VuleJ Posted June 17 Posted June 17 Uspjeli smo i da ustedimo. Jeftiniji let do Pariza nego Valensije.
Shaq Posted June 17 Posted June 17 3 hours ago, Nikodije said: mi u prvom sesiru, partizani u trecem, zna se ko kosi a ko vodu nosi.. 2 2
red star forever Posted June 17 Posted June 17 Znači pustili su Partizan? Pa fino, imacemo dva predstavnika.
assignment Posted June 18 Posted June 18 (edited) 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Lazić jutros u teškoj depresiji. Zbog odlaska Pantera? Naci ce nekog drugog kojeg ce juriti po terenu Edit: 2 puta protiv Barce ima priliku da se priseti za good ol times Edited June 18 by assignment 1 1
assignment Posted June 18 Posted June 18 15 hours ago, booyaka said: Svi po milion, Alba 500k. Zasto Alba koja je iz bogate zemlje ima popust, dok sirotinja placa?
Kreator Posted June 18 Posted June 18 14 hours ago, red star forever said: Znači pustili su Partizan? Pa fino, imacemo dva predstavnika. Obrnuto. Pustili su vas jer ste osvojili Aba ligu. Da niste, išla bi Valensija umesto vas. 2 2
red star forever Posted June 18 Posted June 18 30 minutes ago, BlackGeorge said: Obrnuto. Pustili su vas jer ste osvojili Aba ligu. Da niste, išla bi Valensija umesto vas. Moj je utisak da ste se provukli kroz iglene uši. 2 1 1
copkillah Posted June 18 Posted June 18 16 minutes ago, red star forever said: Moj je utisak da ste se provukli kroz iglene uši. joj, miciko, pa ti stvarno veruješ da osvajanje ABA garantovano vodi u EL? awwww
red star forever Posted June 18 Posted June 18 1 minute ago, copkillah said: joj, miciko, pa ti stvarno veruješ da osvajanje ABA garantovano vodi u EL? awwww Ma nema tu šta da se vjeruje ili misli, već je dosta rečeno o tome i sve je jasno. Ali da ne budem pogrešno shvaćen, meni je iskreno drago što ste i vi na kraju upali.
copkillah Posted June 18 Posted June 18 10 minutes ago, red star forever said: Ma nema tu šta da se vjeruje ili misli, već je dosta rečeno o tome i sve je jasno. Pa ne deluje baš tako, iskreno. 10 minutes ago, red star forever said: Ali da ne budem pogrešno shvaćen, meni je iskreno drago što ste i vi na kraju upali.
Recommended Posts