Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Ratamahatta said:

Polako, da vidimo prvo ko njima nece igrati, veci problem oni imaju da sklope pijevca nego mi 

Ni ja ne bih znao koga da secem uzevsi sve u obzir, ovo za Teoa i CMM je tacno, a bio bi bas veliki problem ako CMM dobije dve licne u 1/4 ili udje u drugo poluvreme s 3

Moro bi i Deda onda da krpi na kecu, pa cak i Nedo. Tu ce nam sipati 50 ovi njini, u toj liniji tima su bolji od nas 

Mozda je bolje da zbog toga igra Jago, a Kenan ne. Da Nedo prangija pa sta bude

Tek nemam predstavu koga ce Zoc odseci, braca Dzouns i Sterling kapiram igraju, a ko je cetvrti pitaj Bonga 

Mi od domaćih u rotaciji imamo Lakića i Pokuševskog, Koprivica će sigurno da igra kup, četvrti bi bio Vanja, da je zdrav. Ovako, hteli ne hteli igraćemo finale sa 7 igrača, koja god 4 stranca da odaberemo, od kojih će 1 biti Koprivica koji nije ni igrao zadnjih nekoliko EL utakmica. Tako da kup je vaš, ne verujem da će tu biti nekog iznenađenja.

Posted
3 minutes ago, Djolle said:

Mi od domaćih u rotaciji imamo Lakića i Pokuševskog, Koprivica će sigurno da igra kup, četvrti bi bio Vanja, da je zdrav. Ovako, hteli ne hteli igraćemo finale sa 7 igrača, koja god 4 stranca da odaberemo

:zalosna:

Posted
15 minutes ago, Djolle said:

Mi od domaćih u rotaciji imamo Lakića i Pokuševskog, Koprivica će sigurno da igra kup, četvrti bi bio Vanja, da je zdrav. Ovako, hteli ne hteli igraćemo finale sa 7 igrača, koja god 4 stranca da odaberemo, od kojih će 1 biti Koprivica koji nije ni igrao zadnjih nekoliko EL utakmica. Tako da kup je vaš, ne verujem da će tu biti nekog iznenađenja.

nije to lose.

lakic je igrac kakvog evropa nema. vredi za 3 igraca

toeto™

Posted
56 minutes ago, FPLS said:

Za Yaga jos manje, Teo tokom onih 5-10 minuta za koliko ima snage uglavnom glumi nekog point forwarda. Ova ekipa KKP mu je uzasan mecap, urnisali su nas preko njega na prvom derbiju. Morace Kodi da pegla 35 minuta u finalu.

Bez Brauna bismo preziveli, mogu na 4 da pokrpe Deda, Kalina i Filip.

Ali ok, zna valjda Sfero sta radi, a nije ni da me taj kup previse tangira. Iste sekunde bih ga trampio za pobedu u sledecem el kolu za 17-10 i slanje Zalgirisa na smetliste.

ukratko, snazno se ne slazem.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 3
Posted

Brt BBoy najveći indeks bez koša iz igre.