February 6Feb 6 1 minute ago, MiddleClass said: Posle kupa imamo dvije nedelje pauze do Zalgirisa. Nadam se da Pesic nece zvati nikog naseg u repku osim Dobrica i Davidovca Koga god da zove ne bi trebao da bude iz EL, plasirali smo se neka razigrava igrača van NBA i EL
February 6Feb 6 Ubile nas one dve utakmice kad Miša nije imao Petruševa u fantaziju, pa ovaj igrao kao na treningu.
February 6Feb 6 Author 1 hour ago, Milosh76 said: Slika (karte) ili se samobanuj 😁 moze i sa utakmice (slika, ne samobanovanje) 😁 znas da sam ja redovan u minhenu. ne moram da se dokazujem. sad je malo problem jer nisam bio u novoj hali, i nemam pojma kako ce me @Nikodije prepoznati i uociti
February 6Feb 6 Nismo nikad, nismo nikad nja nja Ova sezone je ona kad smo svašta nešto što nismo nikad tako da Loženje!
February 6Feb 6 Igramo u full crvenoj opremi, kao protiv Makabija Inače domaća atmosfera, ima nas obilno, ajmo Zveeeezdo
February 6Feb 6 Just now, Michael Krueger said: Baš low IQ potezi na početku... Dobrić naročito... Nevjerovatno je koliko ne razmišlja, maloprije ga čovjek bukvalno čeka da napravi faul u napadu.