Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Pao poslednje kolo, borba za prvu poziciju pred plejof :fantom:. Sve se namesta. 

Spoiler

A u klOaki muk…

• Replies 14.3k
  • Views 693.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

2 hours ago, Ratamahatta said:

Dobijamo na guzove, slicno kao Makabija, kao tu su negde ali na kraju Srbinin je najmudriji i bude pobedijo nekih 7-8 razlike

:laugh::fantom:

2 hours ago, Ratamahatta said:

Pa sad bas da je legenda... 

svako ko je igrao u zvezdi osim shabana napiera je legenda

Rajko :isuse:

Molim nadležne da ga iznesu iz sale, bruka zemlju košarke maksimalno na KZN.

Nisu nadležni

Rada Nikolic tamni oblak, pitanja strogo negativna - You struggled quite a bit :laugh:

Drugo naravno o partiji Petruseva.

11 minutes ago, Milošica said:

Nisu nadležni

Ovo je strašno...

Nastavlja da svrdla mozak i Sferu.

Od sad sam team Žoc u KZN epizodama, on se možda i izbori sa ovom budalom.

Ipak na kraju Rajko odnosi zlato ispred nosa Radi. Sfero prica 2 minuta kako je ekipa umorna, putovali u Laktase, puno meceva za kratko vreme bla bla truc, sledece pitanje - izvoli Rajko: Da li je ekipa umorna od ritma utakmica :lol:

Ne znam ko moderira KZN ali po reakcijama na Rajka je delovao kao onaj lik sa radija što je čitao saopštenje SNS.

vidljivo

Eye Roll GIF

16 minutes ago, Valk said:

Ne znam ko moderira KZN ali po reakcijama na Rajka je delovao kao onaj lik sa radija što je čitao saopštenje SNS.

vidljivo

Eye Roll GIF

Iritantni Igor Vujičin..

Edited by Heyter

• Popular Post

:heart:

Antireklama, GTA Mexico

uglavnom, hvala bogu & svetosavlju da jednom i neko drugi a protiv nas sutira 14% za 3