February 6Feb 6 15 minutes ago, Ratamahatta said: Jaki smo k'o sirće Po nekima taman tako i gadni. Sva sreća pa igramo sa CGorcima u Areni, imamo i tri cela dana za odmor pod uslovom da se već večeras vraćaju kući.
February 6Feb 6 3 minutes ago, cvrlle said: @Valk na srecu prebacise u Pionir. Još bolje, to mi promaklo. 1 ugnjetavačka atmosfera na vidiku.
February 6Feb 6 49 minutes ago, kralj said: Nadam se da će dete Andrej biti petorka u kupu raspalom. Kad spomenu kup, koliko beše stranaca mogu da idu? Kup je dobra prilika da neki igrači odmore i ne idu. Poslati sve domaće što imamo, ostalo + Neda na odmor da napune baterije
February 6Feb 6 43 minutes ago, assignment said: Kad spomenu kup, koliko beše stranaca mogu da idu? Kup je dobra prilika da neki igrači odmore i ne idu. Poslati sve domaće što imamo, ostalo + Neda na odmor da napune baterije I Kalina na odmor
February 6Feb 6 8 minutes ago, Heaviside said: I Kalina na odmor Realno dobro bi mu došlo, ali pitanje je dali želi da "propusti" mogući trofej, nije taj tip... Edited February 6Feb 6 by assignment
February 6Feb 6 46 minutes ago, VoodooDerina said: Reče Sferopulos - Kodi, Kenan, Braun i Bolomboj će igrati kup od stranaca. Propustio sam ovo. Veceras rekao posle meca? Nerealno mi da vodi Brauna pre Jaga...
February 6Feb 6 1 minute ago, FPLS said: Propustio sam ovo. Veceras rekao posle meca? Nerealno mi da vodi Brauna pre Jaga... Što znači da Teo ide po trofej
February 6Feb 6 35 minutes ago, assignment said: Realno dobro bi mu došlo, ali pitanje je dali želi da "propusti" mogući trofej, nije taj tip... Nema trofeja bez Kaline.
February 6Feb 6 25 minutes ago, FPLS said: Propustio sam ovo. Veceras rekao posle meca? Nerealno mi da vodi Brauna pre Jaga... ne može na 4 sa ostane samo sa Dedom, a i za Partizan mu mnogo više treba Braun nego Jago. voli da preuzima sve protiv njih, a Jago je tu neupotrebljiv.