uini Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Ros said: bilo je na kraju i vučicu pederu u berlinu je sve gudriran derpe, to je afirmativno.
MiddleClass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, kralj said: Pa Španija zaboga. Nije to bilo duplo kolo 1
FPLS Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, kralj said: Pa Španija zaboga. Nije to bilo duplo kolo. Mislim da nam je ovo drugi put da smo upisali duplu pobedu, omlatili smo Real pa Makabi u Pioniru u kovid sezoni.
Wilde Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Delujemo ultra-premoreno i nervozno, bez ritma u napadu, ali i takvi smo izvukli dve pobede u duplom kolu. Ovaj tim je psihološki nekoliko stepenica iznad mnogih prethodnih. Kalina i Jago mini klač epizode pred kraj, Filip, Džoel i Rokas fino peglali, sasvim dovoljno za večeras. Sad samo da uspemo da se malo osvežimo do Budućnosti, jer treću uzastopnu ovakvu rudarsku neće biti lako iskopati. 2 1
kralj Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, FPLS said: Nije to bilo duplo kolo. Mislim da nam je ovo drugi put da smo upisali duplu pobedu, omlatili smo Real pa Makabi u Pioniru u kovid sezoni. Jel su igrali nešto između 2 ESP? Ja ubeđen da se nisu vraćali. Il je pre Baskonije bilo nešto.
levi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 6 minutes ago, kralj said: Jel su igrali nešto između 2 ESP? Ja ubeđen da se nisu vraćali. Il je pre Baskonije bilo nešto. bila Nova godina između, i Novo mesto i meni je u glavi ostalo kao duplo kolo Edited 2 hours ago by levi 2
MiddleClass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, kralj said: Jel su igrali nešto između 2 ESP? Ja ubeđen da se nisu vraćali. Il je pre Baskonije bilo nešto. Izmedju Barse i Baskonije je bio docek Nove 1
dragance Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebote, uspeli smo da pobedimo Albu napokon! Bravo, bravo! 2
dragance Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li bi valjalo da Efes cepne Pao ili ipak ne, da nama ne zagusti?
Wilde Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, dragance said: Da li bi valjalo da Efes cepne Pao ili ipak ne, da nama ne zagusti? Valjalo bi itekako. 2
Recommended Posts