levi Posted Monday at 01:19 Posted Monday at 01:19 26 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jabi reko snašima™ dobro vam je rekao 3
Valk Posted Monday at 07:47 Posted Monday at 07:47 Evo SK napravio priču od toga a JBlll uveliko obrisao story. Baš paljevinski.
Ratamahatta Posted Monday at 08:22 Posted Monday at 08:22 FYE = Fuck You Everybody? Jebemvi svi?! AAAAAA Novi ljubimac 3
Lord Stef Posted Monday at 09:28 Posted Monday at 09:28 1 hour ago, Ratamahatta said: Fuck You Everybody? Sve smo prvi radili
Micko8 Posted Monday at 14:37 Posted Monday at 14:37 (edited) On 31. 1. 2025. at 14:56, Nikodije said: Ispao je heroj na kraju i svaka čast, ali ne mogu da mu pređem preko sramotnog ponašanja u odbrani. Da bi sebi dozvolio tu količinu lelemuđenja morao bi da utrpa bar 20, a on nije dao ni 6. Petrušev i Bolomboj su ih dezintegrisali, verovatno dva najbolja centra u Zvezdinoj istoriji. Dobili smo ovo na hasl, iako sam mislio da će da nas oduvaju fizički. Sfero nije igrao za publiku, nije bilo za oko lepo ali je bilo svrsishidno. Nismo mogli da pogodimo ali smo ih unosili u koš. Pobeda za potvrdu plej-ofa, bravo. Zoki Jovanovic je bio bolji centar od njih A tu su jos Rajko Zizic, Jovo Stanojevic, Boban Marjanovic, Pero Antic u konkurenciji. Edited Monday at 14:39 by Micko8
Ratamahatta Posted Monday at 14:43 Posted Monday at 14:43 Rastko Cvetkovic isto, samo su bile nepravedne i nicim izazvane sankcije pa nije mogao da bude najbolji skakac Evrolige
Nikodije Posted Monday at 14:45 Posted Monday at 14:45 I Jestratijevića je zaboravio. Mada Pero jeste u klasi Petruševa i Bolomboja. 1
Micko8 Posted Monday at 15:19 Posted Monday at 15:19 Treba samo pogledati kako se Jovanovic kvalitetno sibao sa centarskim velicinama Divccem i Radjom Zaboravio sam Tomasevica ali ne znam gde da ga ubacim na 4 ili 5. Jestratijevic je bio odlican talenat ali je imao ludu glavu.
Ratamahatta Posted Monday at 15:20 Posted Monday at 15:20 (edited) Pero je kod nas bio kao Teo kod nas, negde na pola sezone ga je zabolo kurac i igrali su Milko, Pusikuracmatijas i Omic, + Safet Jankovic i Nikola Jovanovic Pre nas je bio car, taj Fener je igrao najbolju odbranu koje se secam, verovatno bolje i od Sferovog Olimpijakosa Inace, osecaj me ne vara - Fener, Monako i Partizan su u top 5 najmanjih primaca koseva ove sezone. Bas su te tekme u januaru bile onako... stresne. Kamene odbrane na nasim bekovima, davljenje u svakom posedu, teskoba. Stari dobri krv, gnoj, sperma i suze, osecala se nemoc da kreiramo open looks u sve te 3 tekme Edited Monday at 15:23 by Ratamahatta
kralj Posted Monday at 15:35 Posted Monday at 15:35 35 minutes ago, uini said: pero izmislio smolbol, to yt nrdovi kazu Nemoj Petović da im dođe tamo.
Heaviside Posted Monday at 18:21 Posted Monday at 18:21 3 hours ago, Ratamahatta said: Pero je kod nas bio kao Teo kod nas, negde na pola sezone ga je zabolo kurac i igrali su Milko, Pusikuracmatijas i Omic, + Safet Jankovic i Nikola Jovanovic Pre nas je bio car, taj Fener je igrao najbolju odbranu koje se secam, verovatno bolje i od Sferovog Olimpijakosa Inace, osecaj me ne vara - Fener, Monako i Partizan su u top 5 najmanjih primaca koseva ove sezone. Bas su te tekme u januaru bile onako... stresne. Kamene odbrane na nasim bekovima, davljenje u svakom posedu, teskoba. Stari dobri krv, gnoj, sperma i suze, osecala se nemoc da kreiramo open looks u sve te 3 tekme imali smo Pera pre nog sto je postao Pero i onda opet nakon sto je prestao da bude Pero 6
uini Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago legenda zvezde ben bentil je u timu asvela u bgdu! 1 1 1
Recommended Posts