February 8Feb 8 Hoće li se Drčelić otvotiti za poslednje pojačanje i najveći transfer u istoriji YU fud... košarke?
February 8Feb 8 On 7. 2. 2025. at 8:27, uini said: ..defanzivno smo sada u toj jednoj postavci izuzetno dobra ekipa: CMM je ogroman plej koji možda i najbolje u EL preuzima visoke. canaan korektan u najmanju ruku defanzivno, giedraitis i kalinić borderline odlični, brown makar toliko i bolomboy ciao / doviđenija. to je 6 komada na koje možeš da prilepiš još dva tri loša ako im je uključen mozak i volja. Petorku CMM - Rokas - Kalina - JB III - BBoy smo imali u onom poslednjem napadu Albe. Mogli su da nam ubace jedino nekakav divlji šut preko ruke da su uopšte uspeli da naprave prvi pas. Ni mnogo bolji napadi se ne bi naigrali protiv te postave.
February 8Feb 8 28 minutes ago, VoodooDerina said: Hoće li se Drčelić otvotiti za poslednje pojačanje i najveći transfer u istoriji YU fud... košarke? Vasa? A Teo polako u fotelju, ima smisla
February 8Feb 8 Za Vasu se piše da će nazad u Evropu tek na leto, već su zagrizli i Efes i Pao, a sigurno neće biti jedini. Jako teško.
February 8Feb 8 22 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Vasa očekuje platu od 5 milki Ne ovih iz Maksija, mada je i to blizu... Nekad je bilo suludo ali sad sa ovim ludackim i dugim ugovorima, ko zna. Mada opet Bugarce ima 3,7-4 teško da može da Vasa dobije 5 ali svakako je lepa tačka za početak pregovora.
February 9Feb 9 6 hours ago, VoodooDerina said: Poslednji rok za potpise u EL je 26. februar. ne može sada natrag jer mora da zaradi ugovor. tek tokom leta nba team može da ga otkači, jer mu je sledeća sezona u ugovoru team option inače, mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona, jednostavno ne vredi tih para ni u nekom idealnom scenariju
February 9Feb 9 Popular Post 2 hours ago, uini said: mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona
February 9Feb 9 Vaso kodnji, a Lorenzo natrag kod nas da otpeva labudovu pesmu na poziciji odmaraca Jaga i korisnika usluga PIO fonda Edited February 9Feb 9 by Ratamahatta
February 9Feb 9 3 hours ago, uini said: inače, mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona, jednostavno ne vredi tih para ni u nekom idealnom scenariju Please shut up, please. Da ne bude:
February 9Feb 9 1 minute ago, Moća said: Mozda mi niko nece dati 4 ili 5 ali 3 hoce sigurno. 3 hiljade za gospodina