Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

• Replies 14.3k
  • Views 692.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

17 minutes ago, kralj said:

Kako je Kuzma... Uh, mrzim ga ko Vulina trenutno.

Teško đubre od čoveka, nevezano za to što je loš komentator. Da se zadržim na tome i ne idem na Čović/Dule insajd fazon, a mogao bih.

Hajde makar je za košarkaše u kolicima uradio nešto, da ne bude baš nula.

Meni on deluje kao duša od čoveka. Žena da poželi da ga vara, našao bi joj švalera.

1 minute ago, kralj said:

Meni on deluje kao duša od čoveka. Žena da poželi da ga vara, našao bi joj švalera.

To je zbog Meseca u Škorpiji. Al nije takav.

Nema kod Petruseva neke prevelike filozofije, zakorak, iskorak, licem, leđima.. Petrusev uzme loptu i da kos

Eh, što volimo da komplikujemo ispod koša..  :blink:

iz utakmice u utakmicu sve sam ubeđeniji da je kodi promašaj koji će na kraju odrediti celu sezonu 

Ja mislim da nas Sfero troluje sa Nedovićem i Jagom kad ih ubaci ovako skupa u rukometnoj izmeni.

8 minutes ago, Nikola77 said:

iz utakmice u utakmicu sve sam ubeđeniji da je kodi promašaj koji će na kraju odrediti celu sezonu 

Isto to mislim za Kenana.

Teo :heart:

sfero briljira sa defanzivnom koncepcijom, iako je i tetkici u čairu jasno da jedino što treba uraditi je udvajati karlika i isključiti ga iz igre po svaku cenu. ne, eksperimentiše sa pet čuvara i dozvoljava mu da sam drži partizan u igri

Loša nam je spoljna linija, nema tu zbora. 

Nedović, Teodosić, Kenan, CMM, tankosava

Koštaće nas na kraju što niko ne može da ubaci spolja sem Tea.

Dobric defanizvna prevara

Zasto Dobric na 4sec do isteka napada ne brani iskljucivo sut za 3 Jonesa? Zasto stoji tako daleko, tj prima se na dribling

• Author

kad god imamo napad da prelomimo neko jede govna. i onda primiš dve trojke 😤