Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Sa ovakvim procentima pobeđuje se i jača ekipa od zvezde. I u svim ostalim aspektima mnogo bolji. Trinkijeri nas školuje.

• Replies 14.3k
  • Views 693.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Just now, Dankan Ajdaho said:

Ali koliko nepostojeća anticipacija, oni igraju školski, ništa posebno inovativno, pri svako ekstra pasu jasno je gde će lopta, doslovno ni jednu nismo presekli.

Dok mi telefoniramo svaki pas... Zato i tupim o pleju...

Tacno nam Teo falio veceras, i to nakon dobrog finala kupa, nije mi jasno da ga nema. Osim ako nije neka povrwda.

Jebe nas ovaj Kendrik Nan iz Univerexporta, mast nam vadi 

Džabe se dere Plavšić... Ne bi ih dobili do nedelje ujutru... 

Ma ne možemo celu utakmicu ništa da odbranimo, napad je manji problem...

Viđu Nedaru

Тачно не треба гледати текме са Жалгирисом. 

I dalje Nemanja ne valja...

Nedara :hail:

I u napadu je sve na individualni kvalitet i šuteve preko ruke. Grk je baš podbacio u tom segmentu, predugo mu se muči ekipa... 

Evo kakav napad na - 5... Slika i prilika Grka... 

Auuu breee

Kakva jalovost u napadu

Imaš Lazića na klupi, ako ti treba doslovno za jednu utakmicu u sezoni to je ova.

Ima Grk ime jebote.