Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne znam da li je bilo šanse da se Neda digne na šut za 3, ovaj ga je hvatao za ruke od prijema lopte.

@MeanM@ fali samo da dodaš da bi svakako promašio i da je svirano :D

Edited by Valk
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, MeanM@ said:

I da je faul ono treba da bude zicer za igraca sa prosecnim samopouzdanjem. On frlja ciglu van balansa. To moze i rekreativac. Nas u obrnutim situacijama tovare bez greske

Neka bude i milion puta faul mi smo utakmicu ispustili na 78 78 prvo bacanja pa onda trojka Giadratisa.

• +1 1
Posted

To je ta razlika 

Posted

Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... 

• +1 1
Posted

Mi ne možemo dobiti više ni jednu EL ekipu.. EL nije nas nivo.. ovakavom raspadu se nisam nadao

Posted

Okrecemo se obavezama u subotu.

• Wub 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

10 promašenih bacanja na ovaj hrkljuš od igre, mnogo je kume... 

Posted

Vi još ovo pratite 😂

• +1 1
Posted
1 minute ago, Michael Krueger said:

Baš se ovajdismo sa Kalinićem ove sezone... Dugo će se pričati kako smo uspeli da sjebemo 16-10 ove sezone i izduvamo za PO... 

Ovaj tim sad nije za PO, nema zaljenja tu. Tuga je sto profesionalci ne uspevaju da se izvuku iz kanala vec mesec i po. Jos imaju sansu za popravne. Neopisiv kolektivni mentalni raspod

• +1 1
Posted (edited)

jbg, steta, ovo je moglo preokrenuti sezonu.

nista, moracemo drmnuti bracu™. 

Edited by nenad
Posted
18 minutes ago, MiddleClass said:

Ni faul tu nismo dobili. Filip nas je urnisao veceras

Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste 

• +1 1
Posted

Zanimjivo je da smo pred ovaj raspad produzili ugovor sa zalizanom prevarom... Sad kako ce se izvlaciti, ne znam.. Najbolje da primene Covicevu logiku ustede, tj. zarade na raskidu

Posted
1 minute ago, theanswer said:

Nije bio tu faul ali zadnji napad na Petruševu protiv Ledeja jeste 

Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku...

Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Mislio sam da se igracu uvjek mora ostaviti prostor za doskok... Povrijedio se tako sto je doskocio na nogu protivniku...

Pa da ali skocio je iza leđa igraču, ne znam kako bi i mogao da ga očekuje.

Dosta lude odbrane od kos za kos u 3/4 pa do 4 minuta bez poena na obe strane. Pri tom dugo nisam gledao meč da dva tima toliko promašuju trojke u nizu. Subjektivan osećaj je da bi jedino Teo i eventualno Shields(ali sa bar 8m) dali trojku večeras.