MeanM@ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Monako, Bajern gube. Bice spektakl borba 3-6. Eksli 3-10 Edited 12 hours ago by MeanM@ 1
ducca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Fener ponovo. Gotova tekma, nadigrani pošteno i kao vraćamo se da se podgreje neka tanka nada ni iz čega. 1
Valk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kalinić je odličan, jedini se krlja. Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja. 1 4 1 2
banksport Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ljudi oni imaju 76% za 3. I još nas nadskakali za sve pare. 1
Michael Krueger Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago I daje bezobrazan pas njima u ruke na - 5... Odličan je stvarno...
Popular Post Ratamahatta Posted 12 hours ago Popular Post Posted 12 hours ago Cestitke svim navijacima Zalgirisa na PPP 1 1 9 2
Valk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Silvan Francisko Franko teroriše nejač. Nisam videla Putina Ne prestajemo da se blamiramo Edited 12 hours ago by Valk 1
ducca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, Valk said: Kalinić je odličan, jedini se krlja. Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja. Samo nek pronadje pravi sport da to krljanje dodje do izražaja pošto mu košarka nešto više ne ide od ruke. 1
Michael Krueger Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Vraćanje ovakvog Kalinića sa Ali Expressa je još jedan zajeb, uz mnoge druge ove sezone... Džon Braun? Sprdnja da dovodiš igrača u takom stanju. Uloga Dobrića i Gedraitisa nikakva... Plej kamenjar bez asistencije... I trener koji nema dva napadačka seta, a i ta dva mu ne prolaze... Pa ne mogu Bolomboj i Petrušev da nas vade baš uvek... Ako ubodemo PI, biće veliki uspeh sa ovakvom igrom... Edited 12 hours ago by Michael Krueger 1
Dankan Ajdaho Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, villiem said: Nemam reci za ovu zastavu Beskrajno mi je drago što smo pukli. 1 1
assignment Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Napad u drugom poluvremenu je bio katastrofalan, toliko bez ideja, sporo, predvidivo. Nisam pametan šta da mislim. Sfero je bez dileme dobar trener, danas se nažalost izgubio. Gidra je morao da igra više, Petrušev na 4 a Bolo na 5 ne ide po meni, jer Filip poenterski plodi na 5. Takodjer je čudno da nije bilo mesta za Mitrovića, a upao Lazić koji nije ulazio, nije bilo mesta za Teo, a upao Dobrić koji je jako malo igrao, pogubljene petorke i neko traženje tima cele utakmice... 1
theanswer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 30 minutes ago, Valk said: Nije sviran čist faul na njemu a onda 7 sekundi kasnije njemu jeste za neku glupost. Ionako ga ne fermaju sudije, normalno da se unervozi. ne brukaj se više molim te
ducca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rajko in da haus: - Dobro vece treneru. - Kako si? - Evo nije nesto… -A nemoj da kenjaš 8
Recommended Posts