Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Prvi put ove sezone tročlana komisija Sport kluba (Vlada Dragutinović, Aleksandar Trifunović, Milutin Aleksić) nije dodelila MVP nagradu pojedincu - nego celom timu Crvene zvezde.

S razlogom.

Kenan 11, Kalinić 10, Miler-Mekintajer 10, 4 skoka i 5 asistencija, Bolomboj 7 i 10 skokova, Braun 5 i 4 skoka, Dobrić 5, Gedraitis 5 i 3 skoka, Dos Santos 5 i 5 asistencija, Nedović 5, 2 skoka i 2 asistencije, Mitrović 4 i 5 skokova, Davidovac 3 i 3 skoka, Petrušev 3 i 4 skoka.

Definicija timske igre.

• Replies 14.3k
  • Views 693.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ulicna solidarnost se preljeva na parket 

Svih 7 patuljaka karaju Snezanu

Meanwhile, mislim da nam je ovo prvi put ikada da imamo +5 win/loss ratio, ako se ne varam, neka me ispravi neko ako je iz Repulke Srpske

Ove godine smo nekoliko puta vec imali +4, i u onoj prvoj ligaskoj EL sezoni smo imali 12-8 pre nego sto nam je Efes uvalio stojadina

Onaj niz kad smo cepnuli Real, CSKA, PAO i Fener u Bg, a u inozemstvu Baskoniju, Zalgiris i jos nekog, ne mogu da se setim ko je bila sedma zrtva u toj seriji

Retko se viđa duhovit čovek, a takav štreber. Pljavi, ti si materijal za documentary.

6 hours ago, uini said:

uglavnom, hvala bogu & svetosavlju da jednom i neko drugi a protiv nas sutira 14% za 3

Igrali smo kvalitetnu odbranu, jako malo je bilo otvorenih šuteva spolja. Nas je Makabi unakazio jer su u većini slučajeva šutirali sami kao duhovi, ušli u ritam, pa posle kada smo pokušali da igramo odbranu, sve je ulazilo.

makabi je ekstreman primer, jer su ubacivali i na dobru odbranu

međutim, sinoć nije odbrana bila toliko dobra (ko što nije bila baš toliko loša protiv makabija), puno otvorenih šuteva su sjebali asveljvljani, pogotovo iz ćoška, wiide open

9 do kraja.. da nismo umorni, mogao bih da se kladim u dvaEs marki il' triEs lajkova da sa minimum pozicije 2 idemo u play off jer su sledeće 4 tekme poprilično dobljive, Alba i Bayern tamo (puno cigana u hali) Žalgiris i EA7 u Areni!

Kad bi to pregrmeli, ulazimo sa nestvarnih 19-10 u zadnjih 5 tekAma, a raspored kaže Oly tamo, Virtus Real Efes doma, i Pao za kraj tamo.

Samo da dobijemo naredne 4 uz pomoć mighty Jah,

Red Bull-a, čarter letova etc i cigani lete u nebo!  :Jova:   pa u UAE!  :yes:

Edited by Heyter

Moj optimizam se takođe zasniva baš na toj širini i nikad većoj ujednačenosti rostera, gde za sad, samo Joel i Filip (not last night) isporučuju očekivano, pa i Mitar, a imamo lufta, i nadam se da će da  se vozdignu Kalina, Kenan, GIDRA, Neda, za Dedu znamo da hoće.  :s_d:

Pa nama je prekobrojan često Dobrić i dozvolite, jedan Miloš Teodosić..  :cool:

Ne zaboravimo Daum-a.. 

p.s. ćuMenjam ime u Pozzitivo  :dance2:

Edited by Heyter

• Author
3 hours ago, Ratamahatta said:

Onaj niz kad smo cepnuli Real, CSKA, PAO i Fener u Bg, a u inozemstvu Baskoniju, Zalgiris i jos nekog, ne mogu da se setim ko je bila sedma zrtva u toj seriji

znamo ko nije bio zrtva :D

in other news:

teo ne ide u berlin

2 minutes ago, Ros said:

teo ne ide u berlin

GE-NE-RALNI ŠTRAJK!

1 hour ago, Ros said:

teo ne ide u berlin

I to je očekivano, najmlađi tim u EL nije match up za Mišu.

Taman da skocka plan za Niš i okolne kafane.

posle albe tri nedelje el pauze  :isuse:

47 minutes ago, Nikodije said:

posle albe tri nedelje el pauze  :isuse:

I bolje.  Posle Albe dolazi veoma nezgodni Žalgiris, koji bi trebalo na papiru da tucemo na domaćem terenu.. Mi sa ovakvom igrom i ovakvim glavama nismo favoriti.. 

Neka iskoriste period za treniranje i eventualno podizanje forme..

Mora i može mnogo bolje napadački od ovoga što mi igramo. Mnogo smo zastali u napadu.

Ne cveta cveće ni u Trinkijevo preduzuće tako da se ne bih složio da kući i ovakvi nismo favoriti, ali da, zamor materijala je očigledan i dobro će nam doći pauza. 

evo mozemo mi da vam pomognemo da se resetujete u 1/4finalu kupa

umesto da igrate tri utakmice u 4 dana, lepo odmorite i posvetite se treningu za nastavak el sezone :fantom:

Za trenutak sam se zapitao od kad je Heavi Partizanovac.