*edited by mod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, MiddleClass said: Posle kupa imamo dvije nedelje pauze do Zalgirisa. Nadam se da Pesic nece zvati nikog naseg u repku osim Dobrica i Davidovca Koga god da zove ne bi trebao da bude iz EL, plasirali smo se neka razigrava igrača van NBA i EL 2
kralj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ubile nas one dve utakmice kad Miša nije imao Petruševa u fantaziju, pa ovaj igrao kao na treningu. 1
Bogotac Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovima ne igraju četvorica,Vecel,Hermason,Procida i još jedan 1
Ros Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 1 hour ago, Milosh76 said: Slika (karte) ili se samobanuj 😁 moze i sa utakmice (slika, ne samobanovanje) 😁 znas da sam ja redovan u minhenu. ne moram da se dokazujem. sad je malo problem jer nisam bio u novoj hali, i nemam pojma kako ce me @Nikodije prepoznati i uociti 1
Valk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nismo nikad, nismo nikad nja nja Ova sezone je ona kad smo svašta nešto što nismo nikad tako da Loženje! 1 1
assignment Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Igramo u full crvenoj opremi, kao protiv Makabija Inače domaća atmosfera, ima nas obilno, ajmo Zveeeezdo
Michael Krueger Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Baš low IQ potezi na početku... Dobrić naročito... 1
kralj Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebote Filipe. Dobra energija, ali padaju mu na pamet jako bizarne stvari. 1
hrkljush boys_2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Michael Krueger said: Baš low IQ potezi na početku... Dobrić naročito... Nevjerovatno je koliko ne razmišlja, maloprije ga čovjek bukvalno čeka da napravi faul u napadu. 1
Michael Krueger Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pravimo potez više i grešimo, potpuno nepotrebno... Biće ovo mučenje, vidi se već...
Recommended Posts