanM@ said: Nema sledece godine Fantasy-ja. U subotu rebalansiramo budzete drzavnih projekata Ne bih se bunio uopšte... 2
Jimmy Kowalski Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Uh, ala se iznervirao Sfero Edited 16 hours ago by Jimmy Kowalski 1
assignment Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, MiddleClass said: Oh, opet kukanje. Poraz ko poraz, ali povreda Dzoela je bas sranje... Pa nije baš poraz kao poraz, ne zezaj, sem ako se nisi već pre utakmice oprostio od plej ofa... A ja lud se nadao da je pre pauze bilo do umura, no oni tonu ii tonu i gube protiv realno loših timova... Danas Kalinić uzdignutim prsta nešto agresivno drnda Petruševa, posle ovaj nervozan maši oba, plašim se tužna će biti slika do kraja sezone...
beeva Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ma nisu ovo uopšte losiji timovi, pa 14 ekipa se bori za plej of/plej in.. 1
steins Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ona dva poteza, Davidovca i KMMa, na kraju prvog poluvremena su u laganih Top10 brainfartova ikada u košarci. Lagano su koštali Zvezdu pobede. 2
Dimitrije Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Uopste ne pratim kosarku, niti me zanima KK Zvezda. Ali kada se danas u Areni zaorilo: "Pumpaj, Pumpaj!", to znaci da je konacno i navijacima Zvezde doslo iz guzice u glavu. Blizi se kraj Aci Srbinu. Edited 16 hours ago by Dimitrije 4
assignment Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, beeva said: Ma nisu ovo uopšte losiji timovi, pa 14 ekipa se bori za plej of/plej in.. Bili smo ispred na tabeli imali po 2-4 pobede više od tih timova, nije poenta, već je trenutna forma presudna. Mi smo dobrom formom bili nadomak 4 mesta, i to uz brdo utakmica bez Bolomboja. I onda dok si rekao keks padneš na nivo forma po kojoj si bukvalno najlošiji tim lige, iako si na 6stom mestu....
Recommended Posts