Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, Ratamahatta said:

Tako da vise ona omalovazavajuca doskocica za Dobrica i Dedu kako su dobri samo za domacu upotrebu

nevezano za tvoj tejk ali vezano za kukanja sta ce nam 15+ igraca,gde su na samom kraju tih 15ak, teokratija, dobric, deda i mitro-gol, jutros sam skrinshotov'o ovu misao

auONpWf.png

..takodje mislim da smo vrhunski u tom departmanu, bilo zbog toga sto gorepomenuti igraci ne cepaju za neko novo dokazivanje, bilo zbog toga sto su objektivno dobri za tu poziciju u rosteru.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Naravno da treba 15 za ovaj logor od takmicenja 

I to ne Dalibor Ilic i Ognjen Kuzmic, nego profesionalci

• +1 4
Posted

da ali profiji koji nisu nezadovoljni pozicijom 13-15, o tome sale o. besedi

• +1 3
Posted

BTW, trazio ali nikako da nadjem negde finale Kupa da odgledam (bio sam ubedjen da se finale igra u Nedelju, pa sam propustio).... Ako neko zna ili ima link, blagodarim...

Posted
1 hour ago, uini said:

da ali profiji koji nisu nezadovoljni pozicijom 13-15, o tome sale o. besedi

Pa to i mogu da igraju (sledi kliše) Zvezdina deca kojoj je prioritet tim a ne lična afirmacija.

• +1 1
Posted

..i zato sto su na kraju karijere (teo. lazic) ili zato sto znaju da ne moraju da prave neki wunderbar svaku tekmu da bi dobili ovde ugovor (dobric, deda, mitar)

Posted (edited)

Mi zapravo ni ne znamo ko su nam 12 jer su stalno dvojica-trojica nesto u kurcu 

Umesto koga sad da stavis Dauma kad skine prokolu s kolena? 

Kad Deda cuje da se ovaj vraca pocece da uzima loptu Tavaresu na podbacivanju, zakucace na drugi obruc ispod Poarijea, ubacice trojku za pobedu u OAKI i naterace Mirotica da psuje boga i dobije 2 tehnicke

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
  • Haha 5
Posted
1 hour ago, assignment said:

BTW, trazio ali nikako da nadjem negde finale Kupa da odgledam (bio sam ubedjen da se finale igra u Nedelju, pa sam propustio).... Ako neko zna ili ima link, blagodarim...

Mislio i Zeljko, ajde nadji jednu zemlju gde se igra tri dana za redom

• Haha 4
Posted
45 minutes ago, Ratamahatta said:

naterace Mirotica da psuje boga

😂😂😂

• Haha 2
Posted
1 hour ago, uini said:

..i zato sto su na kraju karijere (teo. lazic) ili zato sto znaju da ne moraju da prave neki wunderbar svaku tekmu da bi dobili ovde ugovor (dobric, deda, mitar)

I zato što bi, da nisu u Zvezdi, igrali Evrocup za pola milona manje.

• -1 1
Posted (edited)

Deda bi naso gde, neki Bajern da im konacno krene u zivotu, Dobric u neku Unikahu, Nedo u Kinder da podmlade momcad, Mitar u neki ABA F4 kontender, Branko i Teo da kartaju saha 

Ili bi Radonja/Alimpije rekli neku toplu rec i namestili im sljake 

To su ipak uglavnom vicesampioni mlecnog puta sa sve solidnim ulogama u tom poduhvatu. 

Mrzimo ih samo jer nisu crnci

Edited by Ratamahatta
  • +1 3
Posted
8 minutes ago, kralj said:

I zato što bi, da nisu u Zvezdi, igrali Evrocup za pola milona manje.

izuzetno reshpektujem tvoje bball znanje ali ovo stavljam u folder glupost, pa ako mozes da se ne naljutis. ako ne mozes, potpuno legit

Posted
5 minutes ago, Ratamahatta said:

Branko i Teo da kartaju saha 

teokratija je pokazao dovoljno puta za sezonu&po, kako moze biti smrtonosan za protivnika kao 17i igrac rotacije i to u 10ak minuta

ali mi ovde ocekujemo da bude lebron james ali sa drugacijom fizikalijom i za smesne pare.

nebitno

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
9 minutes ago, uini said:

izuzetno reshpektujem tvoje bball znanje ali ovo stavljam u folder glupost, pa ako mozes da se ne naljutis. ako ne mozes, potpuno legit

Deda, Jago i Mitrović su igrali EL samo u Zvezdi (Mitrović možda neku crkavicu u Bambergu). Dobrić posle Virtusa, eventualno bi reprezentacijom uspeo da kupi ugovor nekog EL donjeg doma na ivici rotacije. Teo i Lazić sigurno ne bi igrali EL. Plavšić eventualno u Partizanu. Jedino bi Nedović verujem uvek uspevao da zavede trenere širom Evrope, kao što je uostalom zaveo Sfera da je igrač za završnice.

Jago i Deda su dobili više para nego što su im dali Zenit i CSKA (koji po prirodi stvari preplaćuju).

Opušteno, ne verujem da se mogu uvrediti na forumu. Bar se još nije desilo. Nemoj ti da budeš taj. :ilija:

Edited by kralj
Posted
Just now, kralj said:

Teo i Lazić sigurno ne bi igrali EL.

lazic ni ne igra a teo bi skoro garantovano igrao u ovoj ulozi u kojoj pichi uzvezdi. mislis da bi barca, makabi, real, cska kada moze, neki drugi household name, propustili da angazuju takvog mamojeba da im bude 15i igrac?