uini Posted February 12 Posted February 12 okej, vidim da je yglob i da su mu pomagali da izadje. to je svakako 2-3-4 nedelje
Wilde Posted February 12 Posted February 12 Nije se videlo najbolje. Bacio je izlazni pas a onda ili nezgodno doskočio sam od sebe ili pri doskoku zgazio stopalo igrača Borca. Moguće da je povreda stopala, nije se uhvatio za zglob posle. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 12 Posted February 12 na doskoku je "propao" verujem da će propustiti petak i eto ga u subotu u finalu
Arthur Kirkland Posted February 12 Posted February 12 On 11. 2. 2025. at 19:15, Nikodije said: Ja bih da Čovićeva saopštenja čita onaj lik sa Radio Beograda Mene zanima da li je Nebojsa otvorio preduzetnicku agenciju za pruzanje konsultantskih usluga ili radi pro bono da se seti slavnih dana Deluje da cemo Dobrica videti u najboljem slucaju protiv Zalgirisa. Steta, uvek isporuci svoje na ovom takmicenju
uini Posted February 12 Posted February 12 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: na doskoku je "propao" verujem da će propustiti petak i eto ga u subotu u finalu po tvom opisu situacije, ne izgleda da ce skoro na teren
kud u maglu Simoviću Posted February 12 Posted February 12 nekako je bangavo postavio nogu, cenim da ima snimaka pa se uveri svi se oni ozbiljno bandažiraju i time se teške luksacije svode ma minimum
Dankan Ajdaho Posted February 12 Posted February 12 2 hours ago, MiddleClass said: Povrijedi se Dobric Nikad ne videh igrača koji toliko često izvrće zglob :(
kralj Posted February 12 Posted February 12 Isto, ali jbg i da je Skubi Du realan crtać, Šegi bi se lomatao u svakoj epizodi. 1
Recommended Posts