Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Monako, Bajern gube. Bice spektakl borba 3-6.

Eksli 3-10 :)

Edited by MeanM@

• Replies 14.3k
  • Views 693.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Fener ponovo. Gotova tekma, nadigrani pošteno i kao vraćamo se da se podgreje neka tanka nada ni iz čega.

Kalinić je odličan, jedini se krlja.

Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja.

Ljudi oni imaju 76% za 3. I još nas nadskakali za sve pare.

I daje bezobrazan pas njima u ruke na - 5... Odličan je stvarno... 

• Popular Post

Cestitke svim navijacima Zalgirisa na PPP 

Koreografija baksuz, jebo ih Putin

Silvan Francisko Franko teroriše nejač.

Nisam videla Putina :isuse:

Ne prestajemo da se blamiramo 

Edited by Valk

7 minutes ago, Valk said:

Kalinić je odličan, jedini se krlja.

Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja.

Samo nek pronadje pravi sport da to krljanje dodje do izražaja pošto mu košarka nešto više ne ide od ruke.

Vraćanje ovakvog Kalinića sa Ali Expressa je još jedan zajeb, uz mnoge druge ove sezone... Džon Braun? Sprdnja da dovodiš igrača u takom stanju. Uloga Dobrića i Gedraitisa nikakva... Plej kamenjar bez asistencije... I trener koji nema dva napadačka seta, a i ta dva mu ne prolaze... Pa ne mogu Bolomboj i Petrušev da nas vade baš uvek... 

Ako ubodemo PI, biće veliki uspeh sa ovakvom igrom... 

Edited by Michael Krueger

Nemam reci za ovu zastavu

1 minute ago, villiem said:

Nemam reci za ovu zastavu

Beskrajno mi je drago što smo pukli.

Napad u drugom poluvremenu je bio katastrofalan, toliko bez ideja, sporo, predvidivo. Nisam pametan šta da mislim. Sfero je bez dileme dobar trener, danas se nažalost izgubio. Gidra je morao da igra više, Petrušev na 4 a Bolo na 5 ne ide po meni, jer Filip poenterski plodi na 5. 

Takodjer je čudno da nije bilo mesta za Mitrovića, a upao Lazić koji nije ulazio, nije bilo mesta za Teo, a upao Dobrić koji je jako malo igrao, pogubljene petorke i neko traženje tima cele utakmice...

30 minutes ago, Valk said:

Nije sviran čist faul na njemu a onda 7 sekundi kasnije njemu jeste za neku glupost.

Ionako ga ne fermaju sudije, normalno da se unervozi.

ne brukaj se više molim te

Rajko in da haus:

- Dobro vece treneru.

- Kako si?

- Evo nije nesto…

-A nemoj da kenjaš :hail: