Valk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ne znam da li je bilo šanse da se Neda digne na šut za 3, ovaj ga je hvatao za ruke od prijema lopte. @MeanM@ fali samo da dodaš da bi svakako promašio i da je svirano Edited 17 hours ago by Valk 1 1
Fanta Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, MeanM@ said: I da je faul ono treba da bude zicer za igraca sa prosecnim samopouzdanjem. On frlja ciglu van balansa. To moze i rekreativac. Nas u obrnutim situacijama tovare bez greske Neka bude i milion puta faul mi smo utakmicu ispustili na 78 78 prvo bacanja pa onda trojka Giadratisa. 1
Michael Krueger Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... 1
Maximili Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mi ne možemo dobiti više ni jednu EL ekipu.. EL nije nas nivo.. ovakavom raspadu se nisam nadao
Michael Krueger Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 10 promašenih bacanja na ovaj hrkljuš od igre, mnogo je kume...
MeanM@ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Michael Krueger said: Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... Ovaj tim sad nije za PO, nema zaljenja tu. Tuga je sto profesionalci ne uspevaju da se izvuku iz kanala vec mesec i po. Jos imaju sansu za popravne. Neopisiv kolektivni mentalni raspod 1
nenad Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) jbg, steta, ovo je moglo preokrenuti sezonu. nista, moracemo drmnuti bracu™. Edited 17 hours ago by nenad
theanswer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 18 minutes ago, MiddleClass said: Ni faul tu nismo dobili. Filip nas je urnisao veceras Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste 1
Maximili Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zanimjivo je da smo pred ovaj raspad produzili ugovor sa zalizanom prevarom... Sad kako ce se izvlaciti, ne znam.. Najbolje da primene Covicevu logiku ustede, tj. zarade na raskidu
MiddleClass Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, theanswer said: Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku...
*edited by mod Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, MiddleClass said: Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku... Pa da ali skocio je iza leđa igraču, ne znam kako bi i mogao da ga očekuje. Dosta lude odbrane od kos za kos u 3/4 pa do 4 minuta bez poena na obe strane. Pri tom dugo nisam gledao meč da dva tima toliko promašuju trojke u nizu. Subjektivan osećaj je da bi jedino Teo i eventualno Shields(ali sa bar 8m) dali trojku večeras.
Recommended Posts