Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Bravo momci!

Zasluženo.

• Replies 14.3k
  • Views 692.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Kome sam thumbdown-ovao post u kome kenja po Kodiju, sada mu je jasno zašto :cool:

7 minutes ago, Maximili said:

Sferopulos prevara.. lupajte mi minđuše, bez obzira kako se ovo finale završi, Sferopulos je trenerska prevara

Kontam da je Kalina izmislio onaj flaster na Carliku koji nas je dotle jebo kolko je hteo? 
A Sfero se slozio, da l zbog autoriteta potonjeg.

Ili sam ja umoran i ne prepoznajem ironiju 

Edited by MeanM@

5 minutes ago, elementary said:

Zima a rumenko je u modi :) 

I tvoj tužni život je u modi, jer zamisli prva asocijacija Želimir posle osvojene titule. Kao i život ovog tviter i yt ratnika koji se izvinjava Čoviću posle vaspitne.

Btw, zaslužena pobeda i čestitke na istoj. Sfero još jednom pokazao da je trenerski doktor.

Edited by Milošica

Честитке момцима, изборили су још једну конференцију за памћење. 

Kodi bratina uzeo fucking ball i rešio utakmicu, ali da li je iko imao dilemu da će da promaši prvo bacanje :happy: kakav lik

Bravo Zvezdo! 🔴

11 minutes ago, Maximili said:

Sferopulos prevara.. lupajte mi minđuše, bez obzira kako se ovo finale završi, Sferopulos je trenerska prevara

:grujica:

Mene je Kenan veceras najvise iznervirao, uprkos trojkama. Opet kretenski faul koji nas je mogao kostati tekme + neke nerezonske odluke i brainfartovi u napadu u kljucnim momentima - ono izlazenje u aut, maseno bacanje u crunch time-u i onaj ulaz kad je popio bananu. 

CMM ga iscupao. 

Iako je bila stresna tekma, uuuuu ognju tendencija koje su eskalirale, nisam nesto ni srecan ni euforican, potrosio sam danas emocije na druge stvari.

Svaka cast i nasima i njinima, bila je dobra borba, Karlik ce nam svaki put kad nas vidi sipati 20+, jedino CMM moze s njim da izadje na kraj na guzove. Ostalima decu pravi

• Popular Post

6 minuta je zvezda igrala samo sa srbima, i onda je usao jos jedan srbin.

djurovic dominira. :covid19:

Daum je i dalje tu, mislio sam da je otišao negde u Tursku kod Radonje ili Alempija

Just now, Ratamahatta said:

Mene je Kenan veceras najvise iznervirao, uprkos trojkama. Opet kretenski faul koji nas je mogao kostati tekme + neke nerezonske odluke i brainfartovi u napadu u kljucnim momentima - ono izlazenje u aut, maseno bacanje u crunch time-u i onaj ulaz kad je popio bananu. 

CMM ga iscupao. 

Iako je bila stresna tekma, uuuuu ognju tendencija koje su eskalirale, nisam nesto ni srecan ni euforican, potrosio sam danas emocije na druge stvari.

Svaka cast i nasima i njinima, bila je dobra borba, Karlik ce nam svaki put kad nas vidi sipati 20+, jedino CMM moze s njim da izadje na kraj na guzove. Ostalima decu pravi

Ma naravno, ovo se gleda kao govor tenisera posle Vimbldona. Već pustiš Kamiondžije, pa kad su reklame, malo radi daljinski. 

ladno se pičkaraju neša ilić i branko lazić na terenu

Kakva je ovo frka izmedju Branka Lazića i Neše Ilica

Лаза се залеће на кордон!

Креће револуција