FPLS Posted February 15 Posted February 15 https://kss-live.com/kup/live.php?id=crvena_zvezda_meridianbet_partizan_mozzart_bet 1 1
Milošica Posted February 15 Posted February 15 17 minutes ago, kralj said: Kako je Kuzma... Uh, mrzim ga ko Vulina trenutno. Teško đubre od čoveka, nevezano za to što je loš komentator. Da se zadržim na tome i ne idem na Čović/Dule insajd fazon, a mogao bih. Hajde makar je za košarkaše u kolicima uradio nešto, da ne bude baš nula.
kralj Posted February 15 Posted February 15 Meni on deluje kao duša od čoveka. Žena da poželi da ga vara, našao bi joj švalera. 1
Milošica Posted February 15 Posted February 15 1 minute ago, kralj said: Meni on deluje kao duša od čoveka. Žena da poželi da ga vara, našao bi joj švalera. To je zbog Meseca u Škorpiji. Al nije takav.
Maximili Posted February 15 Posted February 15 Nema kod Petruseva neke prevelike filozofije, zakorak, iskorak, licem, leđima.. Petrusev uzme loptu i da kos
Nikola77 Posted February 15 Posted February 15 iz utakmice u utakmicu sve sam ubeđeniji da je kodi promašaj koji će na kraju odrediti celu sezonu 1 1
kralj Posted February 15 Posted February 15 Ja mislim da nas Sfero troluje sa Nedovićem i Jagom kad ih ubaci ovako skupa u rukometnoj izmeni. 1
MiddleClass Posted February 15 Posted February 15 8 minutes ago, Nikola77 said: iz utakmice u utakmicu sve sam ubeđeniji da je kodi promašaj koji će na kraju odrediti celu sezonu Isto to mislim za Kenana. Teo 1
Nikola77 Posted February 15 Posted February 15 sfero briljira sa defanzivnom koncepcijom, iako je i tetkici u čairu jasno da jedino što treba uraditi je udvajati karlika i isključiti ga iz igre po svaku cenu. ne, eksperimentiše sa pet čuvara i dozvoljava mu da sam drži partizan u igri
Maximili Posted February 15 Posted February 15 Loša nam je spoljna linija, nema tu zbora. Nedović, Teodosić, Kenan, CMM, tankosava
Dankan Ajdaho Posted February 15 Posted February 15 Koštaće nas na kraju što niko ne može da ubaci spolja sem Tea. 1
MeanM@ Posted February 15 Posted February 15 Zasto Dobric na 4sec do isteka napada ne brani iskljucivo sut za 3 Jonesa? Zasto stoji tako daleko, tj prima se na dribling
Ros Posted February 15 Author Posted February 15 kad god imamo napad da prelomimo neko jede govna. i onda primiš dve trojke 😤
Recommended Posts