March 4Mar 4 Quote "Kup je osvojen jer tamo nisu bili Giedraitis i naročito Braun. Da su bili, pitanje je da li bi to bilo tako. Braun je igrač manje, daš protivniku fore, figuru kao u šahu. On ne može ni slučajno da da koš. Ne može ni da zakuca. Nije bio on igrač ni pre povrede, ali lako je igrati uz četiri majstora pored sebe. Tu daš četiri poena i to je dobro, ako ne da – opet dobro" "Zvezda je propustila veliku šansu da uđe među Top 4. Isto kao protiv Makabija. Sada da bi se to nadoknadilo, mora da se dobije Bajern, što je vrlo teško jer su oni dobri domaćini. Biće vrlo teško, ali postoji šansa. Moguće je dobiti uz najbolju moguću utakmicu. Da jedanput počne u prvoj postavi Jago dos Santos. Odigrali su 50 utakmica do sada i svih 50 je počeo u prvoj postavi Kodi Miler Mekintajer, to mi nije jasno. Treba da igraju barem 30 minuta zajedno Bolomboj i Petrušev jer samo tako crveno-beli liče na pravi tim." "Ne treba praviti paniku. I dalje postoje velike šanse za Top 6, ali takođe postoji i velika šansa da se ispadne ako ne nastave kako treba. Crvena zvezda ima dobar raspored, ali treba dobiti te neke utakmice. Propuštena je velika šansa da se ode gore. Imaju 2-0 protiv Monaka i Pariza i to su dve ekipe iz vrha. To niko nema u Evropi takav rezultat." "Crveno-beli nemaju lidera. Najbolji igrač ubedljivo je Petrušev, ali on po psihologiji nije lider. U završnici treba da igra Jago više nego Mekintajer i mora Kalinić da popravi formu da bi nešto bilo. Ako Dobrić, Davidovac i Kenan daju ukupno do 10 poena, Crvena zvezda ne može ništa da napravi." "Kenan je kao neka zvezda, ali kada se uporedi sa Sterlingom Braunom – to je nebo i zemlja, to nema blage veze. Kenan odigra svaku desetu, a doveden je da odigra od 10 utakmica osam dobro, ne jednu." "Ako bi sad Željku Obradoviću dali da uzme nekog ili nekoliko igrača iz tabora Zvezde, to bi bio samo Petrušev. Sa druge strane, Sferopulos bi uzeo jedno osam igrača i svi bi igrali u prvoj postavi. Mekintajer je najbolji plejmejker Crvene zvezde, a on tamo ni na treningu ne bi imao mesta. I Nilikina koji ne igra je bolji od njega. Bolomboj je najbolji centar, ali vrlo je jasno koliko bi igrao u Partizanu" Šjor Vlade gađa u metu, uglavnom promašuje, ali ponešto i pogađa
March 4Mar 4 Za Bolomboja omašuje debelo, taj bi imao mesta u svakoj EL ekipi, centar koji nogama stiže svakog beka, štiti obruč, skače, u napadu pokupi otpatke i iz ofanzivnog skoka nakupi 10-ak poena, ne troši lopte u napdu... Svaki trenar bi ga hteo u tim, bez sumnje.
March 4Mar 4 ma cuj za bolomboya omasuje. procitao sam prvih 5x recenica gde se ne pominje bolomboy i sve je promasio. yago treba da startuje, vazi. vidim posle pljuje CMMa, mator covek, necu da ga blatim.
March 4Mar 4 ne znam da li bi cak i za fantazi roster bilo relevantno ovo sto prica, ako su kategorije a ne index. verovatno jok.
March 4Mar 4 Ma naravno, može se komentarisati i ostalo, ja sam izabrao ovo jer mislim da je Bolomboja možda i najznačajniji igrač Zvezde ove sezone, da mogu da biram jednog iz Zvezde koga bih doveo u Partizan, to bi bio on bez sumnje.
March 4Mar 4 zvezdin problem je sto nema ko da razigra...timska igra, bez razigravacha ne vredi. cmm nije to. a prvi je play. odatle poticu svi problemi. nema lidera. kalina hoce, ali nije. teo jeste, ali mator. jbg. opet.
March 4Mar 4 kakav onda partizan ima problem na temu [kada vec pricamo o vladinom bulaznjenju]: carlik je 2na2 plejmejker, sa basketa. sto nije nikakva sramota ali je cmm za njega jason kidd licno ako vec pricamo o tom aspektu. frenki je sistemski plej, njegovi kvaliteti su na drugoj strani a lundberg je plej koliko i nedovic kada je bio mladji sli okej, zvezda ima problem na temu.
March 4Mar 4 ..sad gledam, prvi na tabeli, olimpijakos, ima 20.9 ast po tekmi. zvezda ima 19.5 ast partizan 18.2 ast ne znam da li sam dobro uspeo da vidim sa telefona, izgleda mi da je zvezda treca po broju asistencija u el, iza oyja i barce.
March 4Mar 4 1 minute ago, triple_nippled said: ima problem. yago je resenje. nema ko. bem ti zivot. jago je bas ispodprosecan plej. on je ludi prangijato
March 4Mar 4 Just now, uini said: jago je bas ispodprosecan plej. on je ludi prangijato pa u tome i jeste problem
March 5Mar 5 Nije CMMov problem loša asistencija i razigravanje, problem je što je čovek kamenjar i ako se ne zaleti jako na koš nema poena od njega. Isti je bio i u onom prvom stintu u Partizanu, pizdeo sam zbog toga, igrač za kontra napad. Petrušev izgleda ne ide u Minhen, razboleo se.