uini Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago a na koje ranije nismo reagovali je kvalitetan comic relief 1 8
dragance Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne bih da čitam te splačine. Šta je sada u pitanju, ko nas je to zajebao?
Wilde Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 25 minutes ago, uini said: a na koje ranije nismo reagovali je kvalitetan comic relief Kaže se covic relief. 1 1
uini Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago čovara begins - čovara falls - čovara triumphant, kano betmen
uini Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago nije ni bitno da li je čovke, možeš da staviš rendom navijača zvezde ili partizana, u zavisnosti od tima i konteksta
Ros Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 51 minutes ago, dragance said: Ne bih da čitam te splačine. Šta je sada u pitanju, ko nas je to zajebao? imas video sa greškama na kraju teksta. ima par WTF situacija
MocaVukotic Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Stvarno ste najgori, ko je za vas (publiku) igrao, ni pakao mu nece tesko pasti. 1
Mindaugas Žukauskas Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo pismo ima vajb onog saopštenja 'tzv' navijača povodom transparenta o studentima. Zakleo bih se da osobe koje su to sklapale imaju identičan broj razreda. Ako nije i jedna te ista osoba 1
Djolle Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne gledajte video, transfer blama je veći nego kod čitanja teksta... 3
Кристофер Лумумбо Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vidite da nije do Covica, nastavlja se isto i kada njega nema. Moguce da je on tamo bio glas razuma, ali da su ga ostali minirali. Sad me ne bi cudilo da je Petrusev sam hteo da ide u policiju, a da ga je Nebojsa molio da ne ide i da se ne blamira. 2 5 1
Ratamahatta Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Znam ko je sve vreme tamo, cak i iz doba Vujosevica i Danilovica, pa Pekovica, pa sada i Ostoje i ko mi je sve vreme sumnjiv Spoiler 1
Recommended Posts