February 17Feb 17 Author 25 minutes ago, Valk said: Kako će familija u USA da vidi to na tiktoku? neka skine video i stavi na twitter. easy one... kao slobodno bacanje na isteku utakmice
February 17Feb 17 30 minutes ago, Valk said: Kako će familija u USA da vidi to na tiktoku? TikTok radi normalno u USA. “Suspendovana” je zabrana.
February 17Feb 17 Ovo su isti ljudi koji su pisali peticiju da general Mojtegađo dobije ulicu u Beogradu. Noć kada je pala Beška revival.
February 17Feb 17 Author 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Hahahhaha, treba mi samopouzdanje ove žene koja izlazi u svet sa ovakvim engleskim jesi li primetio na koju je adresu poslala?
February 17Feb 17 11 minutes ago, Ros said: jesi li primetio na koju je adresu poslala? basketaballa Nisam gledao utakmicu niti mi pada na pamet da čitam saopštenja i sranja koja su postovana dok studenti pumpaju, ali ovo mora da se iskomentariše 😂
February 17Feb 17 Author ovo je neki temu google translate. danas mi stiže email od kolega iz francuske. kaže “can you help with this excel? we have injected excel file but wrong” 😂😂😂