February 14Feb 14 Iz bezbednosnih razloga, da se ne ukrŝtamo sa grobljem, meč sa limenom braćom pomeren sat ipo ranije, tako da igramo u 16h!
February 14Feb 14 Grcki seljak ne sme da ubaci Kostica ni na jedan minut na utakmici. Na drugoj strani dva Kosticeva vrsnjaka dobijaju minute na ovom turniru i to ne u garbidz tajmu
February 15Feb 15 Di ste mike moje, jeste spremni za prvu ovogodisnju zetvu? Kakav dan, ovo dodje kao pohovani sladoled posle rakijestine i teletine Edited February 15Feb 15 by Ratamahatta
February 15Feb 15 Deluje da smo malo živnuli u napadu.. nije i dalje to ništa posebno ali nema onog grča i silovanja..
February 15Feb 15 Evo i Kalina pogađa.. o fala klincu.. dosta je bilo onih prodajnih muka, daj da malo ovo krene
February 15Feb 15 Nema veze, ako ne dobijemo slomice se kola na Žalgiris. Neće mi biti žao ni da uzme Zoc trofej, zaslužio je kako je podrzao studente. Što se mene tiče, ne interesujue njegovi košarkaški uspesi, ali za podršku kapa dole Edited February 15Feb 15 by Maximili