olivier Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Trener je totalno pogubio konce I ekipa mu lici na raspustenu bandu ,svidelo se to nekom Ili ne.Ne znaci da mu treba skidati glavu ali ni abolirati ga za ovakvo stanje I igru ekipe.
uini Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago naravno da je odgovoran, tj prvi odgovorni ali kada vidim prizivanje radonjića, stvarno mi bude truleks. k'o oni partizanovci što su prizivali vujoševića deceniju 5
sigurnost Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, uini said: naravno da je odgovoran, tj prvi odgovorni ali kada vidim prizivanje radonjića, stvarno mi bude truleks. k'o oni partizanovci što su prizivali vujoševića deceniju Radonja prvo da osvoji Eurocup, pa da ga razmatramo.
garmonbozia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opet Sfero loš. Jbt, 6. ste u nikad jačoj Evroligi, nije to samo do sreće. 6
uini Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 52 minutes ago, garmonbozia said: Opet Sfero loš. Jbt, 6. ste u nikad jačoj Evroligi, nije to samo do sreće. radonja bi sa ovim sastavom u martu imao dve evrolige i jurio three-peat sada 2
Valk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, garmonbozia said: Opet Sfero loš. Jbt, 6. ste u nikad jačoj Evroligi, nije to samo do sreće. Trenutno nije u toku kuknjava na poziciju na tabeli (to je izgleda irelevantno) već na izdanja kako pojedinaca tako i tima. Dešavalo se to i kod vas na početku sezone, samo što kod vas je trener no-no a našem odmah treba skidati glavu. Zahtevni korisnici, šta ćeš... 3
Jimmy Kowalski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, garmonbozia said: Opet Sfero loš. Jbt, 6. ste u nikad jačoj Evroligi, nije to samo do sreće. Nije Sfero los, nego je los tim. Koji nije tako los kada pobedjuje, ali je jako los kada gubi.. 2 1
uini Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) ja sam npr odlepio protiv bajerna; otprilike sam prvi put batalio tekmu na poluvremenu, a gledao sam svasta. znaci, hevi metal je ali imamo posla sa prekaljenim profijima & ozbiljnim trenerom - ponekada treba jednostavno pruziti ljubav, umesto kenjati, 30x smo videli da to radi pos'o. ako vec intimno ne osecamo tako :i Edited 1 hour ago by uini 1
Djolle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na utakmici sa Bajernom najveći znak pitanja je zašto je Petrušev uopšte putovao sa timom u onakvom stanju i da li je to odluka trenera ili uprave.
ubibobi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Još ako se uzme u obzir da je mogao da prenese i drugima taj stomačni virus... Edited 1 hour ago by ubibobi 1
assignment Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da smo poceli da se mucimo od kada nas je dr. Coviv napustio, just sayin Salu po stranu, ove tri utakmice posle pauze su bile toliko lose, da nisam mogao da poverujem da profi kosarkasi mogu toliko duboko da padnu i da nista ne mogu da ucine da to poprave... I to protiv Olimpije nisam ni gledao....
dragance Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Padovi se desavaju svima - samo se nama izgleda redovno padovi desavaju u najbitnijim trenucima za sezonu
Ratamahatta Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Kvoutujem vas sve kad budemo karali Reala, necete se izvuci ovaj put
garmonbozia Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 48 minutes ago, ubibobi said: Još ako se uzme u obzir da je mogao da prenese i drugima taj stomačni virus... Kako, da im se posere u usta? /troll
dragance Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Ti izgleda nemaš decu pa ne znaš kako se ti virusi lako prenose 3 1
Recommended Posts