Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Gidra i Kenen rešili... Nadam se :D

• Replies 14.3k
  • Views 693.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Sto volim kad lomimo ovako protivnika i onda vezemo par trojke ,nema lepše .Onda oni propišaju  krv da smanje za par kosa razlike pa opet isto :) 

Valjda uspemo i tu moćnu Albu da pobedimo sledeće kolo konačno .

Edited by elementary

Opet crni minuti... Neverovatno... 

Još nije gotovo, još malo, sada opet nerezonski napadi...

Kakav rollercoaster mozga

Krvare i oči i uši... Iole bolja ekipa bi kaznila ove gluposti... 

Asvel sa 3 pogodjene trojke na 3min do kraja i dalje u igri!!!!

Sreća da je večeras gostovao Asvel.

Ma lagano ljudi ,dobili smo ovo odavno.Sfero ubacio u svoj mod :) Iskreno se i ne nerviram više ,navikao sam na naše ovakve partije sa čuvanjem rezultata :) 

Baš je mučna ova Janisova košarka... Mnogo teško ide bez krštenog kreatora, zato se i mučimo ovoliko. Teo iz prošle sezone bi ove rutinirao... 

Edited by Michael Krueger

Mi smo na domaćem terenu dali 66p 2 minuta do kraja

3 minutes ago, Maximili said:

Mi smo na domaćem terenu dali 66p 2 minuta do kraja

Bitno je da damo 1 više od Asvela.

7 minutes ago, Michael Krueger said:

Baš je mučna ova Janisova košarka... Mnogo teško ide bez krštenog kreatora, zato se i mučimo ovoliko. Teo iz prošle sezone bi ove rutinirao... 

Nije ovo Janisova košarka, bolje smo izgledali, ali zadnje tekme igramo na mišiće jer zu dosta igrača ili umorni ili van neke normalne forme... Ovih zadnjih nekoliko napada sigurno nije Janis crtao ..

Edited by assignment

Gde možemo da izgubimo kad primimo manje od 70 :) 

1 minute ago, elementary said:

Gde možemo da izgubimo kad primimo manje od 70 :) 

Tvoji optimistični postovi se beleže Rihterovom skalom :lolol:

Jel ti dobro?