Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

To bi samo značilo da Vučić leti. Dok je tu, blizanci su među prioritetima. Sipaće se.

• +1 1
Posted (edited)
5 hours ago, kralj said:

Ti što neće su u debeloj manjini, Arena dominatno figurira kao najbolji home court Evrope.

Gostujući bruklinski doggovi obožavaju ovaj brlog, pretpostavljam evocira im atmosferu hooda. Poražavajuće je što se to ovde doživljava kao priznanje. 

Nisu bas debela manjiana. Milutinov i pogotovo Dubljevic su dobri primjeri. Jbt, imas priliku zivjeti i igtati kosarku u Valensiji ili Atini i niko normalan ne bi odabrao sivi Beograd. Plus pritisak igranja u Beogradu gdje je svaki mec na zivot i smrt. I zbog toga Beograd mora da preplacuje igrace. A igracima kojima je do para i loseg vremena je onda bolje poci sutra u Rusiju gdje pritisak skoro pa ne postoji.

Edited by MiddleClass
  • +1 1
Posted

Jbg, igranje pod pritiskom je smisao kaljenja šampionske karijere. Skroz kapiram da ovakva atmosfera izvlači najbolje performanse, ta komponenta uživanja u igranju ovde mi je jasna. 

Ali nemoj ložiti idiote da je atmosfera sjajna, nego reci ovo što je rekao brat Bolomboj.

• +1 3
Posted
3 hours ago, kralj said:

To bi samo značilo da Vučić leti.

nemoj mi to dovodit' u pitanje.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Braun 7/5/2

Bio je dobar prekjucer, pohvatao je par lopti u guzvi i imao onu jokicevsku asistenciju i printezisovski kos

Čudne pokrete ima, stresan je za gledati

• +1 3
Posted
39 minutes ago, Ratamahatta said:

Braun 7/5/2

Bio je dobar prekjucer, pohvatao je par lopti u guzvi i imao onu jokicevsku asistenciju i printezisovski kos

Čudne pokrete ima, stresan je za gledati

Ubio ga je onaj tupavi faul na 2 sekunde do kraja napada. Mislim da mu Sfero još nije oprostio.

Takvi energy boost neartikulisani igrači traže slobodu. Ne prija im aktuelna politika klupiranja posle single greške.

• +1 1
Posted

I meni je cudan centar. Ima neku bekovsku tehniku... dvokorak, fejdavej i sl. plus ne zna da zakuca...

• +1 1
Posted

Imamo snage za jednu utakmicu nedeljno.

Posted

Ma kakva aba liga. Tamo od plejofa da zapnemo pa sta bude. Ionako je ovo potonja sezona da je igramo :fantom:

Posted

Većina stranaca je bila fascinirana sa Radonjom.. umeo je sa igračima, znao je da izvuče maksimum.. velika većina igrača koje je trenirao u Zvezdi je odigrala svoje najbolje sezone ili na svom maximumu

• +1 3
Posted
18 hours ago, kralj said:

Bolomboj je izrod, operisan je od gengsta kulture

Majka Ruskinja, on je drugačije vaspitavan iako je živeo u USA.

A evo ti i JBIII u obračunu sa nekim spectatorsima (ne znam sa kim se napušava, grobarima?)

• +1 2