February 5Feb 5 Prvi put ove sezone tročlana komisija Sport kluba (Vlada Dragutinović, Aleksandar Trifunović, Milutin Aleksić) nije dodelila MVP nagradu pojedincu - nego celom timu Crvene zvezde. S razlogom. Kenan 11, Kalinić 10, Miler-Mekintajer 10, 4 skoka i 5 asistencija, Bolomboj 7 i 10 skokova, Braun 5 i 4 skoka, Dobrić 5, Gedraitis 5 i 3 skoka, Dos Santos 5 i 5 asistencija, Nedović 5, 2 skoka i 2 asistencije, Mitrović 4 i 5 skokova, Davidovac 3 i 3 skoka, Petrušev 3 i 4 skoka. Definicija timske igre.
February 5Feb 5 Ulicna solidarnost se preljeva na parket Svih 7 patuljaka karaju Snezanu Meanwhile, mislim da nam je ovo prvi put ikada da imamo +5 win/loss ratio, ako se ne varam, neka me ispravi neko ako je iz Repulke Srpske Ove godine smo nekoliko puta vec imali +4, i u onoj prvoj ligaskoj EL sezoni smo imali 12-8 pre nego sto nam je Efes uvalio stojadina Onaj niz kad smo cepnuli Real, CSKA, PAO i Fener u Bg, a u inozemstvu Baskoniju, Zalgiris i jos nekog, ne mogu da se setim ko je bila sedma zrtva u toj seriji
February 5Feb 5 Retko se viđa duhovit čovek, a takav štreber. Pljavi, ti si materijal za documentary.
February 5Feb 5 6 hours ago, uini said: uglavnom, hvala bogu & svetosavlju da jednom i neko drugi a protiv nas sutira 14% za 3 Igrali smo kvalitetnu odbranu, jako malo je bilo otvorenih šuteva spolja. Nas je Makabi unakazio jer su u većini slučajeva šutirali sami kao duhovi, ušli u ritam, pa posle kada smo pokušali da igramo odbranu, sve je ulazilo.
February 5Feb 5 makabi je ekstreman primer, jer su ubacivali i na dobru odbranu međutim, sinoć nije odbrana bila toliko dobra (ko što nije bila baš toliko loša protiv makabija), puno otvorenih šuteva su sjebali asveljvljani, pogotovo iz ćoška, wiide open
February 5Feb 5 9 do kraja.. da nismo umorni, mogao bih da se kladim u dvaEs marki il' triEs lajkova da sa minimum pozicije 2 idemo u play off jer su sledeće 4 tekme poprilično dobljive, Alba i Bayern tamo (puno cigana u hali) Žalgiris i EA7 u Areni! Kad bi to pregrmeli, ulazimo sa nestvarnih 19-10 u zadnjih 5 tekAma, a raspored kaže Oly tamo, Virtus Real Efes doma, i Pao za kraj tamo. Samo da dobijemo naredne 4 uz pomoć mighty Jah, Red Bull-a, čarter letova etc i cigani lete u nebo! pa u UAE! Edited February 5Feb 5 by Heyter
February 5Feb 5 Moj optimizam se takođe zasniva baš na toj širini i nikad većoj ujednačenosti rostera, gde za sad, samo Joel i Filip (not last night) isporučuju očekivano, pa i Mitar, a imamo lufta, i nadam se da će da se vozdignu Kalina, Kenan, GIDRA, Neda, za Dedu znamo da hoće. Pa nama je prekobrojan često Dobrić i dozvolite, jedan Miloš Teodosić.. Ne zaboravimo Daum-a.. p.s. ćuMenjam ime u Pozzitivo Edited February 5Feb 5 by Heyter
February 5Feb 5 Author 3 hours ago, Ratamahatta said: Onaj niz kad smo cepnuli Real, CSKA, PAO i Fener u Bg, a u inozemstvu Baskoniju, Zalgiris i jos nekog, ne mogu da se setim ko je bila sedma zrtva u toj seriji znamo ko nije bio zrtva in other news: teo ne ide u berlin
February 5Feb 5 1 hour ago, Ros said: teo ne ide u berlin I to je očekivano, najmlađi tim u EL nije match up za Mišu. Taman da skocka plan za Niš i okolne kafane.
February 5Feb 5 47 minutes ago, Nikodije said: posle albe tri nedelje el pauze I bolje. Posle Albe dolazi veoma nezgodni Žalgiris, koji bi trebalo na papiru da tucemo na domaćem terenu.. Mi sa ovakvom igrom i ovakvim glavama nismo favoriti.. Neka iskoriste period za treniranje i eventualno podizanje forme.. Mora i može mnogo bolje napadački od ovoga što mi igramo. Mnogo smo zastali u napadu.
February 5Feb 5 Ne cveta cveće ni u Trinkijevo preduzuće tako da se ne bih složio da kući i ovakvi nismo favoriti, ali da, zamor materijala je očigledan i dobro će nam doći pauza.
February 6Feb 6 evo mozemo mi da vam pomognemo da se resetujete u 1/4finalu kupa umesto da igrate tri utakmice u 4 dana, lepo odmorite i posvetite se treningu za nastavak el sezone