ducca Posted July 3 Posted July 3 48 minutes ago, harper lee said: Ono sto znamo je da ce da kida u derbijima. Podebljano 1 1 1
harper lee Posted July 3 Posted July 3 Just now, kralj said: Au, al je ovaj nabrijan. Deluje kao da mu je neko nesto ozbiljno ostao duzan u Partizanu. 3 1
*edited by mod Posted July 3 Posted July 3 5 minutes ago, harper lee said: Deluje kao da mu je neko nesto ozbiljno ostao duzan u Partizanu. Vala baš. Izgleda da je nesto iz druge sezone, jer je ove godine pricao u EL podkastu kako je tada imao ponudu od PAO ali je sam rešio da ostane jos godinu dana. Jako pojačanje nema šta. Sad će se najbolje videti da li su assist brojke bile do Howarda ili do njega. 3
Vasilij Zajcev Posted July 3 Posted July 3 Pričao je on to u nekom intervijuu, da ga KKP nije ispoštovao. Koliko se sećam, odbio je neku višestruko jaču ponudu preko leta da bi pokazao lojalnost, a naši ga otpustili u sred sezone.. I da nije toga, odličan potpis. 4
Heaviside Posted July 3 Posted July 3 vala i nek su platili obeštećenje za ovu glavu loži se ko domaća baza, a fizikalije kao surovi profesionalac afroamerikanac™ 2
harper lee Posted July 3 Posted July 3 3 minutes ago, *edited by mod said: Vala baš. Izgleda da je nesto iz druge sezone, jer je ove godine pricao u EL podkastu kako je tada imao ponudu od PAO ali je sam rešio da ostane jos godinu dana. Jako pojačanje nema šta. Sad će se najbolje videti da li su assist brojke bile do Howarda ili do njega. Je l' to u Trinkijevoj sezoni? Nije da je bitno nego da znam da li ce da kida i protiv Zalgirisa.
Heaviside Posted July 3 Posted July 3 4 minutes ago, *edited by mod said: Vala baš. Izgleda da je nesto iz druge sezone, jer je ove godine pricao u EL podkastu kako je tada imao ponudu od PAO ali je sam rešio da ostane jos godinu dana. Jako pojačanje nema šta. Sad će se najbolje videti da li su assist brojke bile do Howarda ili do njega. 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Pričao je on to u nekom intervijuu, da ga KKP nije ispoštovao. Koliko se sećam, odbio je neku višestruko jaču ponudu preko leta da bi pokazao lojalnost, a naši ga otpustili u sred sezone.. I da nije toga, odličan potpis. Zar nije on kod vas bio svega 3-4 meseca? Kakva druga sezona i lojalnost preko leta? 1
garmonbozia Posted July 3 Posted July 3 (edited) Da bre, sad gledam, otpustili smo ga na polusezoni. To je sezona posle kovida Edited July 3 by garmonbozia 1
Heaviside Posted July 3 Posted July 3 (edited) 2 minutes ago, harper lee said: Je l' to u Trinkijevoj sezoni? Nije da je bitno nego da znam da li ce da kida i protiv Zalgirisa. Šćepanović - Filipovski - Matović sezona Oterali ga u februaru Edited July 3 by Heaviside 2 1
Vasilij Zajcev Posted July 3 Posted July 3 (edited) 8 minutes ago, Heaviside said: Zar nije on kod vas bio svega 3-4 meseca? Kakva druga sezona i lojalnost preko leta? Pričao je valjda o datoj reči (iako je dobio jače ponude), pa kako je otpušten u sred sezone. Edited July 3 by Vasilij Zajcev 3
kralj Posted July 3 Posted July 3 Kakav "Plati pivo da poludim" lik. Još Vezenkov da pokrene domino efekat, pa da dobijemo još jednog osvetnika. 4
Eleniko Posted July 3 Posted July 3 1 hour ago, Ratamahatta said: jasno kao dan Now, you are talking 1
Recommended Posts