Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Hoće li se Drčelić otvotiti za poslednje pojačanje i najveći transfer u istoriji YU fud... košarke?

• Replies 14.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

On 7. 2. 2025. at 8:27, uini said:

..defanzivno smo sada u toj jednoj postavci izuzetno dobra ekipa:

CMM je ogroman plej koji možda i najbolje u EL preuzima visoke. canaan korektan u najmanju ruku defanzivno, giedraitis i kalinić borderline odlični, brown makar toliko i bolomboy ciao / doviđenija. to je 6 komada na koje možeš da prilepiš još dva tri loša ako im je uključen mozak i volja.

Petorku CMM - Rokas - Kalina - JB III - BBoy smo imali u onom poslednjem napadu Albe. Mogli su da nam ubace jedino nekakav divlji šut preko ruke da su uopšte uspeli da naprave prvi pas. Ni mnogo bolji napadi se ne bi naigrali protiv te postave.

28 minutes ago, VoodooDerina said:

Hoće li se Drčelić otvotiti za poslednje pojačanje i najveći transfer u istoriji YU fud... košarke?

Vasa? A Teo polako u fotelju, ima smisla

Za Vasu se piše da će nazad u Evropu tek na leto, već su zagrizli i Efes i Pao, a sigurno neće biti jedini. Jako teško.

Vasa očekuje platu od 5 milki :)

Ne ovih iz Maksija, mada je i to blizu...

22 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Vasa očekuje platu od 5 milki :)

Ne ovih iz Maksija, mada je i to blizu...

Nekad je bilo suludo ali sad sa ovim ludackim i dugim ugovorima, ko zna. Mada opet Bugarce ima 3,7-4 teško da može da Vasa dobije 5 ali svakako je lepa tačka za početak pregovora.

Poslednji rok za potpise u EL je 26. februar.

6 hours ago, VoodooDerina said:

Poslednji rok za potpise u EL je 26. februar.

ne može sada natrag jer mora da zaradi ugovor. tek tokom leta nba team može da ga otkači, jer mu je sledeća sezona u ugovoru team option

inače, mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona, jednostavno ne vredi tih para ni u nekom idealnom scenariju

• Popular Post
2 hours ago, uini said:

mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona

IMG_1127.png

Vaso kodnji, a Lorenzo natrag kod nas da otpeva labudovu pesmu na poziciji odmaraca Jaga i korisnika usluga PIO fonda

Edited by Ratamahatta

I da se druži po gradu sa Plavšićem.

3 hours ago, uini said:

inače, mislim da niko nije lud da mu da 4 ili 5 miliona, jednostavno ne vredi tih para ni u nekom idealnom scenariju

Please shut up, please. Da ne bude:

How I Met Your Mother Yes GIF by HULU

Mozda mi niko nece dati 4 ili 5 ali 3 hoce sigurno.

1 minute ago, Moća said:

Mozda mi niko nece dati 4 ili 5 ali 3 hoce sigurno.

3 hiljade za gospodina

A jebi ga omaklo se :lol: