February 11Feb 11 On 11. 2. 2025. at 6:14, uini said: ^čitam ovaj kratak opis 9x igrača, onda se setim da smo trenutno 5i u euroleague, sa 16-10. not too shabby Samo prođi, gledaj na drugu stranu.
February 11Feb 11 Osvajamo 3/4 trofeja ove sezone, uprkos ovom topiku Partizan ce nas uhvatiti u raskoraku u KLS-u, usled previse slavlja i nece ni cvece doneti
February 11Feb 11 On 11. 2. 2025. at 6:14, uini said: ^čitam ovaj kratak opis 9x igrača, onda se setim da smo trenutno 5i u euroleague, sa 16-10. not too shabby Plus kroz kuloare provejavaju abrovi da nam trener ne posvećuje nikakvu pažnu igri u napadu. :grujica:
February 11Feb 11 On 10. 2. 2025. at 21:14, Ros said: znaci, za titulu u aba ligi treba mora 2 mora. morača i mordor Како Мордор кад је Саурон код вас?
February 11Feb 11 Ko je Sauron? Tomović bi eventualno posle 3 termina blajhanja mogao da prođe kao Anatar.
February 11Feb 11 Karamo i jedne i druge kodnji, necemo se ni izuvati, i obrisacemo mikija o zavesu Opustite se
February 11Feb 11 On nosi pljuge za posle, peskir ce Daum, dete Kostic se uci na staro biciklo, a Nesa Ilic ugovara gajbu na airbnb/booking Sve je pod kontrolom, trust the process
February 11Feb 11 On 11. 2. 2025. at 7:53, kralj said: Plus kroz kuloare provejavaju abrovi da nam trener ne posvećuje nikakvu pažnu igri u napadu. :grujica: takozvani upaljen crveni meteoalarm za sferopulosa
February 11Feb 11 On 11. 2. 2025. at 6:14, uini said: ^čitam ovaj kratak opis 9x igrača, onda se setim da smo trenutno 5i u euroleague, sa 16-10. not too shabby 5i smo u euroleague jer peglamo ponajbolju odbranu u takmicenju, kratak opis je bio usmeren na ofanzivne limite, ovo sto u napadu igramo na poslednjih 5 utakmica (Makabi, KKP, Asvel, Alba, Buducnost) je plac majke bozije Elem, kao sto se i moglo pretpostaviti, stranci za kup su Kodi, Jago, Kenan i Bolomboj
February 11Feb 11 zeljko odabrao samo bekove, pa sfero u fazonu vazi. ja bih radije browna treceg ali ja nemam dovoljno kose da je zalizem, so theres that Edited February 11Feb 11 by uini
February 11Feb 11 Interesatno, diskutovali smo ovde da je rizicno da ide samo CMM Zao mi sto Gidre nema, ali ako Kenan odigra ono njegovo™, isplatice se kockanje Kebi Da im uvucemo visoke brzo u foul trouble i nasi su, u drugom poluvremenu bi trebalo da prevagnemo Edited February 11Feb 11 by Ratamahatta