February 4Feb 4 Pao poslednje kolo, borba za prvu poziciju pred plejof . Sve se namesta. Spoiler A u klOaki muk…
February 4Feb 4 2 hours ago, Ratamahatta said: Dobijamo na guzove, slicno kao Makabija, kao tu su negde ali na kraju Srbinin je najmudriji i bude pobedijo nekih 7-8 razlike
February 4Feb 4 2 hours ago, Ratamahatta said: Pa sad bas da je legenda... svako ko je igrao u zvezdi osim shabana napiera je legenda
February 4Feb 4 Rada Nikolic tamni oblak, pitanja strogo negativna - You struggled quite a bit Drugo naravno o partiji Petruseva.
February 4Feb 4 11 minutes ago, Milošica said: Nisu nadležni Ovo je strašno... Nastavlja da svrdla mozak i Sferu. Od sad sam team Žoc u KZN epizodama, on se možda i izbori sa ovom budalom.
February 4Feb 4 Ipak na kraju Rajko odnosi zlato ispred nosa Radi. Sfero prica 2 minuta kako je ekipa umorna, putovali u Laktase, puno meceva za kratko vreme bla bla truc, sledece pitanje - izvoli Rajko: Da li je ekipa umorna od ritma utakmica
February 4Feb 4 Ne znam ko moderira KZN ali po reakcijama na Rajka je delovao kao onaj lik sa radija što je čitao saopštenje SNS. vidljivo
February 4Feb 4 16 minutes ago, Valk said: Ne znam ko moderira KZN ali po reakcijama na Rajka je delovao kao onaj lik sa radija što je čitao saopštenje SNS. vidljivo Iritantni Igor Vujičin.. Edited February 4Feb 4 by Heyter
February 5Feb 5 uglavnom, hvala bogu & svetosavlju da jednom i neko drugi a protiv nas sutira 14% za 3