Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

26 minutes ago, Ratamahatta said:

Cestitke svim navijacima Zalgirisa na PPP 

Ne budi na kraj srca, osvetili smo vas posle one krađe, osvetićemo vas i u aprilu.

• Replies 14.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Biće bolje u vtb ligi

Kmetovi sever su uspeli da mi ogade ovu predivnu pesmu

23 minutes ago, villiem said:

Nemam reci za ovu zastavu

Veleizdajnici, zajedno sa svima koji se lože na to smeće.

Deplasirano je pričati o košarci. Karma ima dobar zamah.

Odlicna bila pesma na pocetku. Steta sto niste pobedili, navijao sam za vas, i za majku Rusiju.

Cim sam video koregrafiju vernih znao sam da gubimo.

Nadam se da ce Daum izbaciti pokojnog Brauna iz rotacije, neverovatno kako svake sezone uspevamo da podignemo letvicu uzasnih doselekcija

15 minutes ago, *edited by mod said:

Ne budi na kraj srca, osvetili smo vas posle one krađe, osvetićemo vas i u aprilu.

Pre svega sam mislio na dezurne domace izdajnike™ koji jedu kurac od muke kad Kenan mece za pobedu u Baskiji i slicno, vi™ mi ne smetate s tim :violina:

Edited by Ratamahatta

Onaj Tompkins je još bio i ok, ako već redovno dovodimo bivše igrače. Mogao je bar za 3 da ubode. Braun em što je kamenjar, ne može više ni odbranu da igra. Dva skoka mu iz ruke otimaju i primamo trojke posle toga. 

Na početku smo im još dozvolili da se raspucaju i opuste umesto da ih prebijemo. Naročito Smailagića... Kad je on dao prvih 5 poena znao sam da gubimo... 

Mi zaista ne zaslužujemo neku borbu za visoko plasman jer je naša košarka sramotna..  naša košarka je sramotalna i pored toga što imamo Petruseva, Bolomboja, Kalinu i ko zna koliko miliona prodatih u roster.

Krivica je samo na treneru.

Ovo je za Trankijerija bila rutinska pobeda uz potpunu kontrolu utakmice i rezultata.

Sferopulos je prevara.. nije do selekcije igrača ili ne znam ni ja čega, jednostavno čovek je košarkaški luzer... Ne znam da kim da ga uporedimo jer mi i Dušan Alimpijevic deluje kao ozbiljna glava

Edited by Maximili

Nije luzer ali je umislio da može da dobija samo jakom odbranom i na silu. Nedović je to komentarisao već, da igramo sa 9 u odbrani, fudbalski rečeno... U napadu sem Petruševa i neke trojke preko ruke, ništa... Tu je Grk podbacio, pre svega sa plejevima... CMM ne može da bude prvi plej ekipe koja puca visoko... Vidi se iz aviona i tek će se videti... Teo od 38 leta bi ovde večeras povezao linije... 

Odbrana na plejevima takođe očaj. Karlik 30 i kusur pre desetak dana, sad Francisko... Sami nas ljudi dobijaju... Kalina mora da brani pleja, jer nema ko, a i da glumi pleja jer opet nema ko da proigra ekipu... Zato oni telefonirani vaterpolo pasovi Petruševu, i naravno da to izgleda loše... Kalina van opanaka je ovakav kakvog gledamo... Očajan... To je sve zasluga trenera defanzivca... 

Edited by Michael Krueger

6 minutes ago, Michael Krueger said:

Onaj Tompkins je još bio i ok, ako već redovno dovodimo bivše igrače. Mogao je bar za 3 da ubode. Braun em što je kamenjar, ne može više ni odbranu da igra. Dva skoka mu iz ruke otimaju i primamo trojke posle toga. 

Na početku smo im još dozvolili da se raspucaju i opuste umesto da ih prebijemo. Naročito Smailagića... Kad je on dao prvih 5 poena znao sam da gubimo... 

Koji put već počenje u petorci, bukvalno krećemo sa hendikepom i ulazimo u meč kriminalno, potpuna neupotrebljivost na obe strane terena. Čovek bukvalno negativno doprinosi timu i opet ima minute. Manja šteta bi bila da je Gedri dao više prostora, pa možda ga probao i na 4, stvarno ne shvatam šta to Sfero vidi što niko drugi ne vidi. Odluke koje donosi u poslednje vreme, danas posebno, selekcija 12 igrača, vrlo zabrinjavajuće. A igre nema već 2 meseca…

33 minutes ago, theanswer said:

ne brukaj se više molim te

Ne obraćaj mi se.

Legli nam svi rezultati osim naseg 

1 hour ago, Valk said:

Kalinić je odličan, jedini se krlja.

Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja.

Plus jedan, ali kasno je sad. Kad si imala dugmice nisi banovala hejtere sto mrace na ovoj temi, a kao navijaju za nas :D

10 minutes ago, ducca said:

Selekcija 12 igrača, vrlo zabrinjavajuće. A igre nema već 2 meseca…

Danasnjih 12 su uslovile povrede i virus

Cestitke @MiddleClass na pobedi veceras. Trinki vas je dobro spremio.