February 11Feb 11 25 minutes ago, uini said: a na koje ranije nismo reagovali je kvalitetan comic relief Kaže se covic relief.
February 11Feb 11 nije ni bitno da li je čovke, možeš da staviš rendom navijača zvezde ili partizana, u zavisnosti od tima i konteksta
February 11Feb 11 Author 51 minutes ago, dragance said: Ne bih da čitam te splačine. Šta je sada u pitanju, ko nas je to zajebao? imas video sa greškama na kraju teksta. ima par WTF situacija
February 11Feb 11 Ovo pismo ima vajb onog saopštenja 'tzv' navijača povodom transparenta o studentima. Zakleo bih se da osobe koje su to sklapale imaju identičan broj razreda. Ako nije i jedna te ista osoba
February 11Feb 11 Popular Post Vidite da nije do Covica, nastavlja se isto i kada njega nema. Moguce da je on tamo bio glas razuma, ali da su ga ostali minirali. Sad me ne bi cudilo da je Petrusev sam hteo da ide u policiju, a da ga je Nebojsa molio da ne ide i da se ne blamira.
February 11Feb 11 Znam ko je sve vreme tamo, cak i iz doba Vujosevica i Danilovica, pa Pekovica, pa sada i Ostoje i ko mi je sve vreme sumnjiv Spoiler