Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, kralj said:

Šta je fora sa pesmom? Ruska Bojna Čavoglave?

Ma jok, pesma kao pesma je potpuno benigna, teen pop o raskidu i izgubljenoj ljubavi. U Rusiji je bila strahovito popularna, definitivno u top 5 najvećih hitova u istoriji ruske pop muzike.

A kultni status je zacementirala kad su je nekim neverovatnim spletom okolnosti fudbalski navijači Spartaka iz Moskve prihvatili kao svoju himnu i počeli da je pevaju na utakmicama, što je potpuni WTF s obzirom na tekst. Pretpostavljam da je baš to konekcija sa onim sinoćnjim puštanjem.

U svakom slučaju, kao fan МакSим since 2007, ograđujem se od njene zloupotrebe u političke svrhe. :fantom:

Posted
3 hours ago, assignment said:

Prosle sezone ga je Bajern pustio niz vodu, otisao u Zalgiris gde je dobio poverenje i biva sve bolji...

Verovatno su mislili da će Shabazz da im bolje odradi posao. Kakav fejl.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, *edited by mod said:

Verovatno su mislili da će Shabazz da im bolje odradi posao. Kakav fejl.

Juce protiv Pariza je Sabaz bio dobar, tip 6 Ass, 17 p

Verovatno ima i veze sto je Edwards #1 pa su pustili mladjeg da nafdje svoj put... Realno lego bi nam kao samar budali, meni se CMM kao plej od pocetka nije svidjao. Super je to sto si jak u odbrani, ali kao plej je fejl :-)

Posted
1 minute ago, assignment said:

Juce protiv Pariza je Sabaz bio dobar, tip 6 Ass, 17 p

Verovatno ima i veze sto je Edwards #1 pa su pustili mladjeg da nafdje svoj put... Realno lego bi nam kao samar budali, meni se CMM kao plej od pocetka nije svidjao. Super je to sto si jak u odbrani, ali kao plej je fejl :-)

Kod CMMa vara statistika oko asistencija. Jednostavno je prošle sezone igrao uz Howarda koji je nenormalno prangijao i pogađao pa se to odrazilo i na CMM statistiku. Daleko od toga da je promašaj, ali nije ni bilo realno da održi brojke iz prošle sezone.

• +1 1
Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Kod CMMa vara statistika oko asistencija. Jednostavno je prošle sezone igrao uz Howarda koji je nenormalno prangijao i pogađao pa se to odrazilo i na CMM statistiku. Daleko od toga da je promašaj, ali nije ni bilo realno da održi brojke iz prošle sezone.

Iskreno, njegove brojke iz prosle sezone nisam ni znao, niti sam ga pratio. Ali sa njim nam je napad mahom ocajano organizovan, neodlucan, govor tela mahom mlitav. Tako je bilo od samog pocetka. A ono sto moze dobro, suvise retko koristi, npr. da napadne kos, ide na polaganje, jer je fizicki jak... Takodje, ima Tea pored sebe i nista od njega nije naucio... Jer ono, ili jesi, ili nisi....

• +1 2
Posted

Zamišljam transplataciju Teovog mozga u CMMovo telo :wub:

• Haha 1
Posted

a nije CMM los asistent, samo nije sjajan

• +1 1
Posted

..mislim da ima oko 5ast po tekmi, to nije hrdjavo