Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ne znam da li je bilo šanse da se Neda digne na šut za 3, ovaj ga je hvatao za ruke od prijema lopte.

@MeanM@ fali samo da dodaš da bi svakako promašio i da je svirano :D

Edited by Valk

• Replies 14.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Just now, MeanM@ said:

I da je faul ono treba da bude zicer za igraca sa prosecnim samopouzdanjem. On frlja ciglu van balansa. To moze i rekreativac. Nas u obrnutim situacijama tovare bez greske

Neka bude i milion puta faul mi smo utakmicu ispustili na 78 78 prvo bacanja pa onda trojka Giadratisa.

To je ta razlika 

Prigodan završetak. 

Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... 

Mi ne možemo dobiti više ni jednu EL ekipu.. EL nije nas nivo.. ovakavom raspadu se nisam nadao

Okrecemo se obavezama u subotu.

10 promašenih bacanja na ovaj hrkljuš od igre, mnogo je kume... 

Vi još ovo pratite 😂

1 minute ago, Michael Krueger said:

Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... 

Ovaj tim sad nije za PO, nema zaljenja tu. Tuga je sto profesionalci ne uspevaju da se izvuku iz kanala vec mesec i po. Jos imaju sansu za popravne. Neopisiv kolektivni mentalni raspod

jbg, steta, ovo je moglo preokrenuti sezonu.

nista, moracemo drmnuti bracu™. 

Edited by nenad

18 minutes ago, MiddleClass said:

Ni faul tu nismo dobili. Filip nas je urnisao veceras

Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste 

Zanimjivo je da smo pred ovaj raspad produzili ugovor sa zalizanom prevarom... Sad kako ce se izvlaciti, ne znam.. Najbolje da primene Covicevu logiku ustede, tj. zarade na raskidu

1 minute ago, theanswer said:

Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste 

Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku...

1 minute ago, MiddleClass said:

Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku...

Pa da ali skocio je iza leđa igraču, ne znam kako bi i mogao da ga očekuje.

Dosta lude odbrane od kos za kos u 3/4 pa do 4 minuta bez poena na obe strane. Pri tom dugo nisam gledao meč da dva tima toliko promašuju trojke u nizu. Subjektivan osećaj je da bi jedino Teo i eventualno Shields(ali sa bar 8m) dali trojku večeras.