Heyter Posted February 14 Posted February 14 Iz bezbednosnih razloga, da se ne ukrŝtamo sa grobljem, meč sa limenom braćom pomeren sat ipo ranije, tako da igramo u 16h! 1
Micko8 Posted February 14 Posted February 14 Grcki seljak ne sme da ubaci Kostica ni na jedan minut na utakmici. Na drugoj strani dva Kosticeva vrsnjaka dobijaju minute na ovom turniru i to ne u garbidz tajmu 2 2
hrkljush boys_2 Posted February 14 Posted February 14 Što bi se reklo - tvrda igra na sredini terena. Smorilo malo.
Ratamahatta Posted February 15 Posted February 15 (edited) Di ste mike moje, jeste spremni za prvu ovogodisnju zetvu? Kakav dan, ovo dodje kao pohovani sladoled posle rakijestine i teletine Edited February 15 by Ratamahatta 2 1 1
kralj Posted February 15 Posted February 15 Najbitnije je da Sfero oladi Oberkneževića za rukohvat. 1
Maximili Posted February 15 Posted February 15 Deluje da smo malo živnuli u napadu.. nije i dalje to ništa posebno ali nema onog grča i silovanja..
Maximili Posted February 15 Posted February 15 Evo i Kalina pogađa.. o fala klincu.. dosta je bilo onih prodajnih muka, daj da malo ovo krene
Dankan Ajdaho Posted February 15 Posted February 15 Zamišljam kako to izgleda kad bismo pogodili neku trojku 1
Dankan Ajdaho Posted February 15 Posted February 15 Tužno je što se ne ceni umetnički dojam već mora da se probaci lopta kroz obruč :(
Maximili Posted February 15 Posted February 15 (edited) Nema veze, ako ne dobijemo slomice se kola na Žalgiris. Neće mi biti žao ni da uzme Zoc trofej, zaslužio je kako je podrzao studente. Što se mene tiče, ne interesujue njegovi košarkaški uspesi, ali za podršku kapa dole Edited February 15 by Maximili
Recommended Posts