MeanM@ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovaj kos sa asistencijom o tablu je za ozbiljno ribanje cele petorke
assignment Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) I opet bez minuta za Rokasa... Edited 21 hours ago by assignment 2
MiddleClass Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 10 minutes ago, assignment said: I opet bez minuta za Rokasa... Nije mi jasno zasto Dobric prije njega. Valjda ga nije Filip zarazio
Frank Pembleton Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nije mi jasno što ne uvede Rokasa makar kao "topovsko meso" 1
MeanM@ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Ne ne, ipak su retardirani 3 faula do bonusa, trener te podseti da ih trosis i ti mu das bacanja. Ne znam kako suptilnije reci i naci razumevanje Edited 21 hours ago by MeanM@ 1
assignment Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, MiddleClass said: Nije mi jasno zasto Dobric prije njega. Valjda ga nije Filip zarazio U svakom segmentu igre bolji, pogoto u odbrani, uvek borben, uvek max energija. Ponekad stvarno ne kapiram Sferopulosa... 1
assignment Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Kakve glupe faulove prave, pored peglanja na tajm autu... -3 na poluvremenu, primili 48, puh... Edited 21 hours ago by assignment 1
Valk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovaj faul na kraju tako ne liči na Dedu da pravi... Gledala od druge 4, zaboravila da počinje ranije. Ajmo ako može preprič, @Mindaugas Žukauskas pls, ne mogu ove moje nihiliste da slušam. 1
Michael Krueger Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Nije mi jasno što ne uvede Rokasa makar kao "topovsko meso" Zato što je nemač pojma. Drži ovog raspalog i sporog Davidovca i airball Dobrića u igri, ne zna ni on zašto... Kao što sam rekao i ranije, ova ekipa neće više nikoga dobiti u EL... Edited 21 hours ago by Michael Krueger 1
MeanM@ Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Valk said: Ovaj faul na kraju tako ne liči na Dedu da pravi... Gledala od druge 4, zaboravila da počinje ranije. Ajmo ako može preprič, @Mindaugas Žukauskas pls, ne mogu ove moje nihiliste da slušam. A ne volim i ja sto mracim, al ovo su jezive gluposti. Pa ova dva bezumna faula…evo reci ti meni, cime ih opravdati? Nije lopta bas toliko okrugla i ne igraju bas svi danas kosarku. Prosto su nedopustivo dekoncetrisani i nesigurni za profesionalni tim.
Recommended Posts