Ratamahatta Posted February 15 Posted February 15 Ovo mi obicno bude omiljeni derbi u sezoni, svi su tu kao nekada Vredjanje, tenzija, klizav parket, pokvaren mikrofon kad treba da radi, ozvuceni treneri kad treba da bude poslovna tajna, magla, losa grafika, baklje Jedino sto je falilo su iskljucenja i Marin Sedlacek, tako da derbi nije u potpunosti opravdao moja ocekivanja Svaka cast svima, a sad na suterski trening da trice konacno krenu da upadaju u opsegu od 35-45% pa da osvajamo vec jednom tu EL. 4 2 1
Malvo Posted February 15 Posted February 15 Podiže lik pehar, izljubi ih, samo je falilo da počne da skače s njima. 4 1 1
John Dies at the End Posted February 15 Posted February 15 24 minutes ago, Nikola77 said: ladno se pičkaraju neša ilić i branko lazić na terenu 23 minutes ago, Maximili said: Kakva je ovo frka izmedju Branka Lazića i Neše Ilica 1
Ratamahatta Posted February 15 Posted February 15 Nesa nije ispunio kvotu za miting pa besni na zaposlene 4 1 1
Блок_64 Posted February 15 Posted February 15 (edited) Verovatno se napio pre utakmice. Mislim na Nesu. Edited February 15 by Блок_64
MeanM@ Posted February 15 Posted February 15 Zanimljivije mi ovo sto Branko komunicira sa pandurima. 1
Ratamahatta Posted February 15 Posted February 15 Morace Nesa u savez da bude zamenik sekretara sekretarijata za opste vankosarkaske poslove, a Branko na njegovo mesto u skoroj mirovini
kralj Posted February 15 Posted February 15 8 minutes ago, MeanM@ said: Zanimljivije mi ovo sto Branko komunicira sa pandurima. Meni je jednom tako uleteo nekom Škodom u kružni tok na Slaviji, razgrnuo tramvaje. Kao vatrogasac da se ukazao.
Recommended Posts