Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

26 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Jabi reko snašima™

dobro vam je rekao

• Replies 14.3k
  • Views 693.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Nemojte da vidi topik posle Makabija 

Evo SK napravio priču od toga :rolleyes2_uc: a JBlll uveliko obrisao story.

Baš paljevinski.

FYE = Fuck You Everybody?

Jebemvi svi?!

AAAAAA 

Novi ljubimac :wub:

1 hour ago, Ratamahatta said:

Fuck You Everybody?

Sve smo prvi radili

On 31. 1. 2025. at 14:56, Nikodije said:

Ispao je heroj na kraju i svaka čast, ali ne mogu da mu pređem preko sramotnog ponašanja u odbrani. Da bi sebi dozvolio tu količinu lelemuđenja morao bi da utrpa bar 20, a on nije dao ni 6.

Petrušev i Bolomboj su ih dezintegrisali, verovatno dva najbolja centra u Zvezdinoj istoriji.

Dobili smo ovo na hasl, iako sam mislio da će da nas oduvaju fizički. Sfero nije igrao za publiku, nije bilo za oko lepo ali je bilo svrsishidno. Nismo mogli da pogodimo ali smo ih unosili u koš. Pobeda za potvrdu plej-ofa, bravo.

Zoki Jovanovic je bio bolji centar od njih:) A tu su jos Rajko Zizic, Jovo Stanojevic, Boban Marjanovic, Pero Antic u konkurenciji.

Edited by Micko8

Rastko Cvetkovic isto, samo su bile nepravedne i nicim izazvane sankcije pa nije mogao da bude najbolji skakac Evrolige

I Jestratijevića je zaboravio.

Mada Pero jeste u klasi Petruševa i Bolomboja.

pero izmislio smolbol, to yt nrdovi kazu

Treba samo pogledati kako se Jovanovic kvalitetno sibao sa centarskim velicinama Divccem i Radjom :thumbup: Zaboravio sam Tomasevica ali ne znam gde da ga ubacim na 4 ili 5. Jestratijevic je bio odlican talenat ali je imao ludu glavu.

Pero je kod nas bio kao Teo kod nas, negde na pola sezone ga je zabolo kurac i igrali su Milko, Pusikuracmatijas i Omic, + Safet Jankovic i Nikola Jovanovic

Pre nas je bio car, taj Fener je igrao najbolju odbranu koje se secam, verovatno bolje i od Sferovog Olimpijakosa

Inace, osecaj me ne vara - Fener, Monako i Partizan su u top 5 najmanjih primaca koseva ove sezone. Bas su te tekme u januaru bile onako... stresne. 

Kamene odbrane na nasim bekovima, davljenje u svakom posedu, teskoba. Stari dobri krv, gnoj, sperma i suze, osecala se nemoc da kreiramo open looks u sve te 3 tekme

Edited by Ratamahatta

35 minutes ago, uini said:

pero izmislio smolbol, to yt nrdovi kazu

Nemoj Petović da im dođe tamo.

3 hours ago, Ratamahatta said:

Pero je kod nas bio kao Teo kod nas, negde na pola sezone ga je zabolo kurac i igrali su Milko, Pusikuracmatijas i Omic, + Safet Jankovic i Nikola Jovanovic

Pre nas je bio car, taj Fener je igrao najbolju odbranu koje se secam, verovatno bolje i od Sferovog Olimpijakosa

Inace, osecaj me ne vara - Fener, Monako i Partizan su u top 5 najmanjih primaca koseva ove sezone. Bas su te tekme u januaru bile onako... stresne. 

Kamene odbrane na nasim bekovima, davljenje u svakom posedu, teskoba. Stari dobri krv, gnoj, sperma i suze, osecala se nemoc da kreiramo open looks u sve te 3 tekme

imali smo Pera pre nog sto je postao Pero i onda opet nakon sto je prestao da bude Pero

legenda zvezde ben bentil je u timu asvela u bgdu!

Pa sad bas da je legenda...