MeanM@ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pao poslednje kolo, borba za prvu poziciju pred plejof . Sve se namesta. Spoiler A u klOaki muk… 1
Ratamahatta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Ratamahatta said: Dobijamo na guzove, slicno kao Makabija, kao tu su negde ali na kraju Srbinin je najmudriji i bude pobedijo nekih 7-8 razlike 4 1
uini Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Ratamahatta said: Pa sad bas da je legenda... svako ko je igrao u zvezdi osim shabana napiera je legenda
Valk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Rajko Molim nadležne da ga iznesu iz sale, bruka zemlju košarke maksimalno na KZN. 1 3
ducca Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Rada Nikolic tamni oblak, pitanja strogo negativna - You struggled quite a bit Drugo naravno o partiji Petruseva.
Valk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, Milošica said: Nisu nadležni Ovo je strašno... Nastavlja da svrdla mozak i Sferu. Od sad sam team Žoc u KZN epizodama, on se možda i izbori sa ovom budalom. 1
ducca Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ipak na kraju Rajko odnosi zlato ispred nosa Radi. Sfero prica 2 minuta kako je ekipa umorna, putovali u Laktase, puno meceva za kratko vreme bla bla truc, sledece pitanje - izvoli Rajko: Da li je ekipa umorna od ritma utakmica 1 6 1
Valk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne znam ko moderira KZN ali po reakcijama na Rajka je delovao kao onaj lik sa radija što je čitao saopštenje SNS. vidljivo 1
Heyter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 16 minutes ago, Valk said: Ne znam ko moderira KZN ali po reakcijama na Rajka je delovao kao onaj lik sa radija što je čitao saopštenje SNS. vidljivo Iritantni Igor Vujičin.. Edited 10 hours ago by Heyter 1
uini Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago uglavnom, hvala bogu & svetosavlju da jednom i neko drugi a protiv nas sutira 14% za 3
Recommended Posts