Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Jabi reko snašima™

dobro vam je rekao

• +1 3
Posted

Nemojte da vidi topik posle Makabija 

Posted

Evo SK napravio priču od toga :rolleyes2_uc: a JBlll uveliko obrisao story.

Baš paljevinski.

Posted

FYE = Fuck You Everybody?

Jebemvi svi?!

AAAAAA 

Novi ljubimac :wub:

• Haha 3
Posted
1 hour ago, Ratamahatta said:

Fuck You Everybody?

Sve smo prvi radili

Posted (edited)
On 31. 1. 2025. at 14:56, Nikodije said:

Ispao je heroj na kraju i svaka čast, ali ne mogu da mu pređem preko sramotnog ponašanja u odbrani. Da bi sebi dozvolio tu količinu lelemuđenja morao bi da utrpa bar 20, a on nije dao ni 6.

Petrušev i Bolomboj su ih dezintegrisali, verovatno dva najbolja centra u Zvezdinoj istoriji.

Dobili smo ovo na hasl, iako sam mislio da će da nas oduvaju fizički. Sfero nije igrao za publiku, nije bilo za oko lepo ali je bilo svrsishidno. Nismo mogli da pogodimo ali smo ih unosili u koš. Pobeda za potvrdu plej-ofa, bravo.

Zoki Jovanovic je bio bolji centar od njih:) A tu su jos Rajko Zizic, Jovo Stanojevic, Boban Marjanovic, Pero Antic u konkurenciji.

Edited by Micko8
Posted

Rastko Cvetkovic isto, samo su bile nepravedne i nicim izazvane sankcije pa nije mogao da bude najbolji skakac Evrolige

Posted

I Jestratijevića je zaboravio.

Mada Pero jeste u klasi Petruševa i Bolomboja.

• +1 1
Posted

Treba samo pogledati kako se Jovanovic kvalitetno sibao sa centarskim velicinama Divccem i Radjom :thumbup: Zaboravio sam Tomasevica ali ne znam gde da ga ubacim na 4 ili 5. Jestratijevic je bio odlican talenat ali je imao ludu glavu.

Posted (edited)

Pero je kod nas bio kao Teo kod nas, negde na pola sezone ga je zabolo kurac i igrali su Milko, Pusikuracmatijas i Omic, + Safet Jankovic i Nikola Jovanovic

Pre nas je bio car, taj Fener je igrao najbolju odbranu koje se secam, verovatno bolje i od Sferovog Olimpijakosa

Inace, osecaj me ne vara - Fener, Monako i Partizan su u top 5 najmanjih primaca koseva ove sezone. Bas su te tekme u januaru bile onako... stresne. 

Kamene odbrane na nasim bekovima, davljenje u svakom posedu, teskoba. Stari dobri krv, gnoj, sperma i suze, osecala se nemoc da kreiramo open looks u sve te 3 tekme

Edited by Ratamahatta
Posted
35 minutes ago, uini said:

pero izmislio smolbol, to yt nrdovi kazu

Nemoj Petović da im dođe tamo.

Posted
3 hours ago, Ratamahatta said:

Pero je kod nas bio kao Teo kod nas, negde na pola sezone ga je zabolo kurac i igrali su Milko, Pusikuracmatijas i Omic, + Safet Jankovic i Nikola Jovanovic

Pre nas je bio car, taj Fener je igrao najbolju odbranu koje se secam, verovatno bolje i od Sferovog Olimpijakosa

Inace, osecaj me ne vara - Fener, Monako i Partizan su u top 5 najmanjih primaca koseva ove sezone. Bas su te tekme u januaru bile onako... stresne. 

Kamene odbrane na nasim bekovima, davljenje u svakom posedu, teskoba. Stari dobri krv, gnoj, sperma i suze, osecala se nemoc da kreiramo open looks u sve te 3 tekme

imali smo Pera pre nog sto je postao Pero i onda opet nakon sto je prestao da bude Pero

• Haha 6
Posted

legenda zvezde ben bentil je u timu asvela u bgdu!

• +1 1
  • Wub 1
  • -1 1
Posted

Pa sad bas da je legenda... 

• Haha 1