February 11Feb 11 svakom pravom zvezdasu je puno srce kad procita ovakvo saopstenje ostali mogu samo da pate sto ne navijaju za 1 instituciju
February 11Feb 11 svaki pravi smarač oseća potrebu da navijačima zvezde objasni ko je i šta je čović ostali mogu samo da pate što nisu moralno superiorni navijači provincijskih klubova
February 11Feb 11 1 hour ago, Milošica said: Brinimo mi svoju brigu. Quote Slučajno ili ne, ova sudijska trojka aktivno je učestvovala svojim odlukama (za koje sada imamo pravo da otvoreno sumnjamo da su bili slučajne) i na ishod derbija12. kola ABA lige u Beogradu, čime su direktno kreirali položaj klubova na tabeli! imamo pravo na repliku
February 11Feb 11 Popular Post 4 hours ago, uini said: samo još da nađemo nekoga da čita Ja bih da Čovićeva saopštenja čita onaj lik sa Radio Beograda
February 12Feb 12 13 hours ago, Nikodije said: Ja bih da Čovićeva saopštenja čita onaj lik sa Radio Beograda Jao...
February 12Feb 12 Ima li negde spisak koga smo sve prijavili za kup? Edited February 12Feb 12 by Dankan Ajdaho
February 12Feb 12 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ima li negde spisak koga smo sve prijavili za kup? Otpali su Gidra, Daum i Braun
February 12Feb 12 šta da radimo? da ga roknemo ili mu kažemo da idemo u šetnju pa ga ostavimo u barajevu? to je kažnjivo a mislim da je branko sasvim okej da bude tu dok god mu se igra košarka, trenira i sedi na klupi. ipak je on deo neke skorije istorije i bio je u najmanju ruku korektan a u svetlim momentima i neophodan deo tima cca deceniju
February 12Feb 12 21 minutes ago, dragance said: Cemu sluzi LeBranko ako ni u kupu ne igra? Drži™ svlačionicu