Ros Posted Monday at 19:48 Author Posted Monday at 19:48 toliko su dobri, da mr bad from novi sad looks fantastic
FPLS Posted Monday at 20:30 Posted Monday at 20:30 Drze nas na distanci prilicno rutinski, tesko cemo ovde videti bodevatm Ali Kenana smo odmorili, bravo mi! 1
Valk Posted Monday at 20:39 Posted Monday at 20:39 (edited) Ovo se gleda samo zbog Miše jer je pun bisera. Razliku je napravila 1/4 kad nismo mogli da se sastavimo, sve posle toga smo ujednačeni. Može lako ovo da se premetne u poslednjih min-dva. Nevezano za konkretnu utakmicu, stvarno se nadam da će bar jedan full trening posvetiti bacanjima pošto smo skandal u poslednje vreme. Edited Monday at 20:40 by Valk
hrkljush boys_2 Posted Monday at 20:42 Posted Monday at 20:42 Neda brat igra svoju neku igru, jebe se njemu. Da mi je dočekati dan da njega i Dobrića ne gledam više u Zvezdi. Ovaj Megi bi dao veći doprinos od obojice zajedno.
Dankan Ajdaho Posted Monday at 20:43 Posted Monday at 20:43 Ko god je osuđen na Nedaru da mu nešto od njega zavisi u životu bolje se ubije odmah.
ducca Posted Monday at 20:43 Posted Monday at 20:43 Dobro, trebalo je da se primi 10 poena iz drugog napada u Q4 da bi se Sfero setio da ubaci još jednog visokog ne bi li uhvatili bar jedan skok u odbrani. U tih nekoliko napada je izgubljena utakmica.
Wilde Posted Monday at 20:45 Posted Monday at 20:45 Totalno smo bez energije, deluje kao da ne možemo da ih dobijemo ni da se igra do sutra. 1
uini Posted Monday at 20:47 Posted Monday at 20:47 aba ocigledno nije prioritet do plejofa a i tada ce zavisiti od drugih desavanja. kontam da nam je sada kup vazniji nego ova tekma btw, vrlo korektan basket igra buducnost 2
Valk Posted Monday at 20:53 Posted Monday at 20:53 (edited) 6 minutes ago, uini said: btw, vrlo korektan basket igra buducnost Mora se biti pošten. Ne znam što bi se očekivalo rutiniranje tima koji je ispred nas na tabeli, plus naložen na max kad igra protiv beogradskih blizanaca. Malo noga na gas i sa -10 na -1 za minut i po. Dobijamo ovo. Edited Monday at 20:55 by Valk 1
levi Posted Monday at 20:54 Posted Monday at 20:54 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Ali da se jebenom Javoru još niko nije pošteno načestitao nove godine, nije mi jasno... od prve ćetvrtine ga napušavaju, šta bi ti hteo i ko da to uradi? 2 1
Wilde Posted Monday at 20:55 Posted Monday at 20:55 Da, deluje kao da smo se pomirili sa time da nemamo šansu da uzmemo prvo mesto pa nam ovo nije toliko bitno, ali znamo svi kako to ide kod nas: poraz kod kuće i kreće pritisak, defetizam i loša atmosfera. Pored toga, slede nam 3 kup utakmice sa skraćenim rosterom u 4 dana, mislim da je bolje bilo da više minuta uzmu stranci koji neće igrati, tipa Rokas, nego da uigravamo petorke za Borac. Ali ok, Sfero je pokazao da zna bolje od svih, hajde da se nadamo da će nas bez obzira na ovu utakmicu odvesti do prvog trofeja.
Valk Posted Monday at 20:58 Posted Monday at 20:58 Ok, ako ovo ne izazove rat između bratskih država - ništa neće. 1
Wilde Posted Monday at 20:59 Posted Monday at 20:59 (edited) Ko čuva Javora? Edited Monday at 20:59 by Wilde
hrkljush boys_2 Posted Monday at 21:02 Posted Monday at 21:02 6 minutes ago, levi said: od prve ćetvrtine ga napušavaju, šta bi ti hteo i ko da to uradi? Mislio sam uopćeno, više sam igrački razmišljao, možda nisam bio dovoljno precizan, neko od igrača na terenu, ne samo večeras.
hrkljush boys_2 Posted Monday at 21:03 Posted Monday at 21:03 Nije mi jasan ni Žakelj, da onako zaboravi Ferela u 4/4.
Recommended Posts