Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali kako je komentator upadljivo ućutao, da se čuje!

Verovatno su najverniji™ u Ćacilendu pa se normalni pojavili. Jedva čekam da rasteramo i ta govna.

@MeanM@ misliš na Kenana i Dedu? Da, Kenanov donekle razumem da se moglo desiti ali ovo Dedino je da se sablazniš.

No to reći je jedno, znaš da ne mislim na takve komentare.

Edited by Valk
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Valk said:

Ovaj faul na kraju tako ne liči na Dedu da pravi... Gledala od druge 4, zaboravila da počinje ranije.

Ajmo ako može preprič, @Mindaugas Žukauskas pls, ne mogu ove moje nihiliste da slušam.

Ne pratim nešto pomno, bacim pogled u pauzama od pumpanja. Neću ništa novo reći ako kažem da mi smrdi hemija u ekipi, opet je bila neka varnica Kalina-Petrušev. To se ogleda i u odbrani, preeeeeviše (no pun intended) primljenih poena kući.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Žalgiris - 16 na poluvremenu protiv Pariza i to na domaćem terenu... A nas rutinirali u Beogradu... 

Posted

Očekivao sam da će neko prokomentarisati, ali ono je bio jako ružan potez Kaline gde je mogao ozbiljno povrediti Ledeja. Ne videh da je bilo potrebe za onakvim zahvatom, možda mi je promaklo nešto.

Posted (edited)

@Valk

Bilo je nekih klinaca sa tribine koji su posle prošetali da pogledaju gde je to najglasnije, ali su izgleda skapirali da ne mogu da kontrolišu nas Cigane.

Edited by Milošica
  • +1 1
  • Haha 6
Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne pratim nešto pomno, bacim pogled u pauzama od pumpanja. Neću ništa novo reći ako kažem da mi smrdi hemija u ekipi, opet je bila neka varnica Kalina-Petrušev. To se ogleda i u odbrani, preeeeeviše (no pun intended) primljenih poena kući.

Ako je to u pitanju, morao je Sfero da to seče i jednoga ko je počeo ili obojicu ohladiti na klupi... rezultatski ne bi gore prošli...

Posted
2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Očekivao sam da će neko prokomentarisati, ali ono je bio jako ružan potez Kaline gde je mogao ozbiljno povrediti Ledeja. Ne videh da je bilo potrebe za onakvim zahvatom, možda mi je promaklo nešto.

Krenuo sam da pisem. Ruzno jako. 
Mene uzasno nervira sto se strozije ne kaznjava koriscenje tih ‘klesta’ u nadgornjavanju u duelima da bi se iznudio faul. Ledej je drzao namerno ruku gore, ali Kalina je ozbiljno mogao da ga povredi svojim zahvatom. 
Svirao bih unsportsmnlk za nagovestaj tih fora

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ma puko je Grk, a ekipa mu je u rasulu totalnom... Da li su se pošibali ili ne, nije ni bitno... 

• +1 1
Posted

Ovo sa Miroticem i 2 bacanja preslikana 1/1 situacija kao sa Filipom u Q1 ali je tad sudjen naravno faul na zemlji :covid19:

• +1 1
Posted

Eh, kad bi nam glavni problem bio neujednacen sudijski kriterijum. 

Posted

Ali kakvi pasovi Kalinića, telefonirani... 

Posted (edited)

Jago... :isuse:

Što dobi tehničku Mesina?

Edited by Valk
  • +1 1
Posted

Ne možemo ni slučajno da im odbranimo bar jedan napad... 

Posted
4 minutes ago, Michael Krueger said:

Ne možemo ni slučajno da im odbranimo bar jedan napad... 

Da, i zbog toga nema naše serije, a sa druge strane pitanje da li bi sklopili 3-4 napada košem... Ono, cela treća na -3 do -6... Nemamo leka za Ledeja i Mirotu 

Posted

Ma ni kad promaše, odmah je OR... Ne vredi...