February 27Feb 27 Monako, Bajern gube. Bice spektakl borba 3-6. Eksli 3-10 Edited February 27Feb 27 by MeanM@
February 27Feb 27 Fener ponovo. Gotova tekma, nadigrani pošteno i kao vraćamo se da se podgreje neka tanka nada ni iz čega.
February 27Feb 27 Kalinić je odličan, jedini se krlja. Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja.
February 27Feb 27 Silvan Francisko Franko teroriše nejač. Nisam videla Putina Ne prestajemo da se blamiramo Edited February 27Feb 27 by Valk
February 27Feb 27 7 minutes ago, Valk said: Kalinić je odličan, jedini se krlja. Žao mi je što ste naši a ne navijači nekog našeg neprijatelja. Samo nek pronadje pravi sport da to krljanje dodje do izražaja pošto mu košarka nešto više ne ide od ruke.
February 27Feb 27 Vraćanje ovakvog Kalinića sa Ali Expressa je još jedan zajeb, uz mnoge druge ove sezone... Džon Braun? Sprdnja da dovodiš igrača u takom stanju. Uloga Dobrića i Gedraitisa nikakva... Plej kamenjar bez asistencije... I trener koji nema dva napadačka seta, a i ta dva mu ne prolaze... Pa ne mogu Bolomboj i Petrušev da nas vade baš uvek... Ako ubodemo PI, biće veliki uspeh sa ovakvom igrom... Edited February 27Feb 27 by Michael Krueger
February 27Feb 27 1 minute ago, villiem said: Nemam reci za ovu zastavu Beskrajno mi je drago što smo pukli.
February 27Feb 27 Napad u drugom poluvremenu je bio katastrofalan, toliko bez ideja, sporo, predvidivo. Nisam pametan šta da mislim. Sfero je bez dileme dobar trener, danas se nažalost izgubio. Gidra je morao da igra više, Petrušev na 4 a Bolo na 5 ne ide po meni, jer Filip poenterski plodi na 5. Takodjer je čudno da nije bilo mesta za Mitrovića, a upao Lazić koji nije ulazio, nije bilo mesta za Teo, a upao Dobrić koji je jako malo igrao, pogubljene petorke i neko traženje tima cele utakmice...
February 27Feb 27 30 minutes ago, Valk said: Nije sviran čist faul na njemu a onda 7 sekundi kasnije njemu jeste za neku glupost. Ionako ga ne fermaju sudije, normalno da se unervozi. ne brukaj se više molim te
February 27Feb 27 Rajko in da haus: - Dobro vece treneru. - Kako si? - Evo nije nesto… -A nemoj da kenjaš