Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Ma dobijamo ovo, a što je ružno, jebiga, umor, verovatno i nedovoljno pripremljena utakmica zbog manjka vremena. Oni su još gori od nas. Da smo pogodili neke zicere, naročito u prvih par minuta, druga utakmica.

• Replies 14.3k
  • Views 693.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Koristi Sfero svih 12 igrača. Ne bi trebalo da se vadimo na umor. Oni su putovali, igrali produžetak, fali im pola tima... Ako uđemo u neizvesnu završnicu, raniću se... 

Kaže Sfero mora da se popravi difens na Mekormaku. 

A nismo poveli Lazića da sedne na njega :hitler:

Šta znam, odbrana solidna, ne idealna.

Napad i dalje porođajne muke. Jago dade tek malopre prve poene, potpuno je unezveren. Imao dobre asistencije, though.

Svaka cast za odbranu, ali mogao bi coach Sfero bar ponesto da pripremi pored ova dva-tri bazicna ofanzivna seta. Umoran sam vise od ove improvizacije u napadu, nemamo bas toliko talentovane napadace da bismo se oslonili na njihovu inspiraciju, mora ponesto i da se navezba

Sreca pa nam naletese Asvel i Alba dok smo na isparenjima

Edited by FPLS

• Author

oni doveli Mekormika u toku sezonu. sumnjam da ima veću platu od luke. just saying

6 minutes ago, Michael Krueger said:

Koristi Sfero svih 12 igrača. Ne bi trebalo da se vadimo na umor. Oni su putovali, igrali produžetak, fali im pola tima... Ako uđemo u neizvesnu završnicu, raniću se... 

Koji produžetak, izgubili u Kaunas 73:53

Iritiraju ova bacanja samo tako... 

Zreli smo da izgubimo... 

Vracaj Mekormaka sad ce samo trojke da prangijaju :fantom:

tuzni smo vec duze vreme

Jbt, Bolomboj se žali na suđenje.

Raspalio ga ovaj po ruci, a napad pre toga ne sviraju nad Kalinom faul... Samo fali da puste da nas biju, a nemaju drugu opciju bez centra... 

U tri kurca. Još je gore kad ne čitam, već pratim samo rezultat :isuse:

Sferopulos je retard običan.. nemojte mi o njemu više ništa govoriti.. pajac običan. Radonja je doktor košarke za njega

Kako Kalina srlja, mučno ga je gledati.