FPLS Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nikad sampionski igrac od Petruseva, premekan je i fizicki i psihicki
Valk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 2 minutes ago, ducca said: Zglob. Bolje nego koleno jbg, valjda je neka laksa distorzija Kaže ovaj stopalo. Jeste stao na stranu nekako. Na nosilima napolje, e do k FP i bacanja će me isterati iz pameti. Edited 17 hours ago by Valk
Michael Krueger Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bez Bolomboja tek nećemo nikoga dobiti, tako da je ova utakmica biti ili ne biti...
MeanM@ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, FPLS said: Nikad sampionski igrac od Petruseva, premekan je i fizicki i psihicki Meni je utisak njegove psihicke odsutnosti fasinantan. Talentovsn napadacki, u odbrani bukvalno zavisi od bola u medjunozju
MiddleClass Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, Michael Krueger said: Evo sranja, povredio se Bolomboj... Ni faul tu nismo dobili. Filip nas je urnisao veceras
Michael Krueger Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne vredi, jednostavno smo previše loši. Bore se, ali pobede se dobijaju i na neku igru, koju mi nemamo... 1
Valk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kućni grobar kaže da je Ledej faulirao Filipa malopre, ko sam ja da se bunim. 1 1
ducca Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam da l postoji glava u ovih 12 koja veruje da moze pogoditi trojku sad. Face sve govore.
Michael Krueger Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Drvio je celo poluvreme sa raspalim Dedom i Dobrićem, pa se naprasno setio Jaga i Gidre u drugom... Pogubio se Grk... 1
MeanM@ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Valk said: Kućni grobar kaže da je Ledej faulirao Filipa malopre, ko sam ja da se bunim. I da je faul ono treba da bude zicer za igraca sa prosecnim samopouzdanjem. On frlja ciglu van balansa. To moze i rekreativac. Nas u obrnutim situacijama tovare bez greske 1
Recommended Posts