*edited by mod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 26 minutes ago, Ratamahatta said: Cestitke svim navijacima Zalgirisa na PPP Ne budi na kraj srca, osvetili smo vas posle one krađe, osvetićemo vas i u aprilu. 1
Nikodije Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Biće bolje u vtb ligi Kmetovi sever su uspeli da mi ogade ovu predivnu pesmu 1
Ivo Petović Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 23 minutes ago, villiem said: Nemam reci za ovu zastavu Veleizdajnici, zajedno sa svima koji se lože na to smeće. Deplasirano je pričati o košarci. Karma ima dobar zamah. 1 1
Ryo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Odlicna bila pesma na pocetku. Steta sto niste pobedili, navijao sam za vas, i za majku Rusiju.
FPLS Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nadam se da ce Daum izbaciti pokojnog Brauna iz rotacije, neverovatno kako svake sezone uspevamo da podignemo letvicu uzasnih doselekcija
Ratamahatta Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 15 minutes ago, *edited by mod said: Ne budi na kraj srca, osvetili smo vas posle one krađe, osvetićemo vas i u aprilu. Pre svega sam mislio na dezurne domace izdajnike™ koji jedu kurac od muke kad Kenan mece za pobedu u Baskiji i slicno, vi™ mi ne smetate s tim Edited 7 hours ago by Ratamahatta 1 1
Michael Krueger Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Onaj Tompkins je još bio i ok, ako već redovno dovodimo bivše igrače. Mogao je bar za 3 da ubode. Braun em što je kamenjar, ne može više ni odbranu da igra. Dva skoka mu iz ruke otimaju i primamo trojke posle toga. Na početku smo im još dozvolili da se raspucaju i opuste umesto da ih prebijemo. Naročito Smailagića... Kad je on dao prvih 5 poena znao sam da gubimo... 1
Maximili Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Mi zaista ne zaslužujemo neku borbu za visoko plasman jer je naša košarka sramotna.. naša košarka je sramotalna i pored toga što imamo Petruseva, Bolomboja, Kalinu i ko zna koliko miliona prodatih u roster. Krivica je samo na treneru. Ovo je za Trankijerija bila rutinska pobeda uz potpunu kontrolu utakmice i rezultata. Sferopulos je prevara.. nije do selekcije igrača ili ne znam ni ja čega, jednostavno čovek je košarkaški luzer... Ne znam da kim da ga uporedimo jer mi i Dušan Alimpijevic deluje kao ozbiljna glava Edited 7 hours ago by Maximili 1
Michael Krueger Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nije luzer ali je umislio da može da dobija samo jakom odbranom i na silu. Nedović je to komentarisao već, da igramo sa 9 u odbrani, fudbalski rečeno... U napadu sem Petruševa i neke trojke preko ruke, ništa... Tu je Grk podbacio, pre svega sa plejevima... CMM ne može da bude prvi plej ekipe koja puca visoko... Vidi se iz aviona i tek će se videti... Teo od 38 leta bi ovde večeras povezao linije... Odbrana na plejevima takođe očaj. Karlik 30 i kusur pre desetak dana, sad Francisko... Sami nas ljudi dobijaju... Kalina mora da brani pleja, jer nema ko, a i da glumi pleja jer opet nema ko da proigra ekipu... Zato oni telefonirani vaterpolo pasovi Petruševu, i naravno da to izgleda loše... Kalina van opanaka je ovakav kakvog gledamo... Očajan... To je sve zasluga trenera defanzivca... Edited 7 hours ago by Michael Krueger 1
ducca Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Michael Krueger said: Onaj Tompkins je još bio i ok, ako već redovno dovodimo bivše igrače. Mogao je bar za 3 da ubode. Braun em što je kamenjar, ne može više ni odbranu da igra. Dva skoka mu iz ruke otimaju i primamo trojke posle toga. Na početku smo im još dozvolili da se raspucaju i opuste umesto da ih prebijemo. Naročito Smailagića... Kad je on dao prvih 5 poena znao sam da gubimo... Koji put već počenje u petorci, bukvalno krećemo sa hendikepom i ulazimo u meč kriminalno, potpuna neupotrebljivost na obe strane terena. Čovek bukvalno negativno doprinosi timu i opet ima minute. Manja šteta bi bila da je Gedri dao više prostora, pa možda ga probao i na 4, stvarno ne shvatam šta to Sfero vidi što niko drugi ne vidi. Odluke koje donosi u poslednje vreme, danas posebno, selekcija 12 igrača, vrlo zabrinjavajuće. A igre nema već 2 meseca… 2
Valk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 33 minutes ago, theanswer said: ne brukaj se više molim te Ne obraćaj mi se. 2 1
MiddleClass Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Valk said: Kalinić je odličan, jedini se krlja. Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja. Plus jedan, ali kasno je sad. Kad si imala dugmice nisi banovala hejtere sto mrace na ovoj temi, a kao navijaju za nas 10 minutes ago, ducca said: Selekcija 12 igrača, vrlo zabrinjavajuće. A igre nema već 2 meseca… Danasnjih 12 su uslovile povrede i virus
Jimmy Kowalski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cestitke @MiddleClass na pobedi veceras. Trinki vas je dobro spremio. 1 1
Recommended Posts