Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Dal zajebavas da su Karlik i Tajrik bili nepoznati?

• Replies 14.3k
  • Views 693.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Bili su ekstremno poznati. Kapiram da je Zvezda potpisala Karlika u julu 2024.g. ovde ne bi moglo da se živi od svršavanja i oduševljenja njenih navijača i vrhunskih poznavalaca igre pod obručima.

Pa i jedan i drugi su poznati i tu nema s od skautinga. Tajrik je igrao u Efesu i bio je epizodna uloga i to je upravo ono sto rade i Zvezda i Partizan. 

Pa jesmo li kukali prosle godine sto mi ne dovedosmo njega ili Wrighta iz Olija nego dovedosmo mycenog Gileta jer je igrao EL.

Svi sem Majka u oartizanu su igrali El ili su granicni Nba igraci. Skauting je kad dovedes nekog van tog kruga a pokaze se odlicno a ja u Zvezdi kao takvog pamtim samo Berona. Kad budemo radili ono sto radi Baskonija onda mozemo da pricamo da imamo ozbiljan skauting do tada smo kurac na biciklu.

Edited by Moća

Ma naravno, skauting ovde se svodi na to da 3 menadžera donesu spiskove i wetransferuju video snimke i onda se to gleda i uklapa u budžet. Ukoliko čuju da je neko domaći slobodan, to je prioritet, eventualno trener zapazi nekoga tokom skautinga i utakmica među protivničkim igračima. 

6 hours ago, Ivo Petović said:

Bili su ekstremno poznati. Kapiram da je Zvezda potpisala Karlika u julu 2024.g. ovde ne bi moglo da se živi od svršavanja i oduševljenja njenih navijača i vrhunskih poznavalaca igre pod obručima.

Pa nije se svršavalo ni na Bolomboja. Ne ide mi da ukačim genezu ove primedbe.

Kad smo mi pokušavali da se bavimo skautingom™, iskopali bismo Rajana Tompsona, Emanuela Terija, Mekela, Eltona Brauna i slično.

Čovara zabranio da se u klubu napravi sportski sektor sa legit sportskim direktorom, a ne vidim ni da je Drčela bilo šta promenio. I dalje su na plati Čovićevi nesposobni kadrovi.

9 hours ago, Moća said:

Dal zajebavas da su Karlik i Tajrik bili nepoznati?

Karlika je Partizan i još par klubova jurilo i na početku prošle sezone, ali je ipak otišao u Kinu zbog love. Ceo taj tim Južnog Sudana je bio dosta eksponiran.

On 22. 2. 2025. at 8:32, Moća said:

Svi sem Majka u oartizanu su igrali El ili su granicni Nba igraci. Skauting je kad dovedes nekog van tog kruga a pokaze se odlicno a ja u Zvezdi kao takvog pamtim samo Berona.

quincy miller je verovatno jedini primer te famozne macke u dzaku koju smo doveli a da je odvalio. plus baron i revitalizovanje puntera ali to je vec drugi par cipela. charles jenkins.

tomic je furao te low budget iskopine, tipa mo faye.

ali da, poenta stoji; zvezda i partizan su vazda imali veliku nulu od skautinga & nepostojecu skolu kosarke.

sve sto su oduvek znali, je da pokupe super talentovanog igraca za koga svi znaju. danas isto znamo da platimo dobre igrace i sta ces ( :

Od pomenutih koji su dovedeni iz Evrope, zapravo su svi bili poznati tadasnjim trenerima. Tomic je znao i Berona i Fayea, dosli su na njegov nagovor, tu nije bilo s od skautinga, Sakota trenirao Puntera.

Skautirali smo Lesora 

:evilsmile:

izgleda da igramo danas. 

Long time no see

Bice jako zajebana tekma, pogotovo ako CMM i Yago ne isporuce svoje. Bice zanimljiv i Petrus/Smajli matchup 

Hrabro protiv mrskih neprijatenja, prethodna 2 poraza odnji su bila za presolol

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, Ratamahatta said:

Long time no see

Bice jako zajebana tekma, pogotovo ako CMM i Yago ne isporuce svoje

Hrabro protiv mrskih neprijatenja, poslednja 2 poraza odnji su bila za presolol

Sreća pa nama ti porazi idu u keš memoriju i bivaju kao rukom odnešeni, dok će tebe i na počinak da slede. :sleep: