Ros Posted February 17 Author Posted February 17 25 minutes ago, Valk said: Kako će familija u USA da vidi to na tiktoku? neka skine video i stavi na twitter. easy one... kao slobodno bacanje na isteku utakmice
dragance Posted February 17 Posted February 17 30 minutes ago, Valk said: Kako će familija u USA da vidi to na tiktoku? TikTok radi normalno u USA. “Suspendovana” je zabrana.
Valk Posted February 17 Posted February 17 6 minutes ago, Ros said: neka skine video i stavi na twitter. ma zezam se 1
kralj Posted February 17 Posted February 17 Ovo su isti ljudi koji su pisali peticiju da general Mojtegađo dobije ulicu u Beogradu. Noć kada je pala Beška revival. 3 3
Mindaugas Žukauskas Posted February 17 Posted February 17 Hahahhaha, treba mi samopouzdanje ove žene koja izlazi u svet sa ovakvim engleskim
Ros Posted February 17 Author Posted February 17 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Hahahhaha, treba mi samopouzdanje ove žene koja izlazi u svet sa ovakvim engleskim jesi li primetio na koju je adresu poslala? 2
garmonbozia Posted February 17 Posted February 17 11 minutes ago, Ros said: jesi li primetio na koju je adresu poslala? basketaballa Nisam gledao utakmicu niti mi pada na pamet da čitam saopštenja i sranja koja su postovana dok studenti pumpaju, ali ovo mora da se iskomentariše 😂 5
Midžeta Posted February 17 Posted February 17 First off *attached in the article below me je patosira 1 1
Ros Posted February 17 Author Posted February 17 ovo je neki temu google translate. danas mi stiže email od kolega iz francuske. kaže “can you help with this excel? we have injected excel file but wrong” 😂😂😂 1
Recommended Posts