Valk Posted Sunday at 12:28 Posted Sunday at 12:28 2 hours ago, Moća said: Mozda mi niko nece dati 4 ili 5 ali 3 hoce sigurno. Tebi neće sigurno 2 2
Ratamahatta Posted Sunday at 12:36 Posted Sunday at 12:36 Vasina plata je deo onih 1897 milijardi za Expo 2
goofs Posted Sunday at 13:15 Posted Sunday at 13:15 Hoće imati štand na sajmu, na kom će da prodaje košarku? 2
nenad Posted Sunday at 13:18 Posted Sunday at 13:18 42 minutes ago, Ratamahatta said: Vasina plata je deo onih 1897 milijardi za Expo vasa otkazan!!!
VoodooDerina Posted Monday at 01:50 Posted Monday at 01:50 (edited) 19 hours ago, uini said: ne može sada natrag jer mora da zaradi ugovor. tek tokom leta nba team može da ga otkači, jer mu je sledeća sezona u ugovoru team option inače, mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona, jednostavno ne vredi tih para ni u nekom idealnom scenariju Jel definitivno nema trenutno opcija za povratak u Evropu? Pošto dobih prilično pouzdan info da postoje pregovori sa njim. Edited Monday at 01:51 by VoodooDerina
kralj Posted Monday at 01:55 Posted Monday at 01:55 Može Finiks da otkupi ugovor i da postane slobodan. 1
uini Posted Monday at 08:55 Posted Monday at 08:55 6 hours ago, kralj said: Može Finiks da otkupi ugovor i da postane slobodan. zasto bi sunsi to radili? recimo, neko se povredi na par nedelja, tyus jones ili cesto ranjeni beal, ne daj boze booker, pa im treba da premoste nekim pismenim plejmejkerom umesto da kopaju po dubinama g lige. ah da, imali smo vasu na lageru ali smo mu otkupili ugovor da mu ucinimo kako bi odmah otisao u evropu da igra. ne kazem da nije moguce, samo mi nije logicno. kao sto mi nije logicno da bi vasa bio u fazonu, ajde da se ispregovoramo pa da ostavim puno svojih para kod vas i odem. mnogo logicnije je da na leto vidi gde ce i kako ce, imace vise vremena da ugovori sta mu najvise prija a i timovi ce imati bolju ideju gde su sa lovom i rosterom 3
kralj Posted Monday at 08:59 Posted Monday at 08:59 (edited) Slažem se, nije realno uopšte. Iznenadio sam se kada sam na par mesta video da se spekuliše na tu temu. Doduše to je bilo uporedo uz vest da je trejdovan, kasnije nisam viđao. Pritom, sasvim je moguće da pregovaraju o sledećoj sezoni, ali ljosnuće predmetna institucija i prestaće se valjda sa tim sipanjem na desetine miliona u večite. Edited Monday at 09:02 by kralj 2
Hele Posted Monday at 09:08 Posted Monday at 09:08 On 8. 2. 2025. at 23:38, VoodooDerina said: Hoće li se Drčelić otvotiti za poslednje pojačanje i najveći transfer u istoriji YU fud... košarke? ? 2 3
Ratamahatta Posted Monday at 09:12 Posted Monday at 09:12 Ma sta ce nam taj, bice 48. pik Bobketsa dok bude isla reklama za toblerone sa spanacem
Ratamahatta Posted Monday at 10:18 Posted Monday at 10:18 (edited) 1 hour ago, kralj said: prestaće se valjda sa tim sipanjem na desetine miliona u večite. Ceka se samo da Nunn sjebe prednji ukrsteni i zna se gde stize, s onom narandzastom etiketom iz Maxija Edited Monday at 10:18 by Ratamahatta
Milošica Posted Monday at 10:20 Posted Monday at 10:20 @Ratamahatta Ček da vidim kad igraju sa Milanom.
J-♣ Posted Monday at 18:54 Posted Monday at 18:54 https://sporttuna.sx/live/basketball/ uvek bogata ponuda strimova, dok pri aktiviranju tona treba biti uporan 2
Dankan Ajdaho Posted Monday at 19:20 Posted Monday at 19:20 Jesu li ovi dobri ljudi nekada igrali košarku? 1
Recommended Posts