February 6Feb 6 Srecno nam veceras, necu da prognoziram nista, ovo mi je uz Kaunas, Minken, Tatarstan i Barselonu najneomiljenije gostovanje oduvek
February 6Feb 6 9 kola do kraja, od 4 mesta na tabeli do 10 mesta su samo 2 pobede razlika, kakva kataklizma... Da je sada kraj igrali bi protiv aktuelnih sampiona... Zbog toga su pobede protiv Albe i Zalgirisa moranje, gostovanje Bajernu ce biti veoma tesko, em su u dobroj formi, em su do sada izgubili samo dve utakmice kuci. Edited February 6Feb 6 by assignment
February 6Feb 6 Skor Zvezde u zavisnosti od rezultata na kraju treće četvrtine: Zvezda vodila 5+ razlike: 9-0 (BAJERN, OLY, ALBA, fener, BASKONIJA, baskonija, MAKABI, PARIZ, ASVEL) Zvezda gubila 5+ razlike: 1-7 (virtus - real, armani, FENER; žalgiris, PARTIZAN, asvel, makabi) Zvezda vodila 1-4 razlike: 1-1 (partizan - PAO) Zvezda gubila 1-4 razlike: 2-2 (barsa, MONAKO - BARSA, efes) Nerešeno: 2-0 (pariz, monako),
February 6Feb 6 1 hour ago, assignment said: gostovanje Bajernu ce biti veoma tesko, em su u dobroj formi, em su do sada izgubili samo dve utakmice kuci. Minhen domaći teren, samo ako ne budu govna pa ne puste genetski otpad™ u salu.
February 6Feb 6 meni deluje da je ekipa na izmaku snaga, ali moramo izvuci danas pobedu na koji god nacin. petrusev je malo igrao protiv asvela i mogao bi da povuce danas. valjda ce se osveziti tokom pauze i za kup ne bih ni birao najbolji tim nego odmarao najumornije. minhen je uz atinu i fener najteze gostovanje ove sezone i ne verujem u price o znatnom uticaju navijaca na gostovanju. niti ce sudije da sude drugacije, niti ce bavarci™ da se uplase, niti ce nasi dodatno da lete po parketu. dobiti albu, a u minhenu sta bude.
February 6Feb 6 28 minutes ago, Ratamahatta said: Mrzi me da guglam, ali mi u Berlinu i Minkenu imamo u zbiru tipa 2-12 Drugom ti to. Znaš ti i ukupnu koš razliku.
February 6Feb 6 Secam se samo po jedne pobede - Jovicev tadasnji rekord u asistencijama i noc kad je Reba beba postao muskarac, a Kvinsi Miler naucio da ne moze da trazi daj maut I Vildoza/Nedovic produzetak pretprosle sezone, bila je festa samo takva na topiku posle te pobede, secam se. Kao da smo pronasli klitoris Sve ostalo - Niederlagen Edited February 6Feb 6 by Ratamahatta
February 6Feb 6 Author 1 hour ago, Valk said: Minhen domaći teren, samo ako ne budu govna pa ne puste genetski otpad™ u salu. opet zatezu sa kupovinom karata. 'ladno bi napunili alianc arenu, ali hoce da "zadrze domaci teren". ja nabavih kartu, ali gomila jos nije
February 6Feb 6 26 minutes ago, Ros said: ja nabavih kartu, ali gomila jos nije Slika (karte) ili se samobanuj 😁 moze i sa utakmice (slika, ne samobanovanje) 😁
February 6Feb 6 Berlin valjda samo taj jedna pobeda u produžetku kad su oni promašili boga oca sa penala, jedino tako može da se dobije, da nam poklone jbg
February 6Feb 6 31 minutes ago, levi said: Berlin valjda samo taj jedna pobeda u produžetku kad su oni promašili boga oca sa penala, jedino tako može da se dobije, da nam poklone jbg Alba pre dva dana protiv Zalgirisa ubacila 53 poena... Nesto zbog dobre odbrane Zalgirisa, a nesto zbog cigli koje su bacali. Nadam se da danas nastave tako...
February 6Feb 6 Posle kupa imamo dvije nedelje pauze do Zalgirisa. Nadam se da Pesic nece zvati nikog naseg u repku osim Dobrica i Davidovca