Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ovaj kos sa asistencijom o tablu je za ozbiljno ribanje cele petorke

• Replies 14.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Eo ga opet pumpanje

I opet bez minuta za Rokasa...

Edited by assignment

10 minutes ago, assignment said:

I opet bez minuta za Rokasa...

Nije mi jasno zasto Dobric prije njega. Valjda ga nije Filip zarazio

Dobrić trojkaš :isuse: 

Fakin airball, bemti profesiju Dobricu

Nije mi jasno što ne uvede Rokasa makar kao "topovsko meso"

Ne ne, ipak su retardirani

3 faula do bonusa, trener te podseti da ih trosis i ti mu das bacanja. Ne znam kako suptilnije reci i naci razumevanje

Edited by MeanM@

Just now, MiddleClass said:

Nije mi jasno zasto Dobric prije njega. Valjda ga nije Filip zarazio

U svakom segmentu igre bolji, pogoto u odbrani, uvek borben, uvek max energija. Ponekad stvarno ne kapiram Sferopulosa...

Horor, jbg

Kakve glupe faulove prave, pored peglanja na tajm autu... -3 na poluvremenu, primili 48, puh... 

Edited by assignment

Ovaj faul na kraju tako ne liči na Dedu da pravi... Gledala od druge 4, zaboravila da počinje ranije.

Ajmo ako može preprič, @Mindaugas Žukauskas pls, ne mogu ove moje nihiliste da slušam.

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nije mi jasno što ne uvede Rokasa makar kao "topovsko meso"

Zato što je nemač pojma. Drži ovog raspalog i sporog Davidovca i airball Dobrića u igri, ne zna ni on zašto... 

Kao što sam rekao i ranije, ova ekipa neće više nikoga dobiti u EL... 

Edited by Michael Krueger

Just now, Valk said:

Ovaj faul na kraju tako ne liči na Dedu da pravi... Gledala od druge 4, zaboravila da počinje ranije.

Ajmo ako može preprič, @Mindaugas Žukauskas pls, ne mogu ove moje nihiliste da slušam.

A ne volim i ja sto mracim, al ovo su jezive gluposti. Pa ova dva bezumna faula…evo reci ti meni, cime ih opravdati? Nije lopta bas toliko okrugla i ne igraju bas svi danas kosarku. Prosto su nedopustivo dekoncetrisani i nesigurni za profesionalni tim. 

Kako smo glupo koristili faulove u 2/4