March 13Mar 13 2 minutes ago, ducca said: Zglob. Bolje nego koleno jbg, valjda je neka laksa distorzija Kaže ovaj stopalo. Jeste stao na stranu nekako. Na nosilima napolje, e do k FP i bacanja će me isterati iz pameti. Edited March 13Mar 13 by Valk
March 13Mar 13 Just now, FPLS said: Nikad sampionski igrac od Petruseva, premekan je i fizicki i psihicki Meni je utisak njegove psihicke odsutnosti fasinantan. Talentovsn napadacki, u odbrani bukvalno zavisi od bola u medjunozju
March 13Mar 13 5 minutes ago, Michael Krueger said: Evo sranja, povredio se Bolomboj... Ni faul tu nismo dobili. Filip nas je urnisao veceras
March 13Mar 13 Ne vredi, jednostavno smo previše loši. Bore se, ali pobede se dobijaju i na neku igru, koju mi nemamo...
March 13Mar 13 Ne znam da l postoji glava u ovih 12 koja veruje da moze pogoditi trojku sad. Face sve govore.
March 13Mar 13 Drvio je celo poluvreme sa raspalim Dedom i Dobrićem, pa se naprasno setio Jaga i Gidre u drugom... Pogubio se Grk...
March 13Mar 13 1 minute ago, Valk said: Kućni grobar kaže da je Ledej faulirao Filipa malopre, ko sam ja da se bunim. I da je faul ono treba da bude zicer za igraca sa prosecnim samopouzdanjem. On frlja ciglu van balansa. To moze i rekreativac. Nas u obrnutim situacijama tovare bez greske