February 28Feb 28 2 hours ago, Nikodije said: Biće bolje u vtb ligi Kmetovi sever su uspeli da mi ogade ovu predivnu pesmu Daj jbt, stvarno su pustili ovo Ovakvo skrnavljenje МакSим nije moglo proći nekažnjeno, sorry @Valk
February 28Feb 28 17 minutes ago, Halvard said: Daj jbt, stvarno su pustili ovo Ovakvo skrnavljenje МакSим nije moglo proći nekažnjeno, sorry @Valk Pojma nemam, nisam gledala od početka niti znam koja je fora sa ovom pesmom. Što ne menja stvar da za rusku zastavu, muziku i sl treba da izjedu sopstvena govna, tako da ne znam što meni vičeš sorry.
February 28Feb 28 mislim, svaka cast, to hocu da kazem, bez obzira sto smo mogli bolje. grejtnes je to bio
February 28Feb 28 Popular Post 6 hours ago, Valk said: Pojma nemam, nisam gledala od početka niti znam koja je fora sa ovom pesmom. Što ne menja stvar da za rusku zastavu, muziku i sl treba da izjedu sopstvena govna, tako da ne znam što meni vičeš sorry. Mi njima Kaljinku, oni nama muda u usta. Pošteno, svakome svoje.
February 28Feb 28 10 hours ago, FPLS said: Nadam se da ce Daum izbaciti pokojnog Brauna iz rotacije, neverovatno kako svake sezone uspevamo da podignemo letvicu uzasnih doselekcija Sfero rekao da je Daum jos min mesec dana out, tako da od toga nema nista...
February 28Feb 28 I ne razumem kako neko ko je navijac Zvezde moze da se raduje (!!!) porazu zbog koreografije... I meni se nije svidela, zao mi je Rokasa npr. jer ga bas gotivim. Glupo je za klub, jer konstantno pisamo uz vetar, a kao hocemo licencu za EL. Oni nas docekaju NATO zastavama, tako da je po meni donekle normalno da bude neke navijacke reakcije, ali ona treba biti drugacija, treba biti nasa. Ali sve to nije razlog zasto smo izgubili utakmicu.
February 28Feb 28 2 hours ago, uini said: al nas je upropastio francisko, kao da je neki nba superstar Prosle sezone ga je Bajern pustio niz vodu, otisao u Zalgiris gde je dobio poverenje i biva sve bolji...
February 28Feb 28 Opasan igrac, pa jos u prajmu, pored takvih bude bas upadljivo kakve su ofucane ruine Nedovic i Kenan. Slicno Carliku Jonesu, sa nesnosnom lakocom se poigravao sa bekovima. Tek ga je Kalina povremeno frustrirao, mada je i njega uglavnom resavao.
February 28Feb 28 Nisam ispratio koreografiju, sta je u pitanju? Nasao sam, ne treba nista. Edited February 28Feb 28 by hrkljush boys_2