Ratamahatta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jaki smo k'o sirće Edited 2 hours ago by Ratamahatta
Valk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Ratamahatta said: Jaki smo k'o sirće Po nekima taman tako i gadni. Sva sreća pa igramo sa CGorcima u Areni, imamo i tri cela dana za odmor pod uslovom da se već večeras vraćaju kući.
kralj Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se da će dete Andrej biti petorka u kupu raspalom. 1 1
Valk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, cvrlle said: @Valk na srecu prebacise u Pionir. Još bolje, to mi promaklo. 1 ugnjetavačka atmosfera na vidiku. 1
assignment Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minutes ago, kralj said: Nadam se da će dete Andrej biti petorka u kupu raspalom. Kad spomenu kup, koliko beše stranaca mogu da idu? Kup je dobra prilika da neki igrači odmore i ne idu. Poslati sve domaće što imamo, ostalo + Neda na odmor da napune baterije
VoodooDerina Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Reče Sferopulos - Kodi, Kenan, Braun i Bolomboj će igrati kup od stranaca.
Heaviside Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 43 minutes ago, assignment said: Kad spomenu kup, koliko beše stranaca mogu da idu? Kup je dobra prilika da neki igrači odmore i ne idu. Poslati sve domaće što imamo, ostalo + Neda na odmor da napune baterije I Kalina na odmor 1
assignment Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) 8 minutes ago, Heaviside said: I Kalina na odmor Realno dobro bi mu došlo, ali pitanje je dali želi da "propusti" mogući trofej, nije taj tip... Edited 48 minutes ago by assignment
FPLS Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 46 minutes ago, VoodooDerina said: Reče Sferopulos - Kodi, Kenan, Braun i Bolomboj će igrati kup od stranaca. Propustio sam ovo. Veceras rekao posle meca? Nerealno mi da vodi Brauna pre Jaga...
assignment Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 1 minute ago, FPLS said: Propustio sam ovo. Veceras rekao posle meca? Nerealno mi da vodi Brauna pre Jaga... Što znači da Teo ide po trofej
Valk Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 35 minutes ago, assignment said: Realno dobro bi mu došlo, ali pitanje je dali želi da "propusti" mogući trofej, nije taj tip... Nema trofeja bez Kaline. 1
Heaviside Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 25 minutes ago, FPLS said: Propustio sam ovo. Veceras rekao posle meca? Nerealno mi da vodi Brauna pre Jaga... ne može na 4 sa ostane samo sa Dedom, a i za Partizan mu mnogo više treba Braun nego Jago. voli da preuzima sve protiv njih, a Jago je tu neupotrebljiv.
Recommended Posts